Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sød og engageret hjælper søges

Jobbeskrivelse

Familien har valgt selv, at tage hånd om hendes udvikling og hjemmetræner hende derfor efter forskellige metoder (ABR, ABM og ergoterapeutisk træning) i deltid.
Jobbet består i at lave forskellige aktiviteter med pigen indendørs såvel som udendørs, forskellige træningsøvelser, samt pasning og plejeopgaver.

Pigen er født med en sjælden kromosomfejl, som er en svær epilepsiform og er vanskelig at behandle. Hun er ikke mobil og har brug for hjælp til alt. Hun har ikke noget sprog og kan ikke selv kommunikere sine behov ud. Det er derfor vigtigt, at man som hjælper, formår at aflæse hende og er opmærksom på, at hendes behov bliver mødt.
Hun er en meget kærlig og glad pige, som er meget social og nyder samvær med børn og voksne. Hun elsker sin træning, musik og sang, at være udenfor, gåture og hygge.

Vi søger en hjælper mellem 20-40 år, som er ikke-ryger og har kørekort. Der vil være opstart, så snart den rette hjælper er fundet. Du skal kunne arbejde 10-15 timer (mere er også muligt) om ugen fordelt på mindst 2 vagter om ugen. Vagterne i hverdagene ligger oftest mellem kl 13-19. Kun om fredagen kan vagter også ligge om formiddagen. Vi forventer at den der søger stillingen har planer om, at blive i stillingen mindst et år, da for stor udskiftning af hjælpere ikke er rimeligt overfor pigen.
Skriv gerne i din ansøgning tidspunkter du kan arbejde og hvor meget.

Du skal have en positiv tilgang til livet, have en god energi og være i stand til at sprede "solskin" omkring dig. Samtidig skal du være engageret og nærværende, have masser af empati og et roligt sind. Det er ikke en nødvendighed, at du har erfaring med arbejdet inden for handicapområdet, men du skal have lyst til at arbejde med en ung pige, der har et stort behov for pleje og omsorg.


Familien bor i et hus i Brønshøj (tæt på Vanløse) og er en dejlig åben og imødekommende familie.
Vi tilbyder dig

? Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en pige, der har brug for din støtte

? En fast teamkoordinator, som kan give dig støtte og sparring

? Løn efter gældende overenskomst med FOA

? Muligheden for at udvikle dig personligt og fagligtAnsøgning og kontaktStillingen ønskes besat snarest, der vil derfor løbende blive indkaldt til facetime samtale.

Når den rigtige kandidat er fundet, tages jobopslaget ned. Så send din ansøgning allerede i dag.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række

grundvilkår. Olivia Danmark indhenter ved ansættelse straffe- og børneattest. Du bliver aflønnet på løntrin

12, hvilket svarer til en grundløn på 136,28 kr./timen.Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.