Socialrådgiver til Ungeteamet i Familieafsnittet

Brænder du for sagsbehandling inden for børne- og familieområdet, og vil du gerne være med til at sætte dit præg på en afdeling i rivende udvikling, så er du måske lige den, vi søger.
Da en af vores faste medarbejdere har søgt nye udfordringer, har vi en ledig stilling i Ungeteamet til besættelse pr. 01.05.2017.

Om Børne- og Familiecentret
Børne- og Familiecentret beskæftiger ca. 50 medarbejdere og er beliggende på Bremdal Torv 4, 7600 Struer. Børne- og Familiecentret består foruden Familieafsnittet af Sundhedsplejen, PPR og Behandlingsafsnittet og en stab. Vores opgaver strækker sig fra det almene område, herunder sundhedsplejens sundhedsfremmende arbejde til eksempelvis myndighedsområdets forebyggende, specialiserede og mere intervenerende arbejde. Vi tilbyder råd og vejledning og anden hjælp til børn, unge og familier hvoraf nogle har særlige sociale, psykiske, fysiske eller adfærdsmæssige vanskeligheder.

Familieafsnittet
Familieafsnittet består af fire teams med målgruppen udsatte børn og unge. De fire teams er: et Modtagelsesteam, et Børneteam, et Ungeteam og et Handicapteam. Som ny kollega i Familieafsnittet bliver du en del af Ungeteamet.

Som medarbejder i Familieafsnittet tilbyder vi dig en hverdag med store faglige og personlige udfordringer, hvor ikke to dage er ens. Vi har et godt professionelt samarbejde, ligesom det sociale fællesskab i høj grad er præget af en generel god stemning, humor og engagement. Vi anvender ICS som socialfaglig metode og bruger SB-SYS som elektronisk sags- og dokumenthåndtering.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af

 • vejledning og rådgivning til unge og deres forældre
 • myndighedsbehandling i henhold til servicelovens kap. 11
 • koordinering af tværfaglige indsatser
 • udarbejdelse af § 50 undersøgelser
 • iværksættelse og opfølgning i henhold til servicelovens bestemmelser

Vi forventer af dig, at du
 • er uddannet socialrådgiver – gerne med erfaring inden for området, men det er ikke en nødvendighed
 • har flair for IT og administrativt arbejde
 • har lyst og evne til tværfagligt samarbejde
 • er god til at skabe overblik i en travl hverdag, og arbejder systematisk
 • er god til både at inddrage sine kolleger i opgaveløsningen samt at arbejde selvstændigt
 • har lyst til at indgå i det faglige og sociale fællesskab

Vi tilbyder
En velorganiseret afdeling med kompetente og sammenspillede medarbejdere, der har lyst og vilje til at sikre de bedst mulige resultater. Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer til at bruge dine faglige og personlige kompetencer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi har erfaring med at et godt samarbejde sammen med faglig og personlig udvikling skaber de bedste resultater og god social kapital.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Familieafsnittet Kristina H. Jensen, tlf. 2925 9890.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Tiltrædelse
Den 1. maj 2018

Praktiske oplysninger
Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes via link på http://struer.dk

Ansøgningsfristen er mandag den 19. marts 2018 kl. 8.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 22. marts 2018.

Du kan læse mere om Struer Kommune på http://www.struer.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Barselsvikar for familiekonsulent på Familiecentret Spiren

Holstebro Kommune

Holstebro
Familiecentret Spiren søger en barselsvikar 37 timer ugentligt til vores småbørnsteam med tiltrædelse den 1. maj 2018.Familiecentret Spiren er Holstebro Kommunes dagbehandlingstilbud til udsatte børn, unge og deres familier. Personalegruppen er tvær...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Socialfaglig sagsbehandler til Sygedagpengeafdelingen, Jobcenter Skive

Skive Kommune

Viborg
Sygedagpengeafdelingen søger med tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest derefter en socialfaglig sagsbehandler. Der er tale om en fuldtidsstilling. Som socialfaglig sagsbehandler i Sygedagpengeafdelingen skal du have stor lyst og interesse i at...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Koordinerende sagsbehandler

Herning Kommune

Herning
Socialrådgiver søges til barselsvikariat 32 timer ugentligt til ressourceforløbsteamet, Herning KommuneVi søger en erfaren koordinerende sagsbehandler til at indgå i vores ressourceforløbsteam. Hovedparten af borgerne har modtaget kontanthjælp forud...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Børne- og Familierådgivningen søger en socialrådgiver/socialformidler

THISTED KOMMUNE

Thisted
Børne- og Familierådgivningen søger en socialrådgiver socialformidler Thisted Kommunes Børne- og Familierådgivning søger en socialrådgiver socialformidler på fuldtid i en fast stilling fra den 1. maj 2018. Stillingen er i Modtagelsen som er et ud af...