Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgivere til psykiatri på det specialiserede voksenområde

Visitation og Indsats i Helsingør Kommune søger dig, der brænder for at arbejde målrettet med opfølgninger og indsatsmål, og som samtidig er en vanvittig god kollega.

Vi søger to kollegaer til psykiatri-teamet, hvor din primære arbejdsopgave vil være at følge op på midlertidige botilbud, dvs. Servicelovens § 107 og sørge for, at målene tilpasses borgerens udvikling, så borgeren på sigt kan komme videre i egen bolig eller blive afklaret i forhold til et længerevarende botilbud, dvs. § 108/ ABL § 105.

Vi er i rådgivergruppen opdelt i et handicap-, psykiatri- og merudgifts/BPA-team. Derudover består administrationen af kommunens boliganvisning, et administrationsteam og en stab.

Vi er rigtig gode til at samarbejde på tværs – både internt i afdelingen, og også med vores interne og eksterne samarbejdspartnere på udførersiden, med samarbejdspartnere i psykiatrien, jobcenteret, familieafdelingen m.fl. Vi vægter samarbejdet højt, da det er med til at sikre kvaliteten af arbejdet, og at borgeren får den rette indsats ud fra gældende lovgivning.

Vi har travlt og søger derfor dig, der er villig til at tage fra og være med på holdet fra dag ét. Vi finder gode løsninger i vores arbejdsprocesser, og tingene justeres derfor ofte derefter. Vi har for nylig lavet yderligere specialiseringer i psykiatri-teamet, som er opdelt i et udredningsteam og et § 85-opfølgningsteam, som målrettet arbejder på at sikre, at indsatsen tilpasses borgerens behov og udvikling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for sparring og faglig udvikling.

Vi har højt til loftet og har det godt sammen socialt – også selvom hjemsendelsen under COVID-19 viste os, at vi også samarbejder godt ”på distancen”. Erfaringerne fra hjemmearbejdet forsøger vi at bære med i en ny hverdag præget af mere hjemmearbejde og mere selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet end før den 12. marts 2020.

Vi søger primært dig, som har erfaring og interesse inden for psykiatri, men hvis du samtidig har interesse inden for handicapområdet, vil der være god mulighed for, at du også kan få arbejdsopgaver inden for dette. Fælles for de nye kollegaer, vi søger er, at du er handlekraftig og struktureret. Vi forventer ligeså, at du kan begå dig som en myndighedsperson i alle sammenhænge.

Vi ser helst, at du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Vi prioriterer ansøgere med sagsbehandlingserfaring på myndighedsniveau inden for området, og vi forventer, at du har erfaring med forvaltningsretlige afgørelser og kan arbejde selvstændigt.

Løn efter gældende overenskomst. Stillingerne er på 37 timer.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder Anne Kyung Nielsen på tlf.nr. 25313196. Du kan læse mere om os på www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfrist er løbende, dvs. at vi tager egnede kandidater til samtale, når vi har modtaget ansøgning og CV med henblik på ansættelse snarest muligt. Opslaget tages ned, når ansættelser er sket.
Helsingør Kommune anerkender mangfoldigheden som en styrke og opfordrer derfor alle ansøgere uanset køn, alder, handicap, religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.