Socialrådgiver til Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri, AUH Risskov

Socialrådgiver til Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri
Klinik for PTSD og Transkulturel Psykiatri, Aarhus Universitetshospital, søger socialrådgiver (37 timer) med tiltrædelse snarest muligt.

Klinikken hører under Afd. for Angst og Depression (afd. Q), AUH, Risskov men er beliggende i Aarhus C. Ultimo 2018 flytter vi med den øvrige psykiatri i Risskov til Universitetshospitalet i Skejby.

Vi søger en socialrådgiver med viden om behandling af PTSD og psykiatrisk sygdom iøvrigt samt erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

Klinikkens målgrupper er traumatiserede flygtninge og patienter med tjenesterelateret PTSD (herunder danske veteraner). Stillingen relaterer sig primært til den del af klinikkens målgruppe, der består af de sværest traumatiserede flygtninge, hvis liv ofte er præget af store sociale, psykiske og fysiske problemer.

Socialrådgiveren er ansvarlig for at bidrage socialfagligt ind i det tværfaglige samarbejde, dels som konsulent for kolleger, dels i direkte kontakt med den enkelte patient og dennes pårørende - med fokus på opgaveafgrænsning mellem region og kommune. Ud over socialrådgiveren, udgøres teamet omkring den enkelte patient typisk af: Sygeplejerske, psykolog, fysioterapeut, læge og tolk.

Vi forventer, at du har gode faglige kvalifikationer, kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Erfaring med arbejdet med flygtninge og/eller psykiatri vil være en fordel.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 21. februar 2018.

Yderligere oplysninger kan findes på sundhed.dk eller ved opringning til socialrådgiver Sidsel Jacobsen eller klinikleder Bo Stævne på klinikkens tlf. 78472450.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

En koordinerende sagsbehandler til Ressourceforløbsenheden i Jobcenter Aarhus

Aarhus Kommune

Om jobbet Til Ressourceforløbsenheden i Jobcenter Aarhus søger vi en koordinerende sagsbehandler til en fast stilling 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt. I afdelingen varetager vi ressourceforløb for borgere over 30 år med komplekse ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Socialrådgiver eller socialformidler søges til barselsvikariat i Modtagelsen

Børn og Skole

Favrskov
Favrskov Kommune søger socialrådgiver socialformidler til Modtagelsen Da en af vores kolleger skal på barselsorlov, søger vi en ny kollega til Modtagelsen i Familierådgivningen. Der er tale om et barselsvikariat på 10 måneder med mulighed for forlæn...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afdelingsleder for de fremskudte socialrådgivere

Randers Kommune

Vi søger en afdelingsleder med en solid faglig profil, der kan varetage ledelse for 10 fremskudte socialrådgivere i et stort og foranderligt centerCenter for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning er organiseret under Børn og Familie i Randers Kommune, o...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialrådgiver til Handicapteam

Børn & Unge

Viborg
Er du vores nye kollega? Er du socialrådgiver eller socialformidler, så er du måske en af vores nye kolleger, der kommer til at arbejde sammen med glade og engagerede kollegaer i Viborg Kommunes Familieafdeling. Vi er inde i en positiv faglig udvikl...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Socialrådgiver til KIF Holstebro. lokalkontor Viborg

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Viborg
Kriminalforsorgen i Frihed (KIF) har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er prøveløsladt, betinget dømte samt behandlingsdømte. Afdelingen udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltag...