Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til familieafdelingen

Vi søger medarbejdere, som har interesse og erfaring med det specialiserede område indenfor børn og unge i alderen 0-15 år samt har et særligt fokus på forebyggende indsatser, anbringelser, børnefaglige undersøgelser, underretninger og akutte henvendelser.  

 

Børn, familie og dagtilbudsafdelingen i Kerteminde Kommune har et stærkt fokus på at udvikle og investere i myndighedsarbejdet for udsatte børn, unge og deres familier. Dette er sket med udgangspunkt i Sverige-modellen og bygger på den tænkning, at foranstaltninger omkring et barn eller en ung altid skal ske med en gradvis nedtrapning af foranstaltningen for øje – der arbejdes så vidt muligt hen imod en normalisering af barnets situation.

 

Derfor søger vi pr. 1. maj  2018 eller hurtigst muligt.:

                                                      

·         2 socialrådgivere på 37 timer ugentligt til Familieteamet

 

 

Vi har brug for, at du er stærk på lovgivningen og leverer faglig kvalitet.  Du skal være udadvendt, opsøgende, have gode samarbejdsevner og turde gå forrest, når det er nødvendigt. Du skal turde indgå i relationer, som er svære og arbejde struktureret og målrettet både alene og i samarbejdet med andre. Du skal kunne koordinere og bidrage til at tage udfordringer op, så det bliver en succes. Vi forventer, at du har flere års erfaring med sagsbehandling på børn og familieområdet.

 

Rådgiverne i Børn og Familieafdelingen skal kunne involvere sig tidligere i familierne og opnå et tættere samarbejde. Opfølgninger på handleplaner skal ske hyppigere og rådgivernes koordinerende funktion i forhold til andre samarbejdspartnere skal styrkes. Sideløbende med har vi fokus på, at det foregribende arbejde styrkes og struktureres. Brugen af familierådslagning skal udbygges, så den anvendes systematisk i det sociale arbejde og dialog og det tværfaglig samarbejde vægtes højt i sagsbehandlingen.

 

Vi anvender metoder som familierådslagning og netværksmøder, og du får løbende sparring og supervision.

 

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en udviklingsorienteret organisation med et godt socialt miljø. Selvledende, kreative, engagerede og fagligt kompetente kollegaer. En arbejdsplads med fokus på tidlig opsporing og forebyggelse. Et lavt sagstal, en nytænkt og fremskudt sagsbehandling samt en systematisk inddragelse af familien og netværket og et tæt tværsektorielt samarbejde. 

 

Det er vigtigt for os at finde den helt rigtige kollega, som både personligt og fagligt kan bidrage til en fortsat udvikling af vores afdeling. Vi lægger stor vægt på trivsel, tværfagligt samarbejde og fælles dialog.

Ansøgningsfrist  er  torsdag d. 19. april kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 17.

Løn og ansættelse efter gældende aftale og overenskomst.

 

 

Uddybende oplysninger om stillingen fås ved Teamleder Stine Matzen, tlf: 65 15 11 58 eller faglig koordinator Mette Fredensborg mobil 30 31 58 91 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her