Socialrådgiver/Socialformidler til Specialrådgivningen

Vi søger en erfaren socialrådgiver/socialformidler til en fastansættelse på 37 timer ugentligt pr. 1. april 2018.  
 
Vores arbejdsopgaver består både af det forebyggende arbejde inden for servicelovens § 11 samt af udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og iværksættelse af foranstaltninger og opfølgninger med handleplaner. Derudover arbejder vi med servicelovens handicapkompenserende ydelser, hvor vi træffer afgørelse og opfølger på bevillinger vedr. merudgifter, tabt arbejdsfortjeneste og aflastning. Vi arbejder med ICS metoden og anvender DUBU. Vi lægger vægt på, at du er uddannet socialrådgiver/socialformidler og gerne har erfaring inden for børnehandicapområdet eller har lyst til at arbejde inden for området.
 
Specialrådgivningens målgruppe er derved børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller indgribende kronisk eller langvarig lidelse, samt deres søskende og familier. Du vil derfor arbejde med målgruppen inden for det psykosociale arbejde samt handicapområdet. I specialrådgivningen er vi 6½ rådgivere og en administrativ sagsbehandler.
 
Vi søger en glad kollega, som har humoristisk sans, og som har lyst til at dele ud af sine kompetencer og indgå i gode faglige drøftelser. Vi vægter kendskab til lovgivningen, særligt Servicelovens kapitel 11 og Forvaltningsloven, og at du har mod på at træffe beslutninger.

Vi kan tilbyde, gode kollegaer, humor i dagligdagen, fleksibel arbejdstid, mulighed for hjemmearbejdsdage og administrative dage samt løbende ekstern ICS baseret supervision. Vi har også en lægekonsulent tilknyttet til vurderinger af lægefaglige problemstillinger. Du vil i starten af din ansættelse få tilknyttet en mentor, der vil være med til at sikre, at du falder godt til i afdelingen. Der vil ligeledes blive udarbejdet et introprogram til dig, der skal sikre, at du bliver introduceret til, hvordan vi arbejder i Familieafdelingen samt introduktion til vores interne samarbejdspartnere og arbejdsgange. Du bliver en del af en spændende og travl arbejdsplads, hvor to dage sjældent er ens. Vi lægger vægt på, at der både blandt kollegaer og ledelse er opbakning i forhold til de komplekse opgaver, som hverdagen byder på.
 
Lidt om os:
Foruden Specialrådgivningen består Familieafdelingen af et Forebyggelse- og Frontteam med fremskudte Socialrådgivere på alle skoler, et Undersøgelses- og Foranstaltningsteam (UFO), der varetager det psykosociale område samt Familieplejekonsulenterne, der varetager godkendelser og tilsyn med plejefamilier. Vi indgår i opgavefællesskaber og samarbejder tæt med Børne- og ungerådgivningens øvrige aktører, og på tværs af Centrene i kommunen, ligesom vi vægter samarbejde med skoler i og uden for kommunen. Vi prioriterer kompetenceudvikling, både individuelt og på afdelingsplan.
Ønsker du at høre mere om hvorfor det er godt at arbejde i Høje-Taastrup kommune, så kan du ringe til Souschef i Familieafdelingen / Afdelingsleder i Specialrådgivningen Berit Wellemberg på telefon 20302845, eller du kan sende en mail til Beritwe@htk.dk. Der er ansøgningsfrist torsdag 22.februar 2018 kl. 22.00 og ansættelsessamtaler afholdes mandag 26.februar 2018 mellem klokken 9 – 13. Du vil forud for samtalen få en case, som vi vil komme ind på under samtalen. Formålet med casen er at høre, hvilke overvejelser du gør dig, og hvilke dilemmaer du oplever, der kan være i spil.
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes børne- og straffeattest.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Faglig dygtig socialrådgivere søges - gerne med hurtig start

HYRET ApS

Hyret.dk har kunne tilbyde vikariater i hele landet siden 2006. Vi har brug for nogle flere dygtige og søde medarbejdere i stil med dem vi allerede har. Derfor søger vi ekstra medarbejdere som kan nikke genkende til følgende vigtige detaljer: Erfari...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Beskæftigelsesrådgiver til ambitiøst kontanthjælpsteam søges.

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Kontanthjælpsteam, borgere over 30 år (LAB 2.2) tager sig af indsatsen for ledige over 30 år og har til formål at understøtte, at borgerne hurtigst muligt får en tilknytning til det ordinære arbejdsmarked. Som rådgiver vil du skulle motivere og vejl...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Dygtig socialrådgiver til dynamisk ungeteam søge

Center for Unge, Job og Borgerservice

Herlev
Vi vil være en af Danmarks bedste ungeenheder og derfor opnormerer vi vores team. Kan du se dig selv arbejde i et engageret tværfagligt miljø med store ambitioner for unge i Herlev? Så har Ungeenheden to ledige stillinger til besættelse pr. 1. april...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sagsbehandler til Team Voksne med Særlige Behov

Glostrup Kommune

Brøndby
Vi søger en ny ansvarsbevidst kollega med interesse for de udsatte voksne og tværfagligt samarbejde I Team Voksne med Særlige behov lægger vi vægt på et nært samarbejde med borgerne. Vi tager os primært af myndighedsopgaver omkring tildeling af og o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Køtilbud!!! - 2 socialrådgivere søges

Psykiatrisk Center Ballerup

Albertslund
Køtilbud !!!! - 2 socialrådgivere søges Psykiatrisk Ambulatorium i Ballerup udvider og etablerer F-ACT-teams. Vi søger i den forbindelse 2 socialrådgivere, der brænder for specialet og det ambulante opsøgende arbejde. Der er tale om delte funktioner...