Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver/socialformidler søges til barselsvikariat i Ungeenheden, Horsens

Socialrådgiver/socialformidler søges til barselsvikariat i Ungeenheden, Horsens
Er du glad for at arbejde med unge mennesker, og vil du være med til at sikre, at de kommer godt i gang med en uddannelse? Kan du varetage en myndighedsposition og stadig møde de unge i øjenhøjde? Så er det måske dig, vi leder efter.
Ungeenheden i Horsens Kommune er en sammenlægning af UU og beskæftigelsesindsatsen. Her arbejder vi alle med målet om, at alle kommunens unge får en uddannelse.
Da en af vore dygtige rådgivere går på barsel, søger vi en engageret socialrådgiver/socialformidler til Visitations og sanktionsenheden i Ungeenheden, Horsens (VISA). Der er tale om et barselsvikariat på 32 timer ugentligt.

Om afdelingen:
Pr. 1. august 2019 bliver vi en del af kommunens nye Ungdomscenter, som vil være én fælles indgang for alle unge i alderen 14-30 år, med det formål at skabe en sammenhængende, koordineret ungeindsats på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og socialindsatsen.

Om teamet:
VISA-teamet består af uddannelsesrådgivere og UU-vejledere samt der er tilknyttet en faglig koordinator med vejledningsfaglig baggrund, som også er tilknyttet på tværs af afdelingens fem teams.
Uddannelsesrådgivere og UU-vejledere tager imod de unge der henvender sig for at søge uddannelseshjælp fra det 18. år. Der er i teamet fokus på, at vejledning og rådgivning skal understøtte den unges vej til uddannelse så hurtigt som muligt. For unge der er i teamets målgruppe etableres indsatser i form af nytteindsats eller screeningsforløbet ”Unge på vej” som udgangspunkt.
Teamet varetager opgaven omkring sanktionering af åbenlyse samt øvrige uddannelsesparate, samt unge der deltager i tilbuddet ”Unge på vej”, ”vendepunktet”, sprogcenteret samt ”nytteindsatsen”.
 
Som uddannelsesrådgiver i teamet er det vigtigt, at du er en person der kan lide en omskiftelig arbejdsdag, hvor du ikke altid på forhånd ved, hvilke konkrete opgaver du møder ind til. Der kan være forskel i forhold til, hvor mange unge der møder op for at søge uddannelseshjælp og der kan være opgaver i forhold til unge, der ikke møder i f.eks. nytteindsats eller bagvagtsopgaver ved kollegaers fravær. Du skal bl.a. være med til at bemande afdelingens reception og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og parat til at hjælpe unge videre i forhold til de spørgsmål, de henvender sig med.

Dine vigtigste opgaver er:

 • Visitationssamtaler
 • Iværksættelse af indsatser for unge der modtager uddannelseshjælp
 • Daglig sparring med vejlederkolleger for at skabe fælles retning omkring de unge
 • Afklaring af den unges uddannelsespotentiale i samarbejde med UU-vejlederen
 • Udarbejdelse af uddannelsespålæg
 • Opfølgning på indsatser for unge åbenlyst uddannelsesparate
 • Tværfagligt samarbejde med uddannelsesinstitutioner, læger, familieafdeling m.m.
 • Udvikling af opgaveløsningen og tilrettelæggelse af arbejdsgange
 • Råd og vejledning ved personlige og telefoniske henvendelser
 • Bagvagtsopgaver
Vi forventer, at:
 • Du er uddannet socialrådgiver/-formidler, eller du har relevant erfaring med myndighedssagsbehandling (efter Lov om aktiv beskæftigelsesindsats) i en kommunal forvaltning
 • Du kan lide at arbejde med unge mennesker som har komplekse problemer
 • Du er god til at formulere dig – skriftligt og mundtligt
 • Du har gode samarbejdsevner, empati og ansvarlighed
 • Du er struktureret og kan skabe overblik
 • Du er omstillingsparat
 • Du er psykisk robust og i stand til at påtage dig myndighedsfunktionen
 • Du har en positiv indgangsvinkel, et godt humør, humoristisk sans og kan håndtere en travl hverdag med en bred opgave portefølje
 • Du ser muligheder frem for begrænsninger

Vi tilbyder:
 • Ansættelse i Ungeenheden.
 • En flok begejstrede kollegaer med forskellig baggrund
 • En organisation med højt til loftet og mulighed for at præge arbejdet
 • Løbende faglig udvikling
 
I Ungeenheden Horsens er vi en blandet flok af vejledere, rådgivere og administrative medarbejdere, som sammen er med til at udvikle en ungeenhed, hvor vi i tæt samarbejde er med til at sikre, at de unge kommer i gang med og bliver fastholdt i uddannelse eller job.  Hvis du trives i et miljø, hvor vi lærer mens vi arbejder, og løsningerne ikke er givet på forhånd, så send din ansøgning til os hurtigst muligt.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 9. august 2019 kl. 24, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 14. august 2019.  Stillingen ønskes besat 1. oktober 2019.
Vil du vide mere om stillingerne så kontakt afdelingsleder Julie Maaløe – tlf. 24 65 49 52 eller koordinator Søren Licht – tlf. 20 80 13 90 eller koordinator Rikke Boel – tlf.  61 61 51 18.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst, herunder Ny Løn.
Der er tale om et barselsvikariat på 32 timer ugentligt.
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Socialrådgiver til Lokalpsykiatrien i Kolding, Psykiatrisk Afdeling Vejle

Psykiatrisk Afdeling Vejle

Vejle
Lokalpsykiatrien har behov for yderligere en socialrådgiver. Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. 1.8.20, hvor man tilknyttes både et almenpsykiatrisk team og team for personlighedsforstyrrelser. Begge teams er tværfaglige teams med læger...
Indrykket:15. maj 2020

Medarbejder til Handleteam under PPR Hedensted

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Hedensted
Om jobbet Drømmer du om at kunne lave forebyggende og helhedsorienteret indsatser omkring børn og unge? At kunne intervenere både i skolen og i hjemmet, samt rette indsatsen mod den enkelte, det relationelle, fællesskabet og den institutionelle ramm...
Indrykket:21. maj 2020