Socialrådgiver/psykolog til SPS-opgaver i Studenterrådgivningen i Aalborg

Studenterrådgivningen har indgået samarbejdsaftale med Styrelsen for Undervisning og Kvalitet/Undervisningsministeriet, ift. varetagelse af SPS-opgaver, og søger i den anledning en medarbejder til Aalborgafdelingen, beliggende på Vesterbro 50 i centrum af Aalborg. Stillingen vil indebære rejseaktivitet i et vist omfang.  
Stillingen, som er på 37 timer, kan søges af både socialrådgivere og psykologer, og er til besættelse pr. 1.4.18 eller snarest muligt.  
 
Målgruppe og arbejdsområder  
Studenterrådgivningens målgruppe er studerende ved videregående uddannelser.  
SPS i Studenterrådgivningen er en støttemulighed for studerende ved de lange videregående uddannelser, med psykiske funktionsnedsættelser, således at de kan kompenseres for deres funktionsnedsættelser under deres uddannelse.  
 
Den primære opgave bliver at arbejde inden for SPS med afklaring og vurdering af støttebehov og støtte, studiestøttesamtaler – individuelt eller i gruppe, tovholderfunktion og medvirken til kompetenceudvikling af støttepersoner, faglige støttelærere og SPS-personale på uddannelsesinstitutionerne gennem bl.a. workshops og supervision.  
 
Som ny medarbejder vil du skulle arbejde tæt sammen med din kollega i Aalborg i det daglige. Derudover er der også samarbejde med SPS-afdelingen i Studenterrådgivningen i København, hvor der f.eks. afholdes temadage, møder og kurser.  
 
Vi har implementeret Scott Millers Feedback Informed Treatment (FIT) metode, og det vil derfor være en klar fordel at have erfaring med/kendskab til og interesse for denne.  
 
Vi prioriterer i særlig grad  
• Erfaring med SPS eller lignende indsatser ift. målgruppen  
• Erfaring med og interesse for psykiatri- og ungeområdet, herunder gerne erfaringer med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) og ADHD/ADD  
• Erfaring og interesse inden for det socialretlige område (socialrådgiver)  
• Erfaring med psykosocial rådgivning og behandling, individuelt og i gruppe  
• Generel erfaring med at arbejde med forandringsprocesser  
 
Generelt prioriteres  
• Lyst og evne til tværfagligt samarbejde  
• Fagligt engagement og initiativrigdom  
• Gode formidlingsevner  
• Interesse for evaluering af praksis  
• At du er erfaren IT-bruger  
• At du behersker engelsk i tale og gerne skrift  
 
Vi tilbyder  
• En dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø  
• Løbende supervision - ekstern og intern  
• Engagerede kolleger  
• Faglige udviklingsmuligheder  
• En organisation i udvikling  
 
 
Søg stillingen  
 
Søg stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem senest onsdag den 21.2.2018 kl. 12.  
 
Samtaler forventes afholdt mandag d. 26.2.18 på Vesterbro 50, 9000 Aalborg.  
 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jan Hein Dybkjær, SPS-koordinator Marie Gjerum eller SPS-rådgiver Michelle Kaptain på tlf. 70 26 75 00.  
 
Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.  
 
Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster og organisationsaftaler. Studenterrådgivningen er ikke lønførende.  
 
Om os  
Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Vores hovedopgave er at yde psykologisk og socialfaglig rådgivning og behandling til studerende på videregående uddannelser. Studenterrådgivningens formål er at bidrage til, at de studerende med studiemæssige, personlige eller sociale udfordringer gennemfører deres studier. Læs mere om os på http://www.srg.dk.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Psykolog til klinikfællesskab i Aalborg

Psykologhuset Aalborg

Veletableret psykologpraksis i Aalborg Centrum søger psykolog, idet vi udvider pga. travlhed. Klinikken flytter 1 3 til nye attraktive lyse lokaler, hvor der er plads til 3 psykologer. Vores klienter er mellem 17 og 80 år, og kommer med problemstill...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Psykolog eller pædagogisk psykologisk konsulent

Brønderslev Kommune

Vil du være med til at udvikle PPR i Brønderslev Kommune? Vi kan ikke vente med at komme i gang, så har brug for dig hurtigst muligt PPR er i den fantastiske position, at vi søger 4 psykologer til et 3 årigt projekt. Brønderslev Kommune er nemlig en...