Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til Børnesocialrådgivningen i Fagsekretariatet Børn og Unge

Er du socialrådgiver med erfaring på børn og ungeområdet? Så kan vi nu tilbyde et spændende job, hvor du kan være med til at præge en ny faglige tilgang på Myndighedsområdet i Fagsekretariatet Børn og Unge, Skanderborg Kommune. Læs nærmere her.

En af vores dygtige socialrådgiver skal flytte og i den forbindelse bliver der en ledig stilling i Børnesocialrådgivningen i Fagsekretariatet Børn og Unge, Skanderborg Kommune. Stillingen er en fast stilling på 37 timer/uge til besættelse pr. 1. april 2018.

Om Børnesocialrådgivningen
Børnesocialrådgivningen er en del af Fagsekretariatet Børn og Unge, der varetager opgaver relateret til hele området for de 0-18 årige. Børnesocialrådgivningen er én af 3 afdelinger under Myndighedsområdet. Målgruppen i Børnesocialrådgivningen er børn og unge med behov for særlig støtte inden for Servicelovens kapitel 11.

I Børnesocialrådgivningen vil vi arbejde mere fokuseret med netværksinddragelse. Derfor er vi gået i gang med et uddannelsesforløb i Signs of Safety for både myndighedsrådgivere og alle medarbejdere i Familiebehandlingen og Ungeteam. Den uddannelse skal du også have.

I forbindelse med arbejdet med Signs of Safety, er vi blevet opnormeret med det formål at nedbringe antallet af sager hos den enkelte rådgiver. Vi vil skabe plads til at arbejde mere målrettet med netværksinddragelse.

I Børnesocialrådgivningen skal du sammen med dedikerede kolleger med baggrund i Signs og Safety arbejde med inddragelse af børn og forældre samt familiers private og professionelle netværk, for at støtte børn til en bedre trivsel.

I Børnesocialrådgivningen har vi altid fokus på drift, udvikling af kerneydelsen, inddragelse af borgeren og et godt samspil mellem myndighed og foranstaltninger samt øvrige samarbejdspartnere.

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rådgivning og vejledning
 • Udarbejdelse af børnefaglige undersøgelse jf. Servicelovens § 50
 • Udarbejdelse af handleplaner jf. Servicelovens § 140
 • Iværksættelse af dag- og døgnforanstaltninger
 • Opfølgning på iværksatte foranstaltninger
 • Deltagelse i netværksmøder
 • Forældre- og børnesamtaler
 • Sagsbehandling i alvorlige sager om vold og overgreb

Vi tilbyder:
 • Et travlt og spændende arbejdsmiljø med stor bredde og variation i opgaverne
 • Engagerede og kompetente kollegaer
 • En arbejdsplads hvor du som ny kollega bliver taget godt imod
 • Supervisions- og refleksionsrum
 • En afdeling med konstant fokus på udvikling og nytænkning

Din kompetence- og personprofil:
 • Du er uddannet socialrådgiver med erfaring i arbejdet med børn og unge på myndighedsområdet og har kendskab til ICS og DUBU
 • Du kan lide at have travlt og ser en udfordring i at udvikle dit faglige arbejde
 • Du kan arbejde selvstændigt og har en naturlig systematik i dit arbejde
 • Vægter høj faglighed og god forvaltningsskik
 • Du kan samarbejde med familierne og netværket som aktiv og kreativ medspiller i problemløsningen

Skanderborg Kommune har stort fokus på inddragelse af borgerne i sagsbehandlingen og det forventes, at du har fokus på nært samarbejde, åbenhed og dialog i organisationen, så borgerne oplever sammenhæng og helhed i indsatsen.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer/uge til besættelse pr. 1. april 2018.
Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om ny løn.
Børnesocialrådgivningen er placeret i det nye fælles administrationscenter Fælleden i Skanderborg.

Hvis du vil vide mere
Evt. nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder i Specialrådgivningen Mette Thomsen tlf. 24 97 38 66 eller chef for Myndighed og Foranstaltning Dorte Petersen tlf. 87 94 72 50.

Søg stillingen
Din motiverede ansøgning og relevante bilag skal være modtaget senest den 19. februar 2018.

Ansættelsessamtaler
Ansættelsessamtaler afholdes den 26. februar 2018. Invitation til samtale vil ske den 23. februar 2018.

Om Fagsekretariatet Børn og Unge
Fagsekretariatet Børn & Unge beskæftiger sig med kommunens borgere mellem 0 og 18 år. Dette dækker over alt fra skoler, dagtilbud, PPR, og sundhedstjeneste til SSP og special- og socialrådgivning. Børn og Unges opgave er, at understøtte den enkelte families bestræbelse på at skabe det gode børneliv, hvor børn og unge trives og udvikles i trygge rammer. Dette sker alt sammen under den politiske vision, at alle børn har ret til et godt børneliv, hvor de har oplevelsen af glæde, tryghed, engagement, begejstring og robusthed i forhold til livets udfordringer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her