Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du en arbejdsplads, hvor du kan udfolde dine evner indenfor dansk og naturfag i udskolingen?

Om skolen

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve Station, midt i Greve Kommune. Skolen danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0. – 9. klasse; heraf går ca. 240 børn i skolens SFO og ca. 100 børn i vores SFO2 for 3.-6. klasse.

Holmeagerskolen er en velfungerende skole med en personalegruppe, hvor humor og faglighed går hånd i hånd – og der værnes om et godt kollegialt fællesskab, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø, og pædagogisk fokus på fællesskab, nysgerrighed og livsduelighed.Om jobbet

Vi kan tilbyde en fastansættelse på en skøn arbejdsplads, hvor der er plads til ambitioner, sparring og humor med både kolleger og ledelse. Du får i dette job fagligt dygtige kolleger, som brænder for deres arbejde og for at udvikle praksis.

Helt konkret søger vi en lærer, som kan undervise i dansk og naturfag (biologi og geografi) i vores udskoling. Dit primære tilhørsforhold vil være på 7. årgang, hvor du vil dele klasselærerfunktion med en kollega, men der ligger fagtimer på andre klassetrin i udskolingen.

Du vil udover undervisning og klasselærerarbejde have samarbejde med både årgangens øvrige lærere, fagkolleger og personalegruppen som helhed.

Vi kan til gengæld tilbyde en veldrevet skole, med en ledelse, der er tæt-på, kolleger som støtter hinanden i et stærkt fællesskab - og børn og forældre som gerne vil skolen.Om dig

Vi ser gerne, at du har linjefag i både dansk og min. et af naturfagene - eller god undervisningserfaring fra lignende ansættelse.

Du har let ved at samarbejde med kolleger og forældre, og du sætter en ære i at levere en god faglig undervisning tilpasset de børn, som du møder i klasserne. Klasseledelse er dig ikke ukendt, og du er tydelig og positiv i din tilgang til børn og voksne.

Vi forventer, at du er struktureret, velforberedt og mødestabil og villig til at indgå positivt og aktivt i team- og forældresamarbejde.

Hvis ovenstående matcher dig bare 80%, så send din ansøgning til os med det samme.Opstart: d. 1/11 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2020

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 44 på skolens kontor

Der vil blive indhentet børneattest ved ansættelse
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.