Søger du deltidsarbejde hvor du kan passe børn?

Ønsker du at arbejde med børn som privat børnepasser?

Ønsker du at arbejde som privat børnepasser i tæt samarbejde med familier, så læs videre. 

- Kunne du tænke dig at have mere tid det enkelte barn og samtidig kunne være med til at gøre hverdagen bedre for travle børnefamilier? 

Hvem er vi? 

RexKyoo er en virksomhed som hjælper familier med at komme i kontakt med b.la uddannede pædagoger som ønsker at arbejde i rolige omgivelser hvor der er mulighed for at kunne arbejde intensivt med børns udvikling. Udover at tilbyde privat børnepasning, tilbyder RexKyoo også privat rengøring og privat lektiehjælp til familierne. 

Hvad indebærer det at være privat børnepasser? 

For at komme i betragtning til jobbet skal du som minimum have følgende; 

  • Straffeattest skal kunne vises vises  
  • En dokumenteret ren børneattest (indhentes af RexKyoo) 
  • En relevant uddannelse såsom jordemoder  
  • Et brændende ønske om at arbejde med børn
  • Være stabil og handlekraftig 
  • Sociale kompetencer vægtes højt

Pasningen foregår typisk i når børnene skal afleveres eller hentes i vuggestue eller børnehave og nogle timer frem, afhængig af familiens behov. Familien kan enten være med et eller flere børn, og typisk har forældrene et krævende arbejde som gør at de har behov for ekstra hjælp i hverdagen. Ønsker du at starte i et roligt tempo, har du også mulighed for at kunne træde til når der opstår akut behov for ekstra hjælp på grund af f.eks. sygdom ved familierne. 

Familierne befinder sig på hele Sjælland men primært i København. 

Hvem er du? 

Du er en person som vægter de sociale kompetencer lige så højt som de faglige kompetencer. Du har et brændende ønske om at arbejde tæt med familier og børn og kan godt lide at være aktiv i løbet af dagen. Du er nysgerrig på andre og ikke mindst omsorgsfuld og nærværende når du er på arbejde. 

Lyder dette som noget for dig så send gerne din ansøgning og CV, hvor du beskriver årsagen til at vi skal inviterer dig til en personlig samtale.

Din ansøgning og CV skal sendes til: 

job@rexkyoo.com med emnefeltet ATT: Thilde Rex - Privat børnepasning deltid

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her