Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver/Socialformidler

Jobcenter Tårnby søger engageret medarbejdere til Sygedagpenge og jobafklaringsforløb.

Vi søger 3 nye kollegaer til vores team for sygedagpenge- og jobafklaringsforløb. Stillingerne er 37 timers stillinger og til besættelse den 1. november 2020. Der er tale om 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat. De 2 faste stillinger vil primært blive tilknyttet jobafklaringsforløb og barselsvikariatet vil blive tilknyttet sygedagpenge. Gældende for alle 3 stillinger er dog, at man skal være indstillet på at varetage sagsbehandlingsopgaver i både sygedagpenge og jobafklaringsforløb.

I Tårnby Jobcenter er teamet for sygedagpenge- og jobafklaringsforløb organisatorisk placeret i vores Indsatsteam. Teamet omfatter også voksne kontanthjælpsmodtagere, ressourceforløbsydelse, revalidering og selvforsørgende.

Teamet er i rivende udvikling, og vi søger derfor medarbejdere, som er positivt indstillet på at indgå i forandringer og bidrage til gode løsninger. Vi ønsker endvidere medarbejdere, som er indstillet på at medvirke til at indgå i Jobcentrets strategi, hvorefter vi arbejder med et øget fokus på tidlige beskæftigelsesrettede indsatser, hyppige kvalificerede opfølgningssamtaler og CV. Ud fra disse parametre ønsker vi at yde vores borgerne en sammenhængende og meningsfuld indsats, hvor målet er tilknytning og fastholdelse på arbejdsmarkedet. I Jobcentret arbejder vi ud fra en anerkenderne tilgang med fokus på borgerens ressourcer ud fra jobrettet og helhedsorienteret tilgang.

Sygedagpengeteamet består af 20 sagsbehandlere, 2 administrative og herudover 1 faglig koordinator samt 1 teamleder.


Arbejdsopgaver for Sygedagpenge og jobafklaringsforløb
 • Opfølgende samtaler med sygemeldte borgere og fastlæggelse af Min Plan – herunder jobmål.

 • Tæt samarbejde med virksomheder med henblik på hurtig tilbagevenden på arbejdsmarkedet.

 • Udarbejdelse af Rehabiliteringsplaner og deltagelse i møder i Rehabiliteringsteamet.

 • Igangsættelse og opfølgning på afklarende/udviklende forløb omkring borgers arbejdsevne via samarbejde med anden aktør og arbejdsgivere.

 • Løbende stillingstagen til sygedagpengelovens § 7 og 27.

 • Tværfagligt samarbejde om den enkelte borger.

 • Udarbejdelse af afgørelse og behandling af klagesager.

 • Deltage i afdelingens øvrige opgaver herunder gruppemøder og individuel sagsdrøftelse.


Vi forventer, at du:
 • Er uddannet socialrådgiver/socialformidler eller anden relevant uddannelsesbaggrund.

 • Har længerevarende erfaring inden for Sygedagpenge og jobafklaringsforløb.

 • Har et solidt arbejdsmarkedskendskab og arbejder virksomheds- og beskæftigelsesrettet.

 • Kan arbejde selvstændigt og bidrage til at kvalificere det faglige arbejde.

 • Er god til at samarbejde og kan lide samarbejdet med de sygemeldte borgere.

 • Er stærk til at kommunikere både i skrift og tale.

 • Kan arbejde struktureret med din sagsstamme med fokus på rettidighed i samtaler, CV og beskæftigelsesrettet indsats.

 • Kan skabe progression, mål og retning i din sagsstamme med udgangspunkt i borgerens Min Plan og CV.

 • Fokuserer på løsninger frem for begrænsninger.

 • Kan klare en til tider travl og hektisk hverdag.

 • Kan IT på brugerniveau og det er en fordel, hvis du har kendskab til KMD Momentum og Acadre.


Vi kan tilbyde dig:
 • Et udfordrende og spændende arbejde.

 • Mulighed for at præge en afdeling i positiv forandring

 • Muligheder for personlig og faglig udvikling.

 • Et godt arbejdsmiljø.

 • Engagerede og dygtige kolleger i alle aldre.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med HK eller Dansk Socialrådgiverforening efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Teamleder for Sygedagpenge og jobafklaringsforløb Susanne Rasmussen på tlf. 30 52 35 32 eller Faglig Koordinator Isabella Brovsting på telefon 21 58 19 92 (ferie i perioden 24. – 31. august 2020).

Ansøgningsfristen er den 18.9.2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 39. Anfør venligst hvilken en af stillingerne, som du søger.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.


Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.