Søger du et socialt og udviklende fuldtidsjob? Bliv en del af holdet!, Storm Group | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Storm Group

Søger du et socialt og udviklende fuldtidsjob? Bliv en del af holdet!

Storm Group

H7p8n.png

I enhver salgsorganisation er performance et evigt fokus. Men vi lever også for at motivere og udvikle unge talenter. Derfor er vigtigt for os at skabe imødekommende sociale teams og sørge for, at vi har det sjovt i alt, hvad vi laver sammen i og udenfor kontoret.

Hvad leder vi efter?
Når vi udvælger vores kandidater, leder vi ikke efter årelang erfaring eller uddannelse indenfor et specifikt område. Vi leder efter mennesker med personlighed samt 3 vigtige parametre, som du vil blive vurderet på til en jobsamtale, nemlig:
  • Viljen til at lære
  • Vedholdenhed
  • Entusiasme 
WHAT DO WE DO? We deliver better sales!
En typisk hverdag for en salgskonsulent i Storm Group starter på kontoret kl.09.00. Alle salgskonsulenter mødes til en fælles fejring af gårsdagens succeser og et kig på forbedringsmuligheder.
Efter morgentræningen deles teamet op i hold, og du tager med din makker mod den bookede lokation og møder interesserede kunder i øjenhøjde. Det vil typisk være i storcentre eller indkøbs-miljøer, hvor kunderne er indstillet på at høre om de attraktive tilbud.
Du vil repræsentere store nationale og internationale virksomheder indenfor bl.a. velgørenhed, energi og telefoni. Arbejdsdagen slutter kl. 17:00 og transporttiden til/fra lokationen bruges til bonding og evaluering.

Sådan tager du del i løjerne
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og tror jobbet er noget for dig, ser vi frem til at modtage dit CV. Gennem linket kan du læse mere omkring vores ledige stillinger og selvfølgelig også sende din ansøgning. Hvis du måtte have spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7220 7278. 

JcH1U.png

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
14-11-2016
Udløbsdato
12-01-2017
Job-ID
329667136
Jobbets adresse

Storm Group

Østergade 9, 1. sal

8000Århus C

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden