Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Socialsygeplejerske til Herlev Børne- og Ungemodtagelse

Er du sygeplejerske eller sundhedsplejerske, og har du lyst til at være med til at forme vores 2 nyoprettede socialsygeplejestillinger. Stillingerne tiltrædes 1.nov-20 og er på 30-32 timer/ugl. og forankret i vores Børne- og Ungemodtagelse. I tæt samarbejde med skoler og kommuner skal du være med til at bygge bro for unge, som er i en sårbar situation.

Afsnittet:

Børne- og Ungemodtagelsen på Herlev Hospital modtager børn og unge med medicinske og kirurgiske sygdomme i alderen 0-17 år. Desuden varetager og behandler vi alle børn i alderen 0-2 år med småskader. Vi er et modtagelses- og observationsafsnit med et højt flow af børn. Afsnittet er normeret til 8 sengestuer med mulighed for kortere observation, samt en akutstue. Vi arbejder tæt sammen med vores tre sengeafsnit.

Afsnittet medvirker til uddannelse af sygeplejestuderende på 1., 5. og 6. semester. Derudover har vi tilknyttet medicinstuderende, paramedicinere i praktik og ambulancebehandlerelever. Afsnittet ledes af en overlæge og en afdelingssygeplejerske. Vores sygepleje er bygget op omkring begrebsrammen Fundamentals of Care (FoC), som bygger på at have patient og familie i centrum, og tage udgangspunkt i den enkeltes værdier og behov.

Om stillingen:

Som socialsygeplejerske er den væsentligste opgave at støtte børn og unge, som er i en sårbar situation samt, at kunne bygge bro til de kommunale tilbud. Du vil her have en betydelig udgående funktion. Børnene og de unge er i kontakt med os af mange forskellige årsager, men vi oplever, særligt op til og i weekenderne, flere og flere børn/unge, som kommer ind i vores modtagelse på grund af indtag af alkohol eller andre rusmidler. Det er vigtigt, at du kan skabe tryghed og overblik for den unge og støtte op om, at den unges udfordringer håndteres i forbindelse med udskrivelse. Forældrene til den unge er også vigtige samarbejdspartner og kan have brug for støtte og vejledning, hvilke hver gang vil kræve individuel vurdering for at hjælpe dem der, hvor behovet er. Ligeledes kan den unge have brug for, at vi hjælper dem i dialogen med deres forældre.

Som socialsygeplejerske, skal du desuden varetage en koordinerende funktion mellem den unge, kommunerne, socialrådgiver og andre relevante tilbud til unge. Derud over vil du komme til at undervise og sparre med dine kollegaer. Ligesom du får til opgave at stille dig til rådighed, det kan fx være i form af undervisning på uddannelsesinstitutioner eller ved deltagelse i netværksmøder.

Du vil sammen med den anden socialsygeplejerske have muligheden for at være med til at skabe rammerne og indholdet i de to helt nyoprettede stillinger. Den vigtigste opgave bliver således at have fokus på, at styrke det tværsektorielle samarbejde og tage udgangspunkt i at hjælpe unge der, hvor de er i deres liv og miljø.

Kvalifikationer:

Vi forventer du er uddannet sygeplejerske eller sundhedsplejerske og har klinisk erfaring. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have gode kommunikative evner. Derud over skal du kunne arbejde kreativt, være god til at skabe relationer og have lyst til forskellige former for undervisning og oplysningsarbejde.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra primærsektoren. Gerne viden indenfor misbrugs- og social sårbare området. Kendskab til ungeområdet vil ligeledes være en fordel.

Ansættelsesvilkår

Aflønning og ansættelsesvilkår ser i henhold til gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den faglige organisation.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Nicole Mönkemöller på tlf. 38 68 99 71 eller oversygeplejerske Sussie Heidi Bratbjerg Israelson 38 68 99 90

Ansøgningsfrist er d.19.okt-20 kl 12:00.
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 21.okt-20.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.