Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgiver/socialformidler til Myndighedscenteret

Vi søger en frisk og dygtig kollega til Myndighedscenteret med start 1. marts 2018

En af vores dygtige medarbejdere i Børnegruppen er grundet familiære forhold flyttet fra området, og vi søger derfor en ny kollega.
Ønsker du at arbejde som socialrådgiver/socialformidler i en organisation, som altid er i bevægelse? Ønsker du at arbejde i et område med ”høj puls”, hvor befolkningsgrundlaget er mangfoldigt, er Myndighedscenteret i Randers Kommune noget for dig? Vi har lige afsluttet et Task Force forløb, hvilket betyder, at vi arbejder målrettet med systematik og styr på basis. Endvidere har vi sideløbende et stort udviklings - og uddannelses program, som du skal være en aktiv og medskabende del af.

Målet er at sikre udsatte børn og deres familier den bedst mulige støtte med udgangspunkt i barnets eller den unges behov og under hensyntagen til familiens samlede ressourcer og muligheder. Vi arbejder med udgangspunkt i løsningsfokuserende tilgange (LØFT) og anerkendende relationer, vi har ICS som hoved-redskab i den analyserende del af vores praksis.
I Myndighedscenteret har vi fokus på netværksinddragende metoder. Vi har etableret en Netværksenhed, som faciliterer netværksinddragende møder i hele afdelingen.
Tværfagligt fokus er højt prioriteret i forhold til at lykkes med vores kerneopgave. Vi samarbejder tæt med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere ud fra en tværfaglig samarbejdsmodel.
Vi er en afdeling, der tror på relationel koordinering og social kapital.

Myndighedscenteret er organiseret i 4 grupper
Modtagelsen varetager opgaver ifht. at vurdere alle underretninger inden for 24 timer samt partshøring af disse. Der arbejdes i høj grad med det generelt forebyggende niveau, samt frivillige organisationer i kommunen. Det er her det vurderes, om man kan antage at borgeren har behov for særlig støtte.

Børnegruppen arbejder forebyggende med børn og familier fra ufødte børn til 12 år. Der arbejdes med en bredspektret samarbejdsflade med vores interne Familiecenter, samt generelt forebyggende foranstaltninger, som bl.a. sundhedsplejen. Der arbejdes systematisk og målrettet med SEL §140 handleplaner, samt udarbejdes børnefaglige undersøgelser efter SEL § 50 og inddragelse af netværket.
Som noget nyt har vi pr. 1.1. 2018 igangsat et pilotprojekt med en småbørnsgruppe (0-3 år) som en del af Børnegruppen. Småbørnsgruppen vil have et særligt fokus på den tidlige forebyggende indsats.

Ungegruppen arbejder som Børneteamet forebyggende, men med unge og familier fra 13 til 23 år. Der arbejdes med en bredspektret samarbejdsflade med vores interne Ungecenter samt generelt forebyggende foranstaltninger, som bl.a. Rusmiddelcenteret. Der arbejdes systematisk og målrettet med SEL §140 handleplaner, samt udarbejdes børnefaglige undersøgelser efter SEL § 50 og inddragelse af netværket.
For at styrke indsatsen omkring arbejdet med ungegruppen arbejder vi med MST (Multi Systemisk Terapi) i et to-årigt projekt i tæt samarbejde med vores Ungecenter.

Døgngruppen varetager og følger op på anbringelsessagerne. Der arbejdes systematisk og målrettet med SEL §140 handleplaner, samt udarbejdes tillæg til de børnefaglige undersøgelser efter SEL § 50. Døgnteamet varetager frivillige som tvangsmæssige anbringelser. Der arbejdes i Døgnteamet med plejefamilier, netværksplejefamilier, døgninstitutioner, samt andre foranstaltninger der kan bidrage til løsninger for familien og det enkelte barn.
Vi har stort fokus på at styrke hele døgnområdet, herunder at udarbejde og opkvalificere forældrehandleplaner.

Socialrådgiverne i Myndighedscenteret varetager følgende opgaver:
Alle rådgiverne i Myndighedscenteret anvender coaching og sparring, afholder børnesamtaler og familiesamtaler, arbejder målrettet med netværket, samt arbejder administrativt indenfor de lovbestemte tidsfrister, der er på området.
I Myndighedscenteret stiller vi store krav til kreativiteten og evnen til at finde løsninger på ofte vanskelige problemstillinger. Vi har en bred vifte af foranstaltninger, som vi kan henvise til. En af de ting vi værdsætter meget, er et konstruktivt, løsningsfokuseret og fremadskuende samarbejde med familierne og vores samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du på det faglige plan:

 • Kan arbejde selvstændigt, systematisk helhedsorienteret og er bekendt med lovgivningen på området
 • Er struktureret og kan organisere det administrative arbejde og prioritere i en travl hverdag
 • Indgår konstruktivt i såvel den faglige som den administrative opgaveløsning
 • Er handlingsorienteret og har gode kommunikative evner
 • At du er udviklingsorienteret og har lyst til at bidrage
 • At du er villig til at modtage løsnings fokuseret supervision
 • At du i det daglige arbejde kan omsætte vores sociale faglige tilgange til praksis

Vi forventer at du som person:
 • Er innovativ, nysgerrig og kompetent
 • Er ressource orienteret og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Har lyst til at bidrage til det sociale fællesskab
 • At du er ressourcestærk og robust

Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads med engagerede og motiverede kollegaer
 • Gode arbejdsforhold med alsidige og helhedsorienterede arbejdsopgaver
 • En arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde er et nøglebegreb
 • En arbejdsplads hvor kerneopgaven er i fokus
 • Mentorordning i de første 3 måneder.

Vi arbejder med ICS (Integrated Childrens System) og med DUBU, og ansøgere med kendskab til dette vil blive foretrukket - dog har vi mulighed for at tilbyde den grundlæggende undervisning.

Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte afdelingsleder Dorte Broberg, tlf. 89 15 13 33.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 26. februar 2018.

Ved ansættelsen indhentes Børne- og straffeattest.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01.03.18

Ansøgningsfrist
21.02.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
MyndighedsCentret

Kontaktperson
Afdelingsleder Dorte Broberg


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her