Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver til vores Ungeteam, Børne- og Familierådgivningen

Børne- og Familierådgivningen søger en socialrådgiver til vores Ungeteam, med ansættelse fra 1. august eller snarest derefter.

Er du uddannet socialrådgiver og har du erfaring med at arbejde med socialt udsatte unge i aldersgruppen 12-18 år? Så er du måske vores nye kollega, der kommer til at arbejde sammen med engagerede kollegaer i Jammerbugt kommune.

I Jammerbugt kommune skaber vi varige forandringer for børn og unge. Børne og Familierådgivningen er i gang med en positiv udvikling på børne og familieområdet, hvor der er særligt fokus på merinddragelse af udsatte børn, unge og deres familier, samtidig med at sikre det kvalitative sagsarbejde. Som socialrådgiver i ungeteam, oplever du at der vil været et særligt fokus på inddragelse af de unge i deres egen sag og ønskede fremtid. Dertil er der et systematisk og tæt samarbejde med bl.a. SSP, ”ung-rus”, og UU-vejlederne i overgangen til voksenlivet.

Afdelingen har igennem 3 år arbejdet fokuseret på at implementere Signs Of Safety i praksis, og med et lavt sagsstal pr. rådgiver arbejdes der med tæt opfølgning og inddragelse af Børn/unge og deres familier. Børne og Familierådgivningen samarbejder derudover med flere projekter i kommunen. Bl.a. er der et systematisk samarbejde med beskæftigelse og socialafdelingen i projektet ”Familien på vej”, som er en helhedsorienteret indsats for at bryde negativ social arv. I efteråret 2020 påbegynder myndighedsafdelingen, og herunder ungeteamet et forløb ved socialstyrelsens taskforce, hvilket vi ser meget frem til – forløbet har særligt fokus på kvalitet i sagsbehandlingen og det systematiske sagsarbejde.

Hvem er vi
Myndighedsafdelingen består af 18 socialrådgivere fordelt på 2 teams; Børneteamet (0-11 år) og ungeteamet, hvori der også er en specialiseret efterværnsenhed i teamet (12-23 år).

Ungeteamet har et gennemsnitligt lavt sagsantal på 25 børnesager ved en 37 timers stilling. Myndighedsafdelingen udarbejder børnefaglige undersøgelser, og iværksætter foranstaltninger efter Servicelovens kapitel 11, samt udføre opfølgning på iværksatte foranstaltninger. Der anvendes ICS, og Sign of Safety, og journaliseres i DUBU. Ud over ungeteam og børneteam er der i afdelingen også modtagelsen, specialafsnittet, netværksrådgivere, familieplejekonsulenter og sekretariat.

Vi forventer af dig at du

 • Vægter inddragelse af børn, unge og deres familier i det sociale arbejde.
 • Kan arbejde systematisk og bevare overblikket i en til tider travl hverdag
 • aktivt bidrager med din faglige viden og erfaring i afdelingen med et positivt sind
 • er vandt til at arbejde i teams og kan se fordelen i at løfte i fællesskab
 • evner at samarbejde på tværs af faggrupper og har fokus på medinddragelse
 • har organisatorisk tæft og forstår præmissen at arbejde i en politisk styret organisation
 • har gode kommunikative evner

Du kan forvente
 • Engagerede kollegaer og en arbejdsplads hvor der er plads til forskellighed, humor og et godt kollegialt fællesskab
 • Individuelt tilrettelagt mentorordning ud fra erfaring og behov.
 • Ugentlige sagsteammøder med ungeteamet og nærmeste leder.
 • En hverdag hvor både er plads til individuel og fælles læring og udvikling
 • En spændende, alsidig og afvekslende hverdag
 • Tæt kontakt med den daglige ledelse
 • Teamsupervision
 • Fleksibel arbejdstid

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er normeret til 37 timer.
Vi tilbyder en attraktiv løn i forhold til uddannelse, kvalifikationer og kompetencer – og i henhold til gældende overenskomst og principperne i lokal løn.
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Arbejdsstedet er administrationsbygningen i Fjerritslev, på adressen Danmarksgade 3, 9690 Fjerritslev, men du skal forvente møder ude af huset.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Nikoline Andersen på tlf. 41 91 19 61 eller på mail nkc@jammerbugt.dk.

Alternativt kan du kontakte konstitueret afdelingsleder Tanja Lillelund på tlf. 41 91 29 16 eller på mail tal@jammerbugt.dk.

Ansøgningsfrist
Fredag den 3. juli 2020 kl. 08.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: onsdag den 8. juli 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.