Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du et speciale, der går lige i blodet? Vi søger en sygeplejerske til vores ambulatorie, Hæmatologisk adeling, afsnit M, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Hæmatologi … ”… det er noget med blodet … ”

.... men det er også meget andet. Det er et speciale, hvor du vil lære alt om blodsygdomme, men også lidt om kardiologi, neurologi, nefrologi m.m. Blodet strømmer gennem hele kroppen, og kan derved påvirke mange af kroppens livsvigtige funktioner. Samtidig er Hæmatologi et speciale, hvor du kommer helt tæt på patienterne og deres nærmeste. Du vil derfor også lære meget om psykiske, sociale og eksistentielle forhold og behov for det enkelte menneske.

Vi håber, at du er blevet fristet til at læse videre, og lære mere om os, og hvad du hos os vil blive særlig dygtig til.

Hvem er vi?:

Vi hedder, afsnit M, og er et fantastisk afsnit, som oser af faglighed, dedikation til specialet og et unikt arbejdsfællesskab, og som vi håber, at du har lyst til at opleve på egen hånd.

I vores ambulatorium kommer der patienter til behandling for myelomatose, akut leukæmi, kronisk leukæmi og benigne Hæmatologiske sygdomme. Der møder dagligt ca. 35 patienter til behandling. Nogle skal have behandling med cytostatika, andre lange eller korte antistofbehandlinger, mens andre igen skal have blodtransfusioner eller et subkutant stik og hjem igen. Men uanset hvilken behandling vores patienter skal have, tilstræber vi altid, at hvert besøg er unikt. Den gode relation, kontinuitet og medinddragelse er essentielle begreber i vores sygepleje. Derfor prioriterer vi højt, at hvert patientforløb er individuelt og tværfagligt tilrettelagt, og at det sker i et tæt samarbejde med patienten og de pårørende.

Sygeplejefaglig udvikling og forskning er en stor del af vores hverdag. Vi er meget inspireret af aktionsforskning, og arbejder ud fra en personcentreret tilgang. Det betyder, at når vi arbejder med projekter, gør vi det ud fra et sygeplejefagligt, patientorienteret og organisatorisk perspektiv. Alle, om man er basissygeplejerske, sygeplejespecialist eller har anden funktion, er og kan være med til at udvikle, forandre og forbedre sygeplejen ud fra, hvad der er bedst for patienterne og de pårørende. Det er derfor også med stolthed, at vi kan fortælle, at afdelingen fra januar 2020 har indledt et samarbejde med professor i sygepleje Brendan McCormack.

På nuværende tidspunkt er vi meget optaget af, hvordan vi kan give flest mulige behandlinger i hjemmet eller tættere på hjemmet. Vi er lige nu i gang med et større udviklingsprojekt omhandlende hjemmebehandling med Bortezomib, hvor vi også arbejder tværsektorielt. Det er super spændende. Læs en spændende artikel om udvikling i afdelingen.

Afdelingen har sit eget værested for unge patienter i alderen 18-39 år med kræft. Der er ansat en ungekoordinator og tilknyttet flere sygeplejersker, som er uddannet ungeambassadør. Stedet er blevet døbt Mod!Kræft, og har stor succes. Se mere her. Du kan også læse mere på Instagram @mod.kraeft.

Hvad bliver du som sygeplejerske dygtig til hos os?:

 • Træne og anvende dit kliniske blik, og derved kunne se årsagssammenhænge og få en større forståelse for den enkelte patients situation.

 • Udføre akut sygepleje til patienter som kan være sepsistruede, i blødningsrisiko, smertepåvirket, dialysekrævende eller som er respiratorisk påvirket/truet.

 • Administrere antibiotika, blodtransfusioner, kost- og væsketerapi, kemoterapi både pr. os, som injektion og infusion.

 • Instrumentel sygepleje som f.eks. at rense, skylle og trække blodprøver på CVK, anlæggelse af PVK, KAD, sonde m.m.

 • Indgå i vigtig relationer med patienterne og de pårørende samt kolleger monfagligt som tværfagligt. Du vil lære at skulle kommunikere med alvorligt syge patienter og deres pårørende, tage den svære samtale, planlægge komplekse udskrivelser m.m.

Hvad kan vi tilbyde dig?:

 • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning, hvor vi tager udgangspunkt i, hvad du kommer med af erfaringer.

 • Faglig og personlig udvikling ved at bidrage til kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

 • Deltagelse i afdelingens udviklings- og forskningsprojekter, HÆM I, II og III kurser og ”faglige interessegrupper”.

 • Supervision ved afdelingens psykolog.

 • Sygeplejefaglig onsdagsmøde hver uge, tværfaglige afsnitskonference hver 2. uge m.m.

 • Et arbejds- og læringsmiljø, hvor der kan grines og jokes, og hvor samarbejde, indflydelse, respekt og social kapital prioriteres højt

 • Kolleger, både monofagligt og tværfagligt, som brænder for specialet, og som føler, at vi har en pligt til at bidrage til arbejdsfællesskabet

 • Ambitiøse, ansvarsbevidste og anerkendende ledere

 • Kursus i medicinsk kræftbehandling, der består af både en teoretisk og en praktisk del i forhold til administration af kemoterapi - kun hvis du ikke har kurset -.

 • Et fantastisk psykisk arbejdsmiljø og mange sociale arrangementer.

 • Vi har tog og busdrift lige til døren og Holbæk motorvejen lige i baghaven

Fristet til at søge?

Det håber vi. Har du erfaring med Hæmatologi, kemokursus og at arbejde i ambulant regi, er det godt, men det er ikke en forudsætning for at søge. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære specialet at kende. Så finder vi ud af resten sammen.

Vi søger pr. den 1. december 2020, eller efter aftale, en sygeplejerske til fast ansættelse. Stillingen er på 32 – 37 timer pr. uge og med weekendvagt hver 4. weekend.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og se afdelingen. Du kan ringe til afdelingssygeplejerske Britta Schack, 47 32 48 80 eller souschef Mia Skoropa, 47 32 48 81.

Vi håber, at høre fra dig.

Mange hæmatologiske hilsener

Sygeplejegruppen på afsnit M, Hæmatologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital

Praktiske informationer

Løn i henhold til overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist søndag den 19. oktober 2020

Ansættelsessamtaler holdes løbende

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.