Socialrådgiver til Frontteamet

Er du vores nye kollega?
 
Er du socialrådgiver eller socialformidler, så er du måske en af vores nye kolleger, der kommer til at arbejde sammen med glade og engagerede kollegaer i Viborg Kommunes Familieafdeling.
Vi er inde i en positiv faglig udvikling på børne- og familieområdet med fokus på det gode samarbejde med borgerne og eksterne samarbejdspartnere.
Med mulighed for udvikling følger også, at nogle flytter sig. To af vores dygtige medarbejdere i Frontteamet har således søgt ledelsesudfordringer andet sted og vi søger derfor to medarbejdere til faste stillinger i Frontteamet.
 
Vi forventer af dig at:
- du aktivt bidrager med dit faglige perspektiv og dit positive sind
- du er en teamplayer, og at du kan se fordelen i at hjælpe hinanden på tværs af afdelingen
- du er modig, ordentlig og dygtig
- du evner at samarbejde bredt og har fokus på medinddragelse
- du har organisatorisk tæft og forstår præmissen at arbejde i en politisk styret organisation
- du har gode kommunikative evner
- du vægter inddragelse af borgerens perspektiv
 
Du kan forvente:
- Superdygtige og engagerede kollegaer og ledere
- En faglig ambitiøs afdeling, hvor vi støtter hinanden
- En afdeling, der vægter det gode samarbejde med borgere såvel som samarbejdspartnere
- En individuelt tilrettelagt mentorordning
- Glade kollegaer og god stemning
                        
De vakante stillinger:
2 faste stillinger i vores Frontteam
Det skal understreges, at du som udgangspunkt er ansat i afdelingen og derfor kan omplaceres til andet team ved behov herfor.
 
Om Familieafdelingen
Vi er ca. 70 ansatte i Familieafdelingen, og vi har til huse på Viborg Rådhus, der i høj grad understøtter samarbejde på tværs af forvaltninger og kreative løsninger til gavn for vores borgere. Vores Ungeteam er decentralt placeret.
Afdelingen består af:

   • Fremskudte socialrådgivere (bygger bro mellem almensystemet og Familieafdelingen)
   • Fronten (modtager og vurderer alle underretninger, afdækker alle nye sager mv)
   • Integrationsteamet (arbejder med flygtningefamilier indenfor integrationsperioden)
   • Handicapteamet (der primært arbejder efter SEL §§ 41 og 42, men også efter SEL § 50)
   • Børneteamet (udsatte familier med børn i alderen 0-12 år)
   • Ungeteamet (udsatte familier med børn i alderen 13-18 (23) år)
   • Familieplejeteamet (matcher og superviserer pleje- og aflastningsfamilier)
   • Lederteamet består af 4 teamledere, en socialfaglig koordinater, der arbejder på tværs af afdelingen samt en afdelingsleder.

 
Som afdeling sætter vi spot på det forebyggende sociale arbejde. Vi arbejder sammen med resten af Børn- og Unge med TOPI (tidlig opsporing og indsats) og fælles grundlag for børns læring. Vi tror på, at den bedste indsats for vores borgere sker i samarbejde med borgeren og vores samarbejdspartnere.
Familiens netværk, privat såvel som professionelt, har stor betydning for om vi sammen med familierne lykkes med vores indsatser. Derfor vægter vi inddragelse af netværk højt. Vi tror på, at vi gennem mobilisering af netværket får skabt bedre og mere holdbare løsninger for familierne.
Siden 2010 har vi haft - og har fortsat - et skærpet fokus på gravide og spædbørnsområdet. Vi har i snart 2 år haft en rådgiver ansat til at varetage en fremskudt funktion med samarbejdsflader til Jordemodercentret, Børneafdelingen, Neonatalafdelingen og de praktiserende læger.
Vores fokus er rettet mod at skabe balance mellem den stabile lovmedholdelige drift OG udvikling af driften. Vi vægter samtidig at være en faglig velfungerende afdeling med plads til mangfoldighed.
I efteråret og videre ind i 2018 sætter vi gang i en strategi for kompetenceudvikling af primært myndighedsrådgiverne. Vi sætter blandt andet spot på sikkerhedsplanlægning, borgerinddragelse og facilitering af møder.
 
 
 
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte:
Teamleder, Line Rugbjerg Ilsøe på 23 64 32 61
Tillidsrepræsentant, (suppleant) Sara Marie Rasmussen på 51 58 48 64 Arbejdsmiljørepræsentant, Julie K. Galacho på 41 93 34 49 
 
Ansættelsessamtalen afholdes uge 8 på Viborg Rådhus.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Børnehandicaprådgivningen i Favrskov Kommune søger socialrådgiver

Børn og Skole

Børnehandicaprådgivningen i Favrskov Kommune søger en dygtig socialrådgiver Høj faglighed, tæt samarbejde, godt kollegaskab - er det mon noget for dig? En af vores dygtige sagsbehandlere har ønsket at prøve kræfter med et nyt område. Vi søger derfor...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialrådgiver til Handicapteam

Børn & Unge

Viborg
Er du vores nye kollega? Er du socialrådgiver eller socialformidler, så er du måske en af vores nye kolleger, der kommer til at arbejde sammen med glade og engagerede kollegaer i Viborg Kommunes Familieafdeling. Vi er inde i en positiv faglig udvikl...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Socialrådgiver til KIF Holstebro. lokalkontor Viborg

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Viborg
Kriminalforsorgen i Frihed (KIF) har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er prøveløsladt, betinget dømte samt behandlingsdømte. Afdelingen udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltag...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Socialfaglig sagsbehandler til Sygedagpengeafdelingen, Jobcenter Skive

Skive Kommune

Viborg
Sygedagpengeafdelingen søger med tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest derefter en socialfaglig sagsbehandler. Der er tale om en fuldtidsstilling. Som socialfaglig sagsbehandler i Sygedagpengeafdelingen skal du have stor lyst og interesse i at...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Handicap- og Psykiatrirådgivningen i Favrskov Kommune søger afdelingsleder

Aktivitetstilbud Handicap og Socialpsykiatri

Silkeborg
Afdelingsleder til Handicap- og Psykiatrirådgivningen Brænder du ligesom os for at gå nye veje i myndighedsarbejdet på socialområdet, kan du nu blive en del af holdet! Vi søger fra 1. maj 2018 en ny afdelingsleder til Handicap- og Psykiatrirådgivnin...