Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til Børnehandicap, Børn og Familie, Hedensted Kommune


Om jobbet
Alle borgere i Hedensted skal færdes vel. Vi skal som kommune understøtte dem i den bevægelse. For Børn og Familie betyder det, at vi skal bidrage aktivt til, at de har de optimale forudsætninger og trygge læringsmiljøer både hjemme og i vores institutioner. Vi ser dette som et fælles ansvar, hvor både familierne, lokalmiljøerne og kommunens tilbud sammen skaber den bevægelse for alle børn og unge.

Kerneopgaven for Læring i Hedensted Kommune er, at alle børn og unge bliver klar til uddannelse og job og dermed på sigt bliver selvforvaltende og selvforsørgende.

Kompetencegruppen Børn og Familie består af Børnehandicap samt familieområdet og er organisatorisk placeret under Læring – Børn og Unge.

Børn og Familie har sammen med samarbejdspartnerne fokus på at komme tidligere i kontakt med børn, unge og deres familie med særlige behov, og udvikle indsatserne til familierne. Vi implementerede pr. 1. april en koordinationsmodel som omfatter indsatserne for hele familien og en familieplan udarbejdet sammen med familien, ligesom vi sammen med resten af Læring og andre kompetencegrupper skal i gang med at udvikle en ny forebyggelsesstrategi på området for børn og unge.

Vi søger følgende:

En socialrådgiver til Børnehandicap pr. 1. april 2018. Stillingen er en fast stilling på 37 timer ugentligt i områdehuset i Ølholm, Hedensted Kommune.

For stillingen er gældende, at du vil blive en del af en arbejdsplads, som sætter trivslen højt og giver plads til, at den enkelte kan bruge sine spidskompetencer i det faglige arbejde. Vi er optaget af, at alle bidrager til en fælles kultur samtidig med, at vi udfører et godt fagligt arbejde. Vi har i Børn og Familie diverse fælles socialfaglige koncepter, som letter det daglige arbejde. Vi er ICS certificerede, har indført DUBU i 2015 og har anvendt udredningsværktøjet på børnehandicapområdet siden 2015.


Din profil
Vi forventer, at du er teamplayer, og er parat til at tage et medansvar i afdelingens daglige drift. Du er indstillet på at bidrage til udviklingen af afdelingens metoder til løsning af kerneopgaven Læring, og du har gode kommunikative kompetencer – både mundtligt og skriftligt. Endvidere lægger vi vægt på, at du evner at indgå i et samarbejde med netværk og samarbejdspartnere omkring familierne – og ser værdien heraf - ligesom du ikke finder det en begrænsning at arbejde med en økonomisk bevidsthed.

Du kan håndtere en travl arbejdsdag og har et godt humør.

Du er uddannet socialrådgiver og optimalt har du flere års erfaring indenfor området.


Derfor skal du vælge os
Børn og Familie består af et Familieteam og et Børnehandicapteam med engagerede medarbejdere – 28 socialrådgivere, 1 teamleder for Børnehandicap og 2 teamledere for Familieområdet. Derudover et Familiecenter som er leverandør af hjælp til børn med særlige behov, et terapeutisk dagbehandlingstilbud, en døgninstitution til anbragte børn, en aflastningsinstitution, administrativt personale samt en leder af kompetencegruppen.

I Børnehandicapteamet omfatter opgaverne: 

 • Generel rådgivning og vejledning
 • Sagsbehandling på de handicapkompenserende ydelser (merudgifter og tabt arbejdsfortjeneste) jf. §§ 41 og 42
 • Visitering til afløsning i hjemmet og aflastning uden for hjemmet jf. §§ 84/44
 • Udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser / børnehandicapudredninger og handleplaner
 • Iværksættelse og opfølgning på foranstaltninger jf. § 52
 • Deltagelse i netværksmøder på skoler, i daginstitutioner mv.
Vi tilbyder:

 • Introduktions forløb
 • Et attraktivt antal sager. Der foretages kontinuerlig vurdering i forhold til antal og krav
 • Mulighed for at udføre et godt socialfagligt arbejde i forhold til de udsatte børn og unge
 • Kvalitetsstandarder for sagsbehandlingen
 • Et varieret og spændende job
 • Et godt arbejdsklima og kollegialt fællesskab
 • Ledelsesmæssig støtte og opbakning
 • Sparring efter behov
 • Faglig refleksion
 • Ekstern supervision

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse iht. gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

 • Teamleder Marianne Holst på telefon 2058 5415.
 • Leder af Børn og Familie Charlotte Rottbøll Lauridsen på telefon 3046 8507.

Ansøgning
Ansøgningsfrist den 15. februar 2018.

Samtaler kan forventes afholdt 22. februar 2018 (eftermiddag).

Der vil blive indhentet straffe- og børneattest.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her