Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til område Børn og Familie
Om jobbet

Rudersdal Kommune har valgt at opnormere og styrke indsatsen på Børn og Familie området med tre fuldtidsstillinger. Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge med behov for særlig støtte? Vil du med barnet eller den unge i centrum være med til at inddrage familie og netværk i arbejdet? samt udvikle og forsøge nye veje - uden at skinnerne er lagt på forhånd? - så har vi brug for dig.

Du skal som udgangspunkt kunne varetage hele sagsbehandlingen i et sagsforløb i form af rådgivning, håndtering af underretninger, undersøgelser, iværksættelse af foranstaltninger og opfølgninger. Du skal arbejde ud fra ICS metoden og understøttet af IT systemet DUBU. Hele familieområdet i Rudersdal kommune arbejder ud fra samme faglige strategi, TIFO (Tidlig Indsats og Forebyggelse). Du skal deltage i ugentlige behandlingsmøder med deltagelse af faglig leder. Derudover er der tilknyttet administrativ og juridisk bistand til gruppen.

På nuværende tidspunkt er der ansat 20 socialrådgivere i Familieafdelingen fordelt i et psykosocialteam og et handicapteam. Der arbejdes på at få etableret et modtageteam der bl.a. skal håndtere underretninger og nye henvendelser.

Din profil

Vi søger tre nye kollegaer til sammen med os, at sætte fokus på at udvikle en mere effektiv sagsbehandling på det specialiserede børneområde.

Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler og har lyst og energi til at bidrage til udvikling af vores sagsbehandling og arbejdsprocesser. Du kan og vil påtage dig myndighedsrollen, har styr på dine socialfaglige overvejelser og lægger vægt på, at der er styr på dine sager. Du har en positiv tilgang til nye og uforudsete udfordringer og er en god kollega, der tør sætte dine erfaringer og kompetencer i spil på en tillidsvækkende måde.

Hvis du har særlig interesse i eller erfaring med at arbejde i et modtageteam, eller med en anden form for specialisering, er du velkommen til at angive det i din ansøgning.

Derfor skal du vælge os

Vi er en afdeling i udvikling og løfter i flok. Vi lægger vægt på den høje faglighed, hvor sparring og faglige drøftelser er en del af hverdagen. Du får et afvekslende og udfordrende job med en engageret kollegagruppe, der understøttes af en faglig leder. Vi brænder for faget og nyder at udvikle os fagligt og personligt i samspil med hinanden.

Vi lægger vægt på, at ingen sidder alene med sager og svære beslutninger, men at sagerne løftes i et tæt samarbejde mellem kolleger og faglig ledelse. Vi har ekstern teamsupervision.

Du får fleksible arbejdstider og mulighed for deltagelse på kurser, og er du nyuddannet, får du tilknyttet en kollega som mentor til fast sparring.

Ansættelsesvilkår

Jobbene er faste stillinger på 37 timer ugentligt med start den 1. april 2018.

Løn efter gældende overenskomst. Ved alle ny ansættelser rekvireres straffe- og børneattest.

Om os

Børn og Familie har til huse i Administrationsbygningen i Birkerød, Stationsvej 36, 3460 Birkerød - 2 minutter fra Birkerød S-station.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vedhæft venligst eksamens-/uddannelsesbeviser.

Samtaler: Er planlagt til uge 9, 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her