Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri, AUH Risskov

Socialrådgiver til Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri
Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri, Aarhus Universitetshospital, søger socialrådgiver (37 timer) med tiltrædelse snarest muligt.

Klinikken hører under Afd. for Angst og Depression (afd. Q), AUH, Risskov men er beliggende i Aarhus C. Ultimo 2018 flytter vi med den øvrige psykiatri i Risskov til Universitetshospitalet i Skejby.

Vi søger en socialrådgiver med viden om behandling af PTSD og psykiatrisk sygdom iøvrigt samt erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

Klinikkens målgrupper er traumatiserede flygtninge og patienter med tjenesterelateret PTSD (herunder danske veteraner). Stillingen relaterer sig primært til den del af klinikkens målgruppe, der består af de sværest traumatiserede flygtninge, hvis liv ofte er præget af store sociale, psykiske og fysiske problemer.

Socialrådgiveren er ansvarlig for at bidrage socialfagligt ind i det tværfaglige samarbejde, dels som konsulent for kolleger, dels i direkte kontakt med den enkelte patient og dennes pårørende - med fokus på opgaveafgrænsning mellem region og kommune. Ud over socialrådgiveren, udgøres teamet omkring den enkelte patient typisk af: Sygeplejerske, psykolog, fysioterapeut, læge og tolk.

Vi forventer, at du har gode faglige kvalifikationer, kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Erfaring med arbejdet med flygtninge og/eller psykiatri vil være en fordel.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 21. februar 2018.

Yderligere oplysninger kan findes på sundhed.dk eller ved opringning til socialrådgiver Sidsel Jacobsen eller klinikleder Bo Stævne på klinikkens tlf. 78472450.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her