Socialrådgiver til Familieafdelingen

Genopslag – ændret timetal

Vi har fået mulighed for at øge timetallet i vores vakante stilling og kan nu tilbyde dig op til 37 timer.
Stillingen er til besættelse 1. september 2020 og vi er mere end klar til at byde dig velkommen.


Om os:

Vi er en Familieafdeling bestående af tre socialrådgivere og en afdelingsleder, der også er socialrådgiver.
Vi er Anne (28 timer), Mikkel (37 timer) Birthe (leder) og dig på 37 timer.
Anne bor på Samsø mens Mikkel og Birthe pendler ind fra Jylland. Som pendler har man lidt særlige arbejdsvilkår, da vi retter arbejdsdagen ind efter færgens afgangstider.
Vi er en dynamisk lille afdeling med høj faglighed, stærk arbejdsmoral og ikke mindst et tillidsfuldt forhold på kryds og tværs, hvor vi kerer os om hinanden og er gode til at se hinandens behov. Vi har forskellige faglige interesseområder og sammen dækker vi det hele med en stor viden, både på generalist- og specialistniveau. Vi trives med stor selvstændighed og kompetence og ikke mindst har vi en god og respektfuld omgangstone og den fedeste humor.

Samsø Kommune er en lille kommune med meget korte kommandoveje og højt til loftet. Vi har en fortrinlig dialog med både politikere og direktion, og fordi vi gør ting sammen på Samsø, lykkes vi også. Vi har et tæt samarbejde på tværs af sektorer og med godt 3700 borgere kender vi sammen til det meste og de fleste. Forrest i vores sagsbehandling står retssikkerhed og borgerinddragelse og ikke mindst respekt for borgernes livssituation og udfordringer.
 

Om vores visioner:
Vi kigger ind i et meget spændende efterår, hvor vi tager første skridt ind i vores egen ”Samsømodel”, som har skarpt fokus på tidlig indsats og anbringelses- og familieplejeområdet. Vi skal i efteråret, sammen med hele vores tværfaglige organisation, afvikle en uges kursus med Socialstyrelsen, hvor vi lyser på den tidlige indsats. Derefter går vi i gang med at udvikle en fremskudt funktion med bla åben rådgivning til børn og familier, samt vejledning til skole og dagtilbud. På anbringelsesområdet implementerer vi opfølgning fire gange årligt og øget inddragelse af børn og forældre i opfølgningen. På familieplejeområdet sætter vi massivt ind med supervision, kurser, opkvalificering og rekruttering og vi har flere spændende ideer i pipeline.
Vi binder det hele sammen med en mentaliseringsbaseret tilgang, som vi forventer at komme til at udvikle sammen med Samsø Kommunes Støtteteam, der er vores lokale leverandør. Vi er aktuelt i begyndelsen af en udviklingsproces i Familieafdelingen, hvor vi sætter fokus på kvalitetssikring af børne- og familieområdet i form af, at vi genbesøger hele grundlaget for administration og lovgivning og arbejder på at optimere arbejdsgange og processer. Du vil få rig mulighed for at udfolde din socialfaglighed og personlige ambitioner ind i en moderne familieafdeling, hvor vi lægger skinner mens vi kører.


Ansvarsopgaver:
Dine opgaver vil være bredt over hele servicelovens bestemmelser på børneområdet, da vi ikke har specialisering i afdelingen. Du vil komme til at arbejde med forebyggelse, tidlig indsats, børnefaglige undersøgelser, handleplaner, iværksættelse af foranstaltninger, anbringelser, efterværn og handicapsager. Du vil få et tæt samarbejde med kolleger i Familieafdelingen og med andre afdelinger i Samsø Kommune om de familier, du får ansvaret for. Selv om vi er en lille kommune har vi alle typer af sager, og borgerne har de samme udfordringer og behov for støtte som andre steder. Vi har de fleste tilbud på Samsø, men køber også leverandører af foranstaltninger udefra, så vi kan løse alle typer opgaver. Du vil referere direkte til lederen af Familieafdelingen, der har det faglige, økonomiske og ledelsesmæssige ansvar for afdelingen.


Om dig

 • Du er uddannet socialrådgiver, gerne med erfaring fra børn- og ungeområdet. Hvis du er nyuddannet så gerne fra praktik eller andet arbejde og du skal så være klar til tage imod oplæring og tæt sparring. Vi vil have, du bliver rigtig dygtig.
 • Du har erfaring med ICS og DUBU – eller du har som nyuddannet flair for elektronisk sagsbehandling og kan hurtigt lære nye systemer at kende.
 • Du er dygtig til at tale med børn – eller hvis du er nyuddannet gør du dig positive og relevante forestillinger om, hvordan man respektfuldt og anerkendende træder ind i et udsat barns univers.
 • Måske kender du lidt til Signs of Safety og har lyst til at kigge på det sammen med os.
 • Du skal have lyst til en sagsstamme med pt. 22 sager og adhoc sagsbehandling på børnehandicapområdet, som vi sagsbehandler sammen efter et årshjul.
 • Du er modig og har sko, der går fremad. Vi har brug for en kollega, der sammen med os vil være med til at give fagligheden og det metodiske og administrative fundament et kvalitativt løft.
   

Vi forudsætter at du 

 • Har lyst til at bruge socialrådgiverfagets metoder og at du er sikker i din etik, menneskesyn og ikke mindst kan arbejde inddragende, netværksfokuseret og anerkendende i borgerkontakten.
 • Har lyst til at være i et team, hvor vi spiller hinanden bedre, giver sparring og vidensdeler, og hvor vi har åbne døre og et mindset, der matcher dette.
 • Forstår at arbejde og begå dig i en politisk styret organisation, hvor de politiske dagsordener har indflydelse på vores arbejde, og hvor vi har borgerperspektivet, retssikkerhed og inddragelse med os i alle beslutninger.
 • Er loyal, fleksibel, handlingsorienteret, positiv og har et godt humør.
 • Gør dig tanker om at det er noget særligt at arbejde på en ø, især hvis du skal pendle. Os der pendler har flydende kontor to timer om dagen og generelt har vi stor fleksibilitet ift tilrettelæggelse af arbejdslivet med fokus på worklifebalance.

 

Besøg os inden du søger stilingen:

Har du lyst til at besøge os, høre mere om stillingen, se hvor du vil få kontor og måske køre eller gå en tur på Samsø, vil vi gerne invitere på en kop kaffe og en snak torsdag d. 27. juli kl. 15.45 til 16.45. Tidspunktet passer med færgen fra og til Hou og du bliver hentet og kørt til færgen, hvis du ikke har bil med.
Tilmelding til Birthe Møller Johansen på sms eller telefon.

 


Samsø
Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt – også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Samsø byder bl.a. på fælleskab, et stærkt forenings- og kulturliv, unik naturrigdom - og ikke mindst en spændende, ledig stilling i Familieafdelingen.
Hvis du har lyst til at høre mere om at bo og leve på skønne Samsø har du mulighed for at få en snak med vores bosætningskonsulent
, Marianne Jensen, på aumaj@samsoe.dk eller 2520 8849 for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.
Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside
www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.

 

Det praktiske: 

 • Der vil blive indhentet straffe- og børneattest på den vi ansætter.
 • Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området.
 • Du kan få nærmere oplysning om stillingen hos socialrådgiver Anne Skole Mikkelsen på telefon 51445953, socialrådgiver Mikkel Hastrup på telefon 22209642 eller hos leder af Familieafdelingen, Birthe Møller Johansen på telefon 25208802.

 

Ansøgningsfrist til stillingen er mandag d. 27. juli kl. 23.59
Ansættelsessamtaler afholdes d. 29. juli.

 

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”.
Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.
Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.