Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til spændende stilling i Akut Psykiatrisk Hjælp

Kunne du tænke dig en stilling med temposkift, hvor du kommer ud og hjælper akutpsykiatriske patienter i deres nærmiljø?

Psykiatrisk Center Amager (PCA) søger en socialrådgiver med psykiatrisk erfaring, der vil indgå i teamet som behandler/kontaktperson med et særligt fokus på patienter med komplekse sociale problemstillinger.

Lidt om os, vores målgruppe og behandlingsindsats i Akut Psykiatrisk Hjælp
Akut Psykiatrisk Hjælp (APH) er tilknyttet PCA’s akutmodtagelse og varetager den udkørende og akut ambulante funktion. APH’s formål er at hjælpe patienterne i deres nærmiljø, det betyder, at nærmere vurdering og behandling foregår i patientens eget hjem eller nærmiljø.

Målet er, at den akutte indsats skal skabe mindst mulig indgriben i den enkeltes liv. Patientens netværk og ressourcer i eget miljø kommer på denne måde i højere grad i fokus og ikke kun problemerne, der har ført til behovet for hjælp. Det kan være med til at skabe nye muligheder for behandlingsindsatsen.

Akut Psykiatrisk Hjælp tilbyder professionel psykiatrisk vurdering af patienter med behov for akut psykiatrisk hjælp alle ugens dage (inklusiv weekend og helligdage) frem til kl. 22.00. Som socialrådgiver har du som resten af teamet skiftende vagter hhv. 8-15, 11-18, 15-22 samt hver tredje weekend.

Din rolle og arbejdsopgaver
Akut Psykiatrisk Hjælps opgaver er mangeartede. Udover at teamet tilbyder akut ambulant behandling i hjemmet eller i afsnittet med henblik på at forebygge eller afkorte indlæggelsesforløb, indebærer opgaverne at:

 • bidrage til at afklare, hvilke behandlingstilbud og sociale tilbud, der er de rette for patienten.
 • rådgive og behandle - telefonisk eller ved ét eller flere akutte tilsyn i hjemmet
 • følge patienter hjem i forbindelse med udskrivning fra et sengeafsnit
 • give støttende samtaler/krisesamtaler
 • etablere kontakt/støtte til pårørende og meget mere.
Din funktion er at varetage opgaven som behandler/kontaktperson i et tæt samarbejde med teamets øvrige fagligheder (primært sygeplejersker). Som teamets socialrådgiver bliver du dertil ansvarlig for at vejlede og rådgive patienter og øvrigt fagpersonale i sager med socialfaglige problemstillinger, så problemerne ikke står i vejen for behandlingsindsatsen.

De problemstillinger, patienterne skal understøttes i at finde en løsning på, omhandler bl.a. forsørgelsesgrundlag, familie, økonomi, bolig og arbejde/uddannelse både akut og langsigtet.

Din kontaktflade er bred. Arbejdet udføres i et tæt samarbejde og dialog med dine tværfaglige kollegaer samt i tæt dialog med kommuner og andre samarbejdspartnere.

For en periode vil du også skulle varetage den socialfaglige indsats i vores psykoterapeutiske afsnit – omkring en enkelt dag om ugen. Psykoterapeutisk Ambulatorium behandler patienter med ikke-psykotiske lidelser, hhv. depressiv enkeltepisode, periodisk depression og behandling af personlighedsforstyrrelser.

Du refererer til afdelingssygeplejersken i Akut Psykiatrisk Hjælp.

Vi tilbyder
Du bliver en del af to afsnit med fokus på høj faglighed, et godt tværfagligt samarbejde, selvstændighed, gensidig respekt og ansvarlighed for fælles opgaver.

Du er selv med til at præge stillingen da du, som de fleste andre socialrådgivere, er eneste socialrådgiver på afsnittet.

Du kommer til at arbejde både socialfagligt og psykiatrifagligt og får rig mulighed for at udvikle dig indenfor den udgående behandling.

Vi tilbyder et professionelt og tværfagligt miljø, med både mono- og tværfaglig sparring, løbende faglig opkvalificering og supervision.

Vi sørger for, at du bliver godt introduceret til opgaver og arbejdsplads.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet socialrådgiver og har erfaring med psykiatri
 • Har lyst til at arbejde tværfagligt og tværsektorielt
 • Er velfunderet i lovgivningen på det sociale område – meget gerne med erfaring på sygedagpengeområdet
 • Er udadvendt og dynamisk med lyst og interesse for akut psykiatri
 • Har lyst til behandler/kontaktpersonfunktionen og trives med skiftende vagter
 • Er initiativrig, stabil og ansvarsbevidst
 • Er god til at arbejde selvstændigt og trives i en dynamisk hverdag
 • Er løsningsorienteret, god til at holde overblikket og prioritere i opgaver
Løn- og ansættelsesforhold:
Vi tilbyder en fuldtidsansættelse med tiltrædelse den 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. For yderligere oplysninger herom, kontakt gerne din TR.

Du kan læse mere om at være ansat i Region Hovedstadens Psykiatri på vores onboarding site "Job i Psykiatrien".

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Miriam Weiss på 5156 1328.


Søg stillingen via linket her på siden senest 14. januar 2021. Ansøgningen skal indeholde oplysninger om CV, autorisation/eksamensbevis samt oplysninger om tidligere ansættelser.
Vi ser frem til at læse din ansøgning og forventer at afholde samtaler i uge 3. Der indhentes, efter aftale med ansøger, altid referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Om Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst.
Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit.

Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier samt i et Psykoterapeutisk- og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium. Derudover har vi et Gadeplansteam, et OPUS Ambulatorium, et Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse samt et botilbudsteam.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.
Psykiatrisk Center Amager har siden 2011 arbejdet med LEAN som metode til at skabe en forbedringskultur.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.