Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver / socialformidler til Ydelsescentret

Ydelsescentret søger 1 rådgiver til en fast stilling på 37 timer om ugen fra den 1. oktober 2020 eller snarest derefter. Stillingen er at finde i team 2.

Team 2 servicerer unge under 30 år - bl.a. behandler vi ansøgninger om forsørgelse og enkeltydelser.

I Ydelsescentret er omdrejningspunktet samarbejdet med borgerne. Vi arbejder sammen med borgerne på at få skabt økonomisk stabilitet – et fundament – der gør, at borgerne i samarbejde med Jobcentrene kan koncentrere sig om at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vi søger en stærk, ærlig og konstruktiv kollega, der har mod på at tage ansvar og på at bruge egne kompetencer. Samtidig vil vi gerne se ansøgninger fra personer, der kan bidrage til en omgangstone, der er uformel, humoristisk og respektfuld.
Den ansøger vi ender med at ansætte vil være omstillingsparat, positiv og besidde evnen og viljen til at arbejde med personlig og faglig udvikling. Vores kommende kollega skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig bidrage til en kultur, hvor alle hjælper hinanden og bidrager til den fælles opgaveløsning.

Vi vægter, at du er fagligt velfunderet og at du er god til at spille dine kolleger gode. Du skal med engagement og godt humør bidrage til, at dine kolleger glæder sig til at møde på arbejde. I vores afdeling vægter vi forskellighed og tænker gerne ud af boksen for at finde de rigtige løsninger sammen med borgerne.
Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor vi forsøger at skabe gode rammer for at løse vores kerneopgave, hvor der er balance mellem arbejds- og privatliv og hvor vi sammen skaber trivsel, arbejdsglæde og ikke mindst resultater.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 17. september 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 23. september 2020.
 
Vores adresse er Ydelsescentret, J. F. Kennedys Plads 1B, 5. sal, 9000 Aalborg.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til rådgiver Gitte Jensen på telefonnummer 9931 4278 eller teamleder Lars Uldahl på telefonnummer 9931 7374.
 
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og DS/HK.

Inden endelig ansættelse vil der blive indhentet reference fra nuværende eller tidligere arbejdsgiver.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.