Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du et spændende studiejob med faglige udfordringer? Skatteministeriet søger fagligt dygtige og energiske jurastuderende til flere af lovkontorerne i departementet

Som student i Skatteministeriets departement vil du få faglige udfordringer og indsigt i arbejdet som fuldmægtig inden for Skatteministeriets område. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige juridiske discipliner og deres praktiske anvendelse i en politisk styret virkelighed.

Om jobbet som student i Skatteministeriet
Du bliver en del af et team af dygtige kolleger og et arbejdsmiljø præget af højt engagement. Du vil skulle bistå juristerne i kontorerne i forbindelse med ministerbetjening, lovforberedende arbejde og andre juridiske opgaver. Dine opgaver vil bl.a. være at holde styr på kontorernes retssager, udarbejde lovbekendtgørelser, hjælpe med at besvare indstillinger fra Kammeradvokaten, besvare aktindsigtsanmodninger og borgerhenvendelser, bistå ved udarbejdelse af svar til Folketinget og deltage i det lovforberedende arbejde mv.

Du vil blive tilknyttet flere af lovkontorerne i afdelingen Lovgivning og Økonomi. Arbejdstiden er gennemsnitlig 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Om dig
Du har minimum bestået 3. semester på jurastudiet og er aktiv studerende. Du har gode juridiske kundskaber, har analytisk sans og gode formuleringsevner. Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner, er ansvarsbevidst og udviser stort engagement i dit arbejde.

Om at arbejde i Skatteministeriet
Skatteministeriets arbejde er præget af et tæt samspil mellem politik og jura. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 24. november 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Lise Bo Nielsen på tlf. 72373417.

Tiltrædelse snarest muligt [og ansættelse efter gældende overenskomst]. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.