Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgivere til kontanthjælp

Vi søger 2 koordinerende sagsbehandlere til en fast stilling og et barselsvikariat på 37 timer ugentligt fra 1. januar 2021.

Vi arbejder i opgavefællesskab på samme fysiske lokation med virksomhedskonsulenter og mentorer. Dette for at sikre enkelthed, sammenhæng og faglighed til gavn for borgerne og virksomhederne.

Tør du sætte din faglighed i spil, og er du nysgerrig på hvilke metoder og indsatser der virker, så er du den kompetente kollega, vi søger. 

Målgruppen, der arbejdes med, er borgere på kontanthjælp over 30 år. Borgerne er kendetegnet ved at have udfordringer ud over ledighed, og har behov for en koordineret og timet indsats.  

Om Jobrehabilitering
Jobrehabilitering er en afdeling med 23 engagerede og ambitiøse medarbejdere, som hver dag arbejder på at få flere borgere i job og uddannelse. 

I Jobrehabilitering løser vi opgaver inden for målgrupperne; ressourceforløb, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år, udvikling og udredning af arbejdsevnen for ledige uden forsørgelse samt revalidering.  

Målet med vores indsats er, at borgerne skal opnå et selvstændigt liv gennem en koordineret og helhedsorienteret indsats. Borgerens periode på offentlig forsørgelse skal være så kort som muligt - samtidigt skal perioden have en varighed, der understøtter at borgeren opnår varig hel- eller delvis selvforsørgelse gennem job/uddannelse eller fleksjob.   
Vi udvikler hele tiden vores metoder og indsatser til gavn for borgere med forskellige behov i et tæt samarbejde med virksomheder, frivillige og andre samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde i en organisation, hvor forandringer er en del af hverdagen.

Et arbejde med mulighed for personlige og faglige udfordringer
Den koordinerende sagsbehandler har et sagstal på ca. 45, hvilket skaber rammen for, at du kan arbejde tværfagligt. Den koordinerende sagsbehandler er den primære indsats for borgerne, og du skal have fokus på de små skridt og succeser som en del af vejen til målet, samt formå at gøre disse synlige i dialogen med borgerne. Som koordinerende sagsbehandler i Jobrehabilitering vil du bla. fungere som mødeleder i netværksmøder med borgere, deres private netværk og professionelle, hvor der i fællesskab skabes retning for den fremadrettede indsats, afholde coachende samtaler med borgere, og fungere som virksomhedskonsulent, hvor det giver mening.
Vi har et tæt i praksisfællesskab med virksomhedskonsulenter og mentorer, i en åben dialog og et fleksibelt samarbejde. Derudover har vi tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som fx psykiatrien, praktiserende læge, Rusmiddelcentret, Sundhed, Socialafdelingen (myndighed og udfører) – og ikke mindst arbejdsgivere. 

Arbejdsdagen kan bestå af:

 • jobsamtaler med borgere med fokus på beskæftigelsesmuligheder ud fra arbejdsmarkedet behov for arbejdskraft koblet med borgerens kvalifikationer, kompetencer og udviklingspotentiale – samt individuelle skånehensyn
 • samtaler med borgere i og uden for sektionen Jobrehabilitering og Integration
 • koordinering af den tværfaglige indsats i et tæt samarbejde med borgerne og samarbejdspartnere
 • etablering og opfølgning på virksomhedspraktik, løntilskudsjob og lønnede timer
 • sparring med kolleger
 • deltagelse i feedbackfællesskaber med kollegaer, hvor vi giver hinanden feedback i borgersamtalerne med henblik på at understøtte borgerinddragelsen

Rammen for vores arbejde er en myndighedsfunktion med afsæt i beskæftigelsesmålene og gældende lovgivning. Vi arbejder med en coachende og empowermentorienteret tilgang. Her er fokus på at borgeren er ekspert på egne behov, og hvad der skal til for at komme videre i forhold til arbejdsmarkedet. Din rolle som koordinerende sagsbehandler er i højere grad at være ekspert på den lovgivningsmæssige ramme, og at være facilitator af processen, og derved understøtte, at borgeren når målet. Du vil blive understøttet i at arbejde med denne tilgang.

Du er den rette medarbejder, hvis:
 • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. 
 • Du har erfaring fra beskæftigelsesområdet – gerne erfaring med etablering af og opfølgning på virksomhedspraktikker.
 • Du brænder for at arbejde udviklingsorienteret sammen med dine kollegaer, borgeren og samarbejdspartnere. Dvs. arbejder med inddragelse og forandringer, uanset om det er i relation til egen faglig praksis, borgeren, netværk, virksomheder, frivillige foreninger m.fl.
 • Du har kendskab eller erfaring med at arbejde empowermentorienteret og coachende. 
 • Du har erfaring med/flair for undervisning af borgere og/eller kollegaer som metode for perspektivbytte og videndeling på gruppeniveau.
 • Du kan arbejde selvstændigt og systematisk og bruge it-systemer som et dagligt arbejdsredskab, der bidrager til at sikre borgerens retssikkerhed.

Vi tilbyder:
 • En arbejdsplads hvor godt arbejdsmiljø og medindflydelse er med til at sikre en høj faglighed i opgaveløsningen.
 • At du bliver en del af vores introduktionsprogram og får en kollega som mentor
 • Mulighed for personlig og faglig kompetenceudvikling.
 • Et kontinuerligt fokus på at omsætte det vi kan se, virker i vores praksis.
 • Nem adgang til offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Solvejg Iversen på tlf. 51 51 92 71 eller teamkoordinator Else-Marie Behrmann på tlf. 21 34 65 68.
 
Ansøgningsfristen er søndag 22. november 2020. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt onsdag 25. november 2020

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.

Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.