Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialrådgivervikar til Børnesocialrådgivningen i Fagsekretariatet Børn og Unge

Er du socialrådgiver med erfaring på børn og ungeområdet – eller nyuddannet med stor interesse for børn og ungeområdet? Så kan vi nu tilbyde et spændende vikariat, hvor du kan være med til at præge en ny faglig tilgang på Myndighedsområdet i Fagsekretariatet Børn og Unge, Skanderborg Kommune.

En af vores dygtige socialrådgivere er gået på barsel, og vi har derfor et ledigt barselsvikariat i Børnesocialrådgivningen i Fagsekretariatet Børn og Unge, Skanderborg Kommune. Der er tale om et vikariat på 37 timer/uge til besættelse snarest muligt.

Om Børnesocialrådgivningen
Børnesocialrådgivningen er en del af Fagsekretariatet Børn og Unge, der varetager opgaver relateret til hele området for de 0-18 årige. Børnesocialrådgivningen er én af 3 afdelinger under Myndighedsområdet. Målgruppen i Børnesocialrådgivningen er børn og unge med behov for særlig støtte inden for Servicelovens kapitel 11.

I Børnesocialrådgivningen vil vi arbejde mere fokuseret med netværksinddragelse. Derfor er vi gået i gang med et uddannelsesforløb i Signs of Safety for både myndighedsrådgivere og alle medarbejdere i Familiebehandlingen og Ungeteam. Den uddannelse vil du også få.
I forbindelse med arbejdet med Signs of Safety er vi blevet opnormeret med det formål at nedbringe antallet af sager hos den enkelte rådgiver. Vi vil skabe plads til at arbejde mere målrettet med netværksinddragelse.

I Børnesocialrådgivningen skal du, sammen med dedikerede kolleger med baggrund i Signs of Safety, arbejde med inddragelse af børn og forældre samt familiers private og professionelle netværk for at støtte børn til en bedre trivsel.

I Børnesocialrådgivningen har vi altid fokus på drift, udvikling af kerneydelsen, inddragelse af borgeren og et godt samspil mellem myndighed og foranstaltninger samt øvrige samarbejdspartnere.

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rådgivning og vejledning
 • Udarbejdelse af børnefaglig undersøgelse jf. Servicelovens § 50
 • Udarbejdelse af handleplaner jf. Servicelovens § 140
 • Iværksættelse af dag- og døgnforanstaltninger
 • Opfølgning på iværksatte foranstaltninger
 • Deltagelse i netværksmøder
 • Forældre- og børnesamtaler
 • Sagsbehandling i alvorlige sager om vold og overgreb

Vi tilbyder
 • Et travlt og spændende arbejdsmiljø med stor bredde og variation i opgaverne
 • Engagerede og kompetente kollegaer
 • En arbejdsplads hvor du som ny kollega bliver taget godt imod
 • Supervisions- og refleksionsrum
 • En afdeling med konstant fokus på udvikling og nytænkning

Din profil
 • Du er uddannet socialrådgiver med erfaring i arbejdet med børn og unge på myndighedsområdet eller nyuddannet med erfaring fra praktikken på børn og ungeområdet og har kendskab til ICS og DUBU
 • Du kan lide at have travlt og ser en udfordring i at udvikle dit faglige arbejde
 • Du kan arbejde selvstændigt og har en naturlig systematik i dit arbejde
 • Du vægter høj faglighed og god forvaltningsskik
 • Du kan samarbejde med familierne og netværket som aktiv og kreativ medspiller i problemløsningen

Skanderborg Kommune har stort fokus på inddragelse af borgerne i sagsbehandlingen og det forventes, at du har fokus på nært samarbejde, åbenhed og dialog i organisationen, så borgerne oplever sammenhæng og helhed i indsatsen.

Løn og ansættelsesforhold
Vikariatet er på 37 timer/uge og er til besættelse snarest muligt. Vikariatet aflønnes i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.
Børnesocialrådgivningen er placeret i administrationscentret på Fælleden i Skanderborg.

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder i Børnesocialrådgivningen Bea Villumsen tlf: 20497595

Søg stillingen
Din motiverede ansøgning og relevante bilag skal være modtaget senest den 30.04.2018 kl.23.59.

Ansættelsessamtaler
Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt d.02.05. eller 03.05.18 Invitation til samtale vil ske d.01.05.18.

Om Fagsekretariatet Børn og Unge
Fagsekretariatet Børn & Unge beskæftiger sig med kommunens borgere mellem 0 og 18 år. Dette dækker over alt fra skoler, dagtilbud, PPR, og sundhedstjeneste til SSP og special- og socialrådgivning. Børn og Unges opgave er at understøtte den enkelte families bestræbelse på at skabe det gode børneliv, hvor børn og unge trives og udvikles i trygge rammer. Dette sker alt sammen under den politiske vision, at alle børn har ret til et godt børneliv, hvor de har oplevelsen af glæde, tryghed, engagement, begejstring og robusthed i forhold til livets udfordringer.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her