Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til De Særlige Pladser i Frederikssund

Vi søger en socialrådgiver, gerne med erfaring fra kommunalt regi eller psykiatrisk afsnit, til De Særlige Pladser i Frederikssund.

Vi tilbyder en spændende og alsidig socialrådgiverstilling, hvor du har en central funktion i at understøtte et længere sammenhængende patientforløb, gennem tværsektoriel koordinering. Du vil fungere som tovholder på samarbejdet med kommunal myndighed og har fokus på, hvordan I sammen støtter patienten i dennes recoveryproces.

Herudover vil du skulle varetage forskelligartede opgaver, såsom råd og vejledning indenfor den sociale lovgivning og tilgrænsende områder. Beskrivelse af funktionsevne, afklaring af omfattende sociale problemstilling samt hjælp til daglige sociale problemstillinger.

Patientgruppen på De Særlige Pladser fordrer en længerevarende indsats (6-12 måneder). Derfor skal du besidde en vedholdende tro på at små mål kan skabe værdifulde effekter over tid.

Din profil
Du har praksis erfaring som socialrådgiver, meget gerne fra kommunalt regi eller fra psykiatrien. Du tilgår opgaver og ny viden med engagement, godt overblik og har et solidt kendskab til den sociale lovgivning.

Du har faglig interesse for – og lyst til at udvikle gode og stabile samarbejdsformer med vores samarbejdspartnere, typisk kommunerne.

Du befinder dig godt i rollen som mødeleder og formår at skabe høj grad af inddragelse af patienten og teamet omkring denne. Din tilgang til opgaveløsning er fleksibel på tværs af socialrådgivergruppen og på centret.

Du evner at kommunikere klart og tydeligt- såvel mundtligt som skriftligt og kan arbejde selvstændigt. Du interesserer dig for – og formår at arbejde relations opbyggende.

Du har en interesse i at arbejde med målgruppen på De Særlige Pladser.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads, med fokus på det som skaber værdi for patienten.

De Særlige Pladser ligger på Frederikssundsvej 30 i Frederikssund. Vi har patienter som har været indlagt både i den retslige psykiatri og den lukkede psykiatri, og nogle patienter har behandlingsdomme. Psykiatriloven gælder også her på De Særlige Pladser. Her er to åbne psykiatriske afsnit med plads til i alt 32 patienter. På hvert afsnit er der ca. 30-35 medarbejdere.

Du kommer til at arbejde sammen med en anden socialrådgiver, samt andre dygtige og inspirerende sundhedsfaglige kollegaer. Du vil have mulighed for monofaglig sparring, som en del af et fællesskab med 16 andre socialrådgivere på centret.

Vi hilser ideer og høj faglighed velkommen. Vi har et særligt fokus på det tværsektorielle samarbejde.

Du vil få et individuelt tilpasset introduktionsprogram samt mentor tilknyttet. Derudover vil du løbende have mulighed for at deltage i udviklings- og temadage.

Om Psykiatrisk Center Nordsjælland
Psykiatrisk Center Nordsjælland er fordelt på 3 matrikler i Helsingør, Frederikssund og Hillerød. I Helsingør har vi 3 åbne døgn afsnit samt en ambulant enhed. I Hillerød har vi både åbne og lukket senge afsnit, akutmodtagelse samt ambulante enheder. I Frederikssund har vi en ambulant enhed samt 2 døgn afsnit på De Særlige Pladser.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for socialrådgivere, indgået mellem Dansk Socialrådgiverforening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
For yderligere information om stillingen og Psykiatrisk Center Nordsjælland, kontakt afdelingssygeplejerske Tom Foged på telefon 40 38 64 73, socialformidler Rikke Porsborg på telefon 23 99 69 15 eller udviklingskonsulent Mie Albrektsen på telefon 29 77 98 71.

Du opfordres til at orientere dig om arbejdet og målgruppen for De Særlige Pladser forud for en ansættelsessamtale. Du kan læse mere vores hjemmeside, hvor du også kan se film her fra De Særlige Pladser.

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes den 21. oktober 2020

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse sendes online via linket andet sted på siden.

Der vil blive indhentet referencer i forbindelse med en ansættelsessamtale.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.