Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søfartsstyrelsen søger medarbejder med internationalt udsyn

Søfartsstyrelsen søger en ny medarbejder, der skal være med til at sætte solide danske aftryk på de internationale søfartsdagsordener gennem samarbejde med kollegaer i et stærkt, tværfagligt miljø.

Stillingen indbefatter bl.a. koordinering af interne beslutningsprocesser med henblik på tilrettelæggelse af Søfartsstyrelsens deltagelse i forhandlinger navnlig inden for styrelsens EU-sager.Om stillingen

Jobbet er placeret i Søfartsstyrelsens kontor for Maritim Regulering og Jura, hvor du bistår med at koordinere dele af kontorets internationale arbejde i samarbejde med kollegaer. Din rolle bliver at være bindeled mellem det faglige arbejde i styrelsen og arbejdet med at fremme danske interesser i de internationale fora, vi forhandler i, med særlig vægt på EU-arbejdet. Du får i jobbet mulighed for lejlighedsvis rejseaktivitet til udlandet.

Kontoret har brede arbejdsområder, som spænder fra tekniske regelsæt inden for fx sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe og søfarende til brede juridiske problemstillinger, og du skal derfor være indstillet på en hverdag med meget varierende emner og arbejdsopgaver relateret til søfartsdagsordenen. Din gennemgående rolle er at strukturere og kvalitetssikre bidrag fra andre kollegaer. Afhængigt af dine erfaringer vil du også blive tilknyttet mere konkrete opgaveporteføljer, idet du får mulighed for at sætte dig ind i nye områder og efterhånden oparbejde en ekspertise på konkrete sagsområder.Om dig

Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, såsom cand.scient.pol, cand.scient.soc el.lign. og er enten nyuddannet eller har nogle års relevant erfaring med tilsvarende opgaver fra anden offentlig myndighed, interesseorganisation el.lign. Du er velfunderet på skrift og evner at formidle teknisk eller juridisk komplicerede problemstillinger klart og forståeligt på såvel dansk som engelsk. Derudover lægger vi vægt på at du:

  • har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk internt og eksternt
  • tager initiativ i opgaveløsningen og proaktivt følger sagerne til dørs
  • har politisk tæft og blik for at finde strategisk gode løsninger
  • er fleksibelt indstillet over for arbejdsopgaverne og evner at arbejde på tværs af faggrænser


Om os

Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Det gør vi i et tæt samarbejde med relevante interessenter. Samtidig deltager vi aktivt i både europæisk og internationalt samarbejde, fordi søfarten er et internationalt erhverv. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver.

I Maritim Regulering og Jura arbejder vi med udvikling af regler, der skal fremme sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe, søfarende og fiskere og de farvande, de sejler i. Samtidig er vi med til at sikre, at reguleringen skaber de bedste rammer for væksten og konkurrenceevne i den maritime sektor. Vi deltager i forhandlingerne om internationale og EU regler og udarbejder de danske regler. Afdelingen består af ca. 30 medarbejdere med juridisk, teknisk og akademisk baggrund. Der er to chefer tilknyttet til afdelingen, og du vil få en personaleleder, men kan forvente at skulle udføre opgaver for begge chefer.Om ansættelsen

Der er tale om fast fuldtidsstilling, og du ansættes som fuldmægtig efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Søfartsstyrelsens hovedkontor ligger i Korsør, hvor arbejdspladsen således er placeret.

Vi forventer at afholde første samtale runde i slutningen af uge 2. Stillingen ønskes besat til 1. marts 2020. Som følge af covid-19 vil dele af ansættelsesprocessen foregå virtuelt.Vil du vide mere?

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte kontorchef Peter Ostenfeld på telefon 7219 6208 eller pmo@dma.dk. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Kristine Lilleng Castenschiold på telefon 9133 7022. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.soefartsstyrelsen.dk.Har du lyst til at søge?

Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job. Din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 10. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.