Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver/koordinerende sagsbehandler søges til jobcenter Rudersdal


Om jobbet

Du vil blive en del af et velfungerende og idérigt team med høj faglighed i en afdeling med en proaktiv ledelse. Du vil have ansvaret for en sagsstamme med mulighed for tæt sparring og samarbejde med kolleger og leder. Vi arbejder helhedsorienteret og bruger de rammer, lovgivningen giver ligesom vi dokumenterer den udvikling, den enkelte borger gennemgår. Vi forbereder sager til rehabiliteringsteamet og er koordinerende sagsbehandlere. Vi har et tæt samarbejde med eksterne aktører omkring afklaring af borgernes arbejdsevne.

Din profil

Du har en stærk faglighed inden for området enten via uddannelse som socialrådgiver eller socialformidler eller dokumenteret erfaring.

Det vigtigtste er, at du ser muligheder frem for begrænsninger hos den enkelte borger og har gode samarbejdsevner, da du skal indgå i et tværfagligt miljø samtidigt med, at du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Trives du derudover i et job med et højt og dynamisk arbejdstempo, er medspiller i forhold til ny lovgivning og besidder flair for IT kan du være den kandidat, vi leder efter.

Derfor skal du vælge os

Beskæftigelsesområdet i Rudersdal Kommune er kendetegnet ved at være en dynamisk og udviklende arbejdsplads, og vi vil gerne lære af dine erfaringer og afprøve nye ideer. Du får stor indflydelse på opgaveløsningen og mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid. Vi har fokus på kompetenceudvikling og vi værdsætter et godt arbejdsmiljø. Du vil få dygtige, hjælpsomme engagerede kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer om ugen med flekstid og med start snarest muligt.

Løn forhandles efter gældende overenskomst for HK eller Socialrådgivere og med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Om os

I Beskæftigelsesområdet er vi 64 medarbejdere, hvoraf de 15 er beskæftiget i Job og Rehabilitering. Vi bor i Administrationscentret, Stationsvej 36, 3460 Birkerød, tæt på Birkerød Station og store færdselsårer, derudover har vi kantineordning og mange personaletilbud.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes d. 21. og 22. februar 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her