Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver søges til Afdelingen for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler - Herlev Gentofte Hospital

Socialrådgiver søges til Afdelingen for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler - Herlev Gentofte Hospital Vi søger en engageret og innovativ socialrådgiver til Team for gravide og barslende med særlige behov. Stillingen er nyoprettet og på 32 timer i dagtid.

Vi ønsker at fokusere på tidlig opsporing, så vi kan optimere vores indsats og tilbud til alle vores gravide og barslende med særlige behov.

I dag foregår der meget kommunikation og behandling på tværs af sektorer, og der er derfor et øget behov for en tættere koordinering mellem hospital og primærsektor. Som et nyt tiltag søges en socialrådgiver, der kan være med til at optimere dette arbejde og samarbejde, ved at sikre at den gravide kvinde er i centrum for al behandling.

På årsbasis er ca. 600 familier tilknyttet Team for gravide med særlige behov, der typisk har en belastet psykosocial anamnese. Teamet består af fødselslæger, jordemødre, sygeplejersker og en sundhedsfaglig forløbskoordinator, der alle har særlig interesse for og kompetencer indenfor området. Teamet samarbejder med psykiatere fra voksen- og børneungdomspsykiatrien.

Gravide, der føder på Herlev, er bosat i enten Ballerup, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, København (Brønshøj, Husum, Vanløse, Bispebjerg) eller Rødovre. Det er således primært disse kommuner, vi samarbejder med.

Om dig:

Vi søger en socialrådgiver der har lyst til at arbejde med gravide og barslende, deres partnere og det nyfødte barn.

Du skal være tryghedsskabende i kontakten med den gravide/barslende og dennes partner, og have lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med teamet på afdelingen. Du skal indgå i et tæt tværsektorielt samarbejde med børne-familie-afdelingerne i de syv samarbejdskommuner. Derudover forventes, at du etablerer samarbejde, når det er nødvendigt, med socialrådgivere fra de psykiatriske forløb, for at vores gravide støttes bedst muligt tværfagligt.

Du bliver den eneste socialrådgiver i teamet, som en vigtig teamdeltager og sparringspartner, og kan forvente stor åbenhed og entusiasme fra dine samarbejdspartnere omkring de forløb, der kræver social indsats.

Det er væsentligt, at du er god til at organisere og have overblik, at du er fagligt velfunderet og god til at formidle i tale og på skrift.

Du skal være indstillet på, at der er en del selvledelse i stillingen, og du skal selvstændigt kunne opsøge relationer og nytænke arbejdegange, der skaber værdi i samarbejdet og for patienten. Det er en fordel hvis du har erfaring med at arbejde inden for kommunal børne-familie-afdeling, psykiatri eller krisecenter.Konkrete arbejdsopgaver:

  • Samtaler med gravide og deres partnere mhp. at afdække behov for særlig støtte i hele det samlede patientforløb, herunder behov for kontakt til kommunens børne-familie-afdeling
  • Rådgivning af gravide og deres partnere vedr. forhold, der har betydning for deres familiedannelse. Det kan f.eks. være bolignød, trængt økonomi, vold/overgreb, konflikter i familien, spørgsmål om asyl og ophold i Danmark, faderskab og forældremyndighed, bortadoption m.m
  • Deltagelse i opfølgning og fremrykning, når det er nødvendigt, på sociale planer og indsats for indlagte gravide og barslende kvinder
  • Indkaldelse til netværksmøder (som mødeleder) med kommunen, og hvis nødvendigt psykiatrien, herunder inden udskrivelsen fra barselsafdelingen
  • Deltagelse i månedlige tværfaglige møder med psykiatrien
  • Udarbejdelse af underretninger, evt. i samarbejde med læge, jordemoder eller sygeplejerske, og opfølgning på samtlige underretninger
  • Funktion som tovholder omkring indsats for at styrke samarbejdet med nøglepersoner i børne-familie-afdelingerne i de syv samarbejdskommuner
Nyt Kvinde Barn Center:

I 2021 flytter vi ind i det nybyggede Kvinde Barn Center, hvor arkitekturen skaber optimale rammer for gode patientforløb. Når gravid-, og fødemodtagelse, fødeafdeling, fødeklinik samt barsel- og svangerafsnit flytter i den nye bygning, giver det nye og spændende muligheder for vores måde at arbejde på, og vi er i fuld gang med at planlægge og træne nye arbejdsgange.Har dette vakt din interesse, og har du spørgsmål eller lyst til at komme forbi til en kop kaffe?

Så er du meget velkommen til at kontakte

Chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på tlf. 38689151, eller mail: Vibeke.spring.lafrenz@regionh.dk

Forløbskoordinator for Team for gravide og barslende med særlige behov Lise Gudbergsen tlf. 38688903

Ansøgningsfrist:

Søndag den 18. oktober 2020


Samtaler forventes afholdt:

Onsdag den 21. oktober 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.