Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver/socialformidler til familieområdet - børneteamet

Er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler – gerne med erfaring – og er du parat til nye udfordringer? Kan du arbejde systematisk og udviklingsorienteret i et miljø med travlhed, højt til loftet og gode kollegaer? Så er det dig vi har brug for.

Vi søger en ny kollega til en fast stilling på fuld tid i Børneteamet på Social- og Familieområdet. Stillingen skal besættes hurtigst muligt.

Børneteamet er en del af Rebild kommunes Center Familie og Handicap. Teamet varetager opgaver jf. Serviceloven for målgruppen udsatte børn og unge i alderen 0 til 12 år jf. Servicelovens kapitel 11. I Center Familie og Handicap har vi stort fokus på at arbejde systematisk og metodisk. Vi arbejder ud fra vores administrationsgrundlag, serviceniveaubeskrivelser og har det socialfaglige i højsædet. Vi har vores egen faglige koordinator og bruger både kollegial sparring og supervision som en del af hverdagens praksis. Vores sagsarbejde sker i IT systemet DUBU så det er nødvendig du har interesse i også at arbejde administrativt.

Får du stillingen her, skal du blandt andet

 • rådgive og vejlede i børne- og familiesager
 • udarbejde børnefaglige undersøgelser og handleplaner ud fra ICS-modellen
 • iværksætte og følge op på foranstaltninger i henhold til SEL § 52
 • deltage i tværfagligt forebyggende samarbejde – herunder samarbejde med sundhedspleje, pasningstilbud, skoler med videre
 • samarbejde med forældre, netværk, barnet, samarbejdspartnere fx institutioner og skoler, læge og/eller behandlere samt plejefamilier og specialinstitutioner/opholdssteder.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads
 • som vægter faglig udvikling højt gennem sparring og supervision
 • med mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver bedst muligt ud fra dine faglige og personlige interesser
 • hvor medarbejderne bliver involveret
 • hvor du bliver en del af en spændende og lærerig udviklingsproces, og hvor du har mulighed for at sætte dit præg på den udvikling, der allerede er i gang
 • med engagerede og kompetente kollegaer.

Vi forventer, at du
 • er uddannet socialrådgiver/socialformidler
 • har erfaring som socialrådgiver/socialformidler. Vi stiller ikke krav til, at du har erfaring inden for det specifikke fagområde, men det vil være en fordel
 • kan arbejde selvstændigt og har en naturlig systematik i løsningen af såvel de administrative, såvel som de borger rettede dele af sagsbehandlingen.
 • kan samarbejde med familierne og netværket som en aktiv og kreativ medspiller i problemløsningen.

Personligt skal du være robust og løsningsorienteret, positiv og kunne trives med uforudsete opgaver og kunne håndtere forandringer.

Ansøgningsfrist
Mandag den 12. februar 2018 kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler holdes torsdag den 15. februar 2018 kl. 8.00 – 16.00.

Tiltrædelse forventes den 1. marts 2018 eller hurtigst muligt derefter.

På vores hjemmeside kan du finde oplysninger om kommunen generelt og om Center Familie- og handicap. Du kan også læse vores personalepolitik. Se www.rebild.dk (http://rebild.dk/)

Har du spørgsmål eller mangler du information om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jesper Jensen på telefon 41 14 77 91 / mail jeje@rebild.dk eller faglig koordinator Pernille Posborg på mail pepo@rebild.dk.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her