Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgivere til myndighedsgrupperne Børneliv og Skoleliv i Borgercenter Børn og Unge Valby, Vesterbro og Kgs. Enghave

Borgercenter Børn og Unge Valby, Vesterbro og Kongens Enghave søger socialrådgivere til myndighedsgrupperne Børneliv og Skoleliv.  

Der er tale om både fast stilling og barselsvikarer.

Borgercenter Børn og Unge Valby, Vesterbro og Kongens Enghave (BBU VVK) har for at styrke og forenkle borgerens vej gennem organisationen besluttet at justere organiseringen ved at integrere undersøgelsesarbejdet i myndighedsgrupperne.

Det betyder at vi den 1. april 2021 opretter tre nye afdelinger: Børneliv (0-7 år), Skoleliv (8-13 år) samt Ungeliv (14+ år), hvori alle dele af sagsarbejdet indgår. Du kan læse mere om de enkelte afdelinger og myndighedsgrupper længere nede. 

Om BBU VVK
Som socialrådgiver/sagsbehandler bliver du en del af en stor børnefamilieenhed med ca. 170 medarbejdere.

Vi samarbejder bredt med boligsociale helhedsplaner, frivillige aktører, skolerne, daginstitutionerne og mange andre aktører i lokalområdet.

Du bliver en del af en organisation med høj faglighed, masser af udviklingsmuligheder, hvor vi vil hinanden, og hvor der både er grin og fokus på trivsel, læring, faglighed, drift og resultatskabelse. Du vil således få gode muligheder for faglig og personlig udvikling. 
 
Enheden rummer bl.a. myndighedssagsbehandlere, kontaktpersoner, familiebehandlere, psykologer, rådgivere, jurister, netværkskonsulenter, daginstitutions- og skolesocialrådgivere. Du bliver således en del af et stort fællesskab, hvor der er plads til at videndele og udfordre hinanden i de faglige drøftelser. 

Vi har et unikt socialt sammenhold i enheden, så der er rig mulighed for en masse sjove og uformelle samtaler i løbet af din arbejdsdag. Vores personaleforening afholder derudover også fælles arrangementer med jævne mellemrum.  
 
Det er vigtigt for os at tage godt imod nye kollegaer. Du bliver derfor tilbudt et introforløb, hvor du får en vejleder og mentor, som vil hjælpe dig med stort og småt i din første tid. Du vil derudover i løbet af det første halve år introduceres til området via intromøder med de forskellige faggrupper.  

Mere information om afdelingerne

Børneliv: 0-7 år
Denne afdeling fokuserer på sagsforløb fra ufødte, spæd- og småbørn og frem til indskolingen.

Hovedfokus bliver på indsatser i barnets første leveår, fokus på betydning af fravær i førskolealderen, en god overgang til skole samt fokus på den tidlige skolealder.

Der er således flere udviklingsspor i denne afdeling, som skal ske i tæt samarbejde med Børne- og Ungeforvaltningen (BUF) og øvrige relevante eksterne samarbejdspartnere.

Der vil yderligere være styrket fokus på, og særlig viden om, barnets tidlige år, og at vi kommer tidligt ind i barnets liv for sammen med forældrene at skabe en rettidig og positiv forandring.  

Gruppen vil arbejde tæt sammen med BBUs børnecenter samt barsels- og børneafdelingerne i Regionen. For hele målgruppen gælder det, at afdelingen vil have fokus på inddragelse af familiens netværk i forhold til at gøre dem til en del af løsningen.

Afdelingen består af

 • Sagsbehandlere 
 • Familierådgivere i “En god Familiestart” 
 • Daginstitutionssocialrådgivere 
 • Netværkskonsulenter 
 • En afdelingsleder  
 • En teamleder 
 • En tværgående koordinator med fokus på ICS-metoden 

Skoleliv: 9-13 år  
I denne afdeling er det intensive fokus på samarbejdet med skole og fritidsliv for skolebørn, og indsatser der peger i retning af civilsamfund i lokalområdet.
 
Afdelingen vil desuden være optaget af, hvordan barnet/familiens eget netværk inddrages og aktiveres i forhold til at løse de udfordringer, som familierne står med.

Skolelivet er af afgørende betydning for børns opvækst og derfor vil fokus i denne afdeling være at styrke samarbejdsformerne med skolerne i lokalområdet. 

I denne myndighedsgruppe vil der også være en overvægt af anbringelsessager, hvorfor der vil være fokus på, hvordan vi sikrer tilknytning og kontakt til forældre og netværk under anbringelsen. Samt hvordan vi i støtter og samarbejder med forældrene for at opnå en evt. mulig hjemgivelse af barnet.

Gruppen vil have et tæt samarbejde med BBUs nye børnecenter, familieplejen samt BBUs egne samarbejdspartnere inden for kriminalitetstruede unge og psykiatri.

Øvrige primære samarbejdspartnere er blandt andet SSP og regionens børnepsykiatri. Der vil være et tæt parløb med ungelivsgruppen omkring overgang fra mellemtrin til udskoling, fraværsproblematikker, dagbehandlingsindsatser samt introduktionen til KUI-sporet.

Afdelingen består af

 • Sagsbehandlere 
 • Skolesocialrådgivere
 • Sikkerhedsplansgruppen
 • Adoptionsteamet
 • En afdelingsleder
 • En teamleder
 • En tværgående koordinator med fokus på skoleflex og dagbehandling, skolesocialrådgiver indsatserne, samt sikkerhedsplanssagerne
 • En tværgående koordinator med fokus børne- og ungeudvalgssagerne, klagesagerne og sagsflow

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller lignende.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med myndighedsarbejdet og kendskab til lovgivningen på området.

Du skal have et skarpt blik for sagsførelse, og vi lægger vægt på, at du kan formulere dig klart og tydeligt både overfor borgerne og i den efterfølgende skriftlige dokumentation.

Du kan lide at samarbejde både internt og eksternt og er indstillet på en til tider hektisk hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Den faste stilling ønskes besat snarest muligt og barselsvikariat fra den 1. marts 2020.

Hvis du vil høre mere om de forskellige stillinger, er du velkommen til at kontakte afdelingsledere Karin Petersen 2634 0290 (Børneliv) og Stine Andersen 2151 5835 (Skoleliv).

Søg via nedenstående link senest søndag den 17. januar 2021

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.