Socialrådgiver til familieafdelingen

Søger du nye udfordringer og har du erfaring med – eller interesse for – sagsbehandling inden for børne- og familieområdet, så har vi en ledig stilling i Struer Kommunes Familieafdeling under Børne- og Familiecentret.

Vi opnormerer og i den forbindelse søger vi pr. 1. april 2018 en socialrådgiver til en fast stilling i vores Modtagelsesteam. Stillingen er på fuldtid.

Om Børne- og Familiecentret
Børne- og Familiecentret består foruden Familieafdelingen af Sundhedsplejen, PPR og Behandlingsafsnittet og en stab. Vores opgaver strækker sig fra det almene område, herunder sundhedsplejens sundhedsfremmende arbejde til eksempelvis myndighedsområdets forebyggende, specialiserede og mere intervenerende arbejde. Vi tilbyder råd og vejledning og anden hjælp til børn og familier hvoraf nogle har særlige sociale, psykiske, fysiske eller adfærdsmæssige vanskeligheder.

Børne- og Familiecentret beskæftiger ca. 50 medarbejdere og er beliggende på Bremdal Torv 4, 7600 Struer Kommune. Det er vigtigt for os, at vores indsatser fremstår helhedsorienteret og sammenhængende for den enkelte borger, og således også for det barn og den familie, vi konkret er i berøring med. Derfor vægter vi et godt samarbejde både internt og på tværs.

Familieafdelingen
Familieafdelingen består af fire teams, hvis målgruppe er udsatte børn og unge. De fire teams er: et modtagelsesteam, to sociale teams og et handicapteam. Som ny kollega i Familieafdelingen bliver du en del af Modtagelsesteamet, som i alt består af tre socialrådgivere.

Som medarbejder i Familieafdelingen tilbyder vi dig en hverdag med store faglige og personlige udfordringer, hvor ikke to dage er ens. Vi har et godt professionelt samarbejde ligesom det sociale fællesskab i høj grad præget af en generel god stemning, humor og engagement.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af

 • Myndighedsbehandling i forbindelse med iværksættelse af foranstaltninger efter SEL § 11 samt vurdere behov for opstart af børnefaglig undersøgelse
 • Modtage, vurdere og partshøre forældre i underretninger
 • Koordinering af tværfaglige indsatser – herunder fagprofessionel respons på skolerne
 • Håndtering af sager som kræver en akut indsats
 • Fremskudt socialrådgivning i alle dagtilbud i Struer Kommune, hvor arbejdet består i at yde konsultativ bistand
Vi forventer af dig, at du
 • er uddannet socialrådgiver og gerne med erfaring inden for området
 • har flair for IT og administrativt arbejde
 • har lyst og evne til tværfagligt samarbejde
 • er god til at skabe overblik i en travl hverdag, og arbejder systematisk
 • er god til både at inddrage sine kolleger i opgaveløsningen samt at arbejde selvstændigt
 • har lyst til at indgå i det faglige og sociale fællesskab
Vi tilbyder
En velorganiseret afdeling med kompetente og sammenspillede medarbejdere, der har lyst og vilje til at sikre de bedst mulige resultater. Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi har erfaring med at et godt samarbejde sammen med faglig og personlig udvikling skaber de bedste resultater og god social kapital.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst med indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Tiltrædelse
Den 1. april 2018.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte leder af Familieafdelingen Kristina Horslund Jensen, tlf. 29 25 98 90, fagkoordinator Lene Vang 96 84 85 96 eller socialrådgiver i Modtagelsesteamet Tanja Øland 40 95 51 51.

Praktiske oplysninger
Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes via link på struer.dk
Ansøgningsfristen er mandag den 19. februar 2018 kl. 8.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 23. februar 2018.

Du kan læse mere om Struer Kommune på http://www.struer.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Socialrådgivere til Familiesektionen

Holstebro Kommune

Holstebro
Socialrådgiver til Familiesektionen med 37 timer pr. uge med besættelse snarest - samt 2 socialrådgivervikarer med 37 timer pr. uge også til besættelse snarest.Interesserer Børn- og Ungeområdet dig? Vil du være med til at understøtte udsatte børn og...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Socialrådgiver/socialformidler til Jobcenter, Lemvig - Kontanthjælpsområdet

Lemvig Kommune

Er du socialrådgiver eller socialformidler og meget gerne med erfaring som myndighedssagsbehandler inden for kontanthjælpsområdet, så er det måske dig, vi har brug for som vores nye kollega. Er du den rette kollega til vores team og kan tiltræde pr....
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Socialrådgiver til Ungeteamet i Familieafsnittet

Struer Kommune

Lemvig
Brænder du for sagsbehandling inden for børne- og familieområdet, og vil du gerne være med til at sætte dit præg på en afdeling i rivende udvikling, så er du måske lige den, vi søger.Da en af vores faste medarbejdere har søgt nye udfordringer, har v...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Barselsvikar for familiekonsulent på Familiecentret Spiren

Holstebro Kommune

Holstebro
Familiecentret Spiren søger en barselsvikar 37 timer ugentligt til vores småbørnsteam med tiltrædelse den 1. maj 2018.Familiecentret Spiren er Holstebro Kommunes dagbehandlingstilbud til udsatte børn, unge og deres familier. Personalegruppen er tvær...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Børnehandicaprådgivningen i Favrskov Kommune søger socialrådgiver

Børn og Skole

Børnehandicaprådgivningen i Favrskov Kommune søger en dygtig socialrådgiver Høj faglighed, tæt samarbejde, godt kollegaskab - er det mon noget for dig? En af vores dygtige sagsbehandlere har ønsket at prøve kræfter med et nyt område. Vi søger derfor...