Søger Brolæggere med svendebrev

Vi mangler brolæggere til udførelse af diverse brolæggeropgaver i København og Storkøbenhavn  

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329987172Phoenix-80b4c4d912019-03-29T00:00:00Søger Brolæggere med svendebrev

Vi mangler brolæggere til udførelse af diverse brolæggeropgaver i København og Storkøbenhavn  

 

Vi mangler brolæggere til udførelse af diverse brolæggeropgaver i København og Storkøbenhavn11jobnet80b4c4d9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-24T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3497419ENTREPRENØR-BROLÆGNING HANSEN & RASMUSSEN APS11Blommehegnet 72630TaastrupDKDanmark0
tommy@hrbro.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent736183JobNet4967480496748010029-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=80b4c4d9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=80b4c4d9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=80b4c4d9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=80b4c4d9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/7.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Brolægger lige noget for dig.12007971Dansk3Læse/ tale712201Brolægger21Bygge og anlæg361216337tommy pedersentommy@hrbro.dkDanmarkDanmark330009064Udlærte og tillærte brolæggere søgesBasic Til virksomhed i Roskilde, søges en udlært tillært brolægger Vi søger dygtig brolægger, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Brolægning Fliselægning Trapper Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring med brolægning fliselægning Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du har kørekort Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Til virksomhed i Roskilde, søges en udlært/tillært brolægger
Vi søger dygtig brolægger, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:

 • Brolægning
 • Fliselægning
 • Trapper

 • Faglige kompetencer:

 • Du har praktisk erfaring med brolægning/fliselægning
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig
 •  
  Personlige egenskaber:
   
 • Du har kørekort
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden

 • Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/e9b32364_logo.pngJKS A/SRoskilde2019-04-17T13:00:14.7572019-05-23T00:00:00
  330014059Brolægger/anlægsgartner - GRÅRobot For vores kunde i Næstved, søger vi en brolægger anlægsgartner til try hire. Vores kunde har travlt og søger derfor en dygtig og ikke mindst ambitiøs medarbejder til helårsansættelse. Der arbejdes året rundt og vil ikke være tale om hjemsendelse i vinterperioden. Vi søger en ny kollega som kan være med til at løfte og udvikle virksomheden inden for belægning. Vi udfører mange opgaver for private og de sætter derfor en ære i at levere til tiden. Der sættes en ære i godt håndværk, så har du kompetencerne og ikke mindst drivet, så hører vi gerne fra dig i dag. Vi forventer at Du har stor erfaring inden for belægningsområdet, herunder belægning af fliser, opretnig af fortov og kantsten Du kan arbejde selvstændig og indgå i et sjak á 2-3 mand Sætter en ære i at aflevere et veludført stykke arbejde til tiden Har overblik, er punktlig samt effektiv i den daglige arbejdsgang Er positiv, hjælpsom af natur, mødestabil og spreder godt humør Har kørekort til alm. bil Vi tilbyder: En moderne arbejdsplads med ordnede forhold og god løn En virksomhed som er kendt for sit høje kvalitetsniveau En virksomhed med et positivt og professionelt arbejdsklima, med en frisk og uformel omgangstone med frihed under ansvar. Et spændende job med masser af udfordringer på både større og mindre projekter. Personlige og faglige karrieremuligheder, samt efteruddannelse i vinterperioden GOD Løn Kørekort: B Sådan søger du stillingen: Du ansøger stillingen ved at kontakte Kith Søndergaard Christensen på tlf: 22 30 39 36 eller send en mail på kch@medarbejderne.dk mærket brolægger - husk at vedhæfte ansøgning, samt CV. Har du spørgsmål til stillingen venligst kontakt vores konsulent Lizette Mørkeberg. Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Hobro, Viborg, Middelfart, Esbjerg, Hjørring, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

  For vores kunde i Næstved, søger vi en brolægger/anlægsgartner til try&hire. 

  Vores kunde har travlt og søger derfor en dygtig og ikke mindst ambitiøs medarbejder til helårsansættelse.

  Der arbejdes året rundt og vil ikke være tale om hjemsendelse i vinterperioden. Vi søger en ny kollega som kan være med til at løfte og udvikle virksomheden inden for belægning. Vi udfører mange opgaver for private og de sætter derfor en ære i at levere til tiden.

  Der sættes en ære i godt håndværk, så har du kompetencerne og ikke mindst drivet, så hører vi gerne fra dig i dag.

  Vi forventer at

  • Du har stor erfaring inden for belægningsområdet, herunder belægning af fliser, opretnig af fortov og kantsten
  • Du kan arbejde selvstændig og indgå i et sjak á 2-3 mand 
  • Sætter en ære i at aflevere et veludført stykke arbejde til tiden
  • Har overblik, er punktlig samt effektiv i den daglige arbejdsgang
  • Er positiv, hjælpsom af natur, mødestabil og spreder godt humør
  • Har kørekort til alm. bil

  Vi tilbyder:

  • En moderne arbejdsplads med ordnede forhold og god løn
  • En virksomhed som er kendt for sit høje kvalitetsniveau
  • En virksomhed med et positivt og professionelt arbejdsklima, med en frisk og uformel omgangstone med frihed under ansvar.
  • Et spændende job med masser af udfordringer på både større og mindre projekter.
  • Personlige og faglige karrieremuligheder, samt efteruddannelse i vinterperioden
  • GOD Løn

  Kørekort: B 

  Sådan søger du stillingen:

  Du ansøger stillingen ved at kontakte Kith Søndergaard Christensen på tlf: 22 30 39 36 eller send en mail på kch@medarbejderne.dk mærket " brolægger" - husk at vedhæfte ansøgning, samt CV. 

  Har du spørgsmål til stillingen venligst kontakt vores konsulent Lizette Mørkeberg.

  Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

  Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Hobro, Viborg, Middelfart, Esbjerg, Hjørring, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!  

  Medarbejderne ApSNæstved2019-04-30T00:00:002019-06-03T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Udlærte og tillærte brolæggere søges

  JKS A/S

  Roskilde
  Til virksomhed i Roskilde, søges en udlært tillært brolægger Vi søger dygtig brolægger, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Brolægning Fliselægning Trapper Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring med brolæg...
  Indrykket:17. april 2019
  Udløbsdato:23. maj 2019

  Brolægger/anlægsgartner - GRÅ

  Medarbejderne ApS

  Næstved
  For vores kunde i Næstved, søger vi en brolægger anlægsgartner til try hire. Vores kunde har travlt og søger derfor en dygtig og ikke mindst ambitiøs medarbejder til helårsansættelse. Der arbejdes året rundt og vil ikke være tale om hjemsendelse i v...
  Indrykket:30. april 2019
  Udløbsdato:3. juni 2019