Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du et speciale, der går lige i blodet? Vi søger en sygeplejerske til Hæmatologisk afdeling, afsnit M, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Hæmatologi … ”… det er noget med blodet … ”

.... men det er også meget andet. Det er et speciale, hvor du vil lære alt om blodsygdomme, men også lidt om kardiologi, neurologi, nefrologi m.m. Blodet strømmer gennem hele kroppen, og kan derved påvirke mange af kroppens livsvigtige funktioner. Samtidig er Hæmatologi et speciale, hvor du kommer helt tæt på patienterne og deres nærmeste. Du vil derfor også lære meget om psykiske, sociale og eksistentielle forhold og behov for det enkelte menneske.

Vi håber, at du er blevet fristet til at læse videre, og lære mere om os, og hvad du hos os vil blive særlig dygtig til.

Hvem er vi?:

Vi hedder, afsnit M, og er et fantastisk afsnit, som oser af faglighed, dedikation til specialet og et unikt arbejdsfællesskab, og som vi håber, at du har lyst til at opleve på egen hånd.

Vi varetager plejen og behandling til patienter med myelomatose, akut leukæmi og benigne Hæmatologiske sygdomme. Vi prioriterer at hvert patientforløb er individuelt og tværfagligt tilrettelagt, og at det sker i et tæt samarbejde med patient og pårørende. Den gode relation, kontinuitet og medinddragelse er essentielle begreber i vores sygepleje.

Sygeplejefaglig udvikling og forskning er en stor del af vores hverdag. Vi er meget inspireret af aktionslæring og arbejder ud fra en personcentreret tilgang. Det betyder, at når vi arbejder med projekter, forandrer eller udvikler, gør vi det praksisnært og ud fra et sygeplejefagligt, patientorienteret og organisatorisk perspektiv. Alle, om man er basissygeplejerske, sygeplejespecialist eller har anden funktion, er og kan man være med til at udvikle, forandre og forbedre sygeplejen ud fra, hvad der er bedst for patienterne og de pårørende. Læs mere her Det er derfor også med stolthed, at vi kan fortælle, at afdelingen i januar 2020 indledte et samarbejde med professor i sygepleje Brendan McCormack.

Vi har særlig fokus på udvikling af muligheder for hjemmebehandling. Mange af patienterne modtager deres behandling via en pumpe, som de bærer i en bæltetaske, de kan tage med hjem. De oplæres til selv at varetage plejen af deres CVK, samt selv at trække blodprøver. Det giver patienterne medansvar og selvkontrol, hvilket har stor betydning. Flere patienter har givet udtryk for, at de oplever en større frihed og større livskvalitet, når de kan være hjemme i stedet for indlagt. Følg linket, og se en spændende verden

Afdelingen har sit eget værested for unge patienter i alderen 18-39 år med kræft. Der er ansat en ungekoordinator og tilknyttet flere sygeplejersker, som er uddannet ungeambassadør. Stedet er blevet døbt Mod!Kræft, og har stor succes. Se mere her. Du kan også læse mere på Instagram @mod.kraeft.

Hvad bliver du som sygeplejerske dygtig til hos os?:

 • Træne og anvende dit kliniske blik, og derved kunne se årsagssammenhænge og få en større forståelse for den enkelte patients situation.

 • Udføre akut sygepleje til patienter som kan være sepsistruede, i blødningsrisiko, smertepåvirket, dialysekrævende eller som er respiratorisk påvirket/truet.

 • Administrere antibiotika, blodtransfusioner, kost- og væsketerapi, kemoterapi både pr. os, som injektion og infusion.

 • Instrumentel sygepleje som f.eks. at rense, skylle og trække blodprøver på CVK, anlæggelse af PVK, KAD, sonde m.m.

 • Varetage pleje og behandling til patienter som skal autolog stamcelletransplanteres.

 • Oplære patienterne i selv at varetage pleje af deres CVK og selv at trække blodprøver.

 • Indgå i vigtig relationer med patienterne og de pårørende samt kolleger monfagligt som tværfagligt. Du vil lære at skulle kommunikere med alvorligt syge patienter og deres pårørende, tage den svære samtale, planlægge komplekse udskrivelser m.m.

Hvad kan vi tilbyde dig?:

 • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning, hvor vi tager udgangspunkt i, hvad du kommer med af erfaringer.

 • Faglig og personlig udvikling ved at bidrage til kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

 • Deltagelse i afdelingens udviklings- og forskningsprojekter, HÆM I, II og III kurser og ”faglige interessegrupper”.

 • Supervision ved afdelingens psykolog.

 • 5 gyldne faglige minutter hver morgen, tværfaglige konference hver 2. uge, sygeplejefaglig kl. 13-møde hver dag m.m.

 • Et arbejds- og læringsmiljø, hvor der kan grines og jokes, og hvor samarbejde, indflydelse, respekt og social kapital prioriteres højt

 • Kolleger, både monofagligt og tværfagligt, som brænder for specialet, og som føler, at vi har en pligt til at bidrage til arbejdsfællesskabet

 • Ambitiøse, ansvarsbevidste og anerkendende ledere

 • Kursus i medicinsk kræftbehandling, der består af både en teoretisk og en praktisk del i forhold til administration af kemoterapi

 • Et fantastisk psykisk arbejdsmiljø og mange sociale arrangementer.

 • Vi har tog og busdrift lige til døren og Holbæk motorvejen lige i baghaven

Fristet til at søge?

Det håber vi. Hæmatologisk erfaring er ikke en forudsætning for at søge. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære specialet at kende. Så finder vi ud af resten sammen.

Vi søger pr. den 1. maj 2021, eller efter aftale, en sygeplejerske til fast ansættelse. Stillingen er på 32 – 37 timer pr. uge, i skiftende vagter - med mulighed for to-holdsskift - og med weekendvagt hver 3. weekend.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og se afdelingen. Du kan ringe til afdelingssygeplejerske Britta Schack, 47 32 48 80 eller souschef Mia Skoropa, 47 32 48 81.

Vi håber, at høre fra dig.

Mange hæmatologiske hilsener

Sygeplejegruppen på afsnit M, Hæmatologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital

Praktiske informationer

Løn i henhold til overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist mandag den 15. marts 2021

Ansættelsessamtaler holdes løbende

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.