Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du faglig og ledelsesmæssig udvikling? Så bliv afdelingssygeplejerske på intensivt døgnafsnit D1, Psykiatrisk Center Amager

Vi prioriterer patientinddragelse, sikkerhed og det at have tid til vores primære opgave, vores patienter. Lyder dette som din nye arbejdsplads? På intensivt afsnit D1 søger vi en udviklingsorienteret og inddragende afdelingssygeplejerske. Så hvis du har lyst til at bidrage til den videre udvikling af et ambitiøst og velfungerende døgnafsnit, så læs med her.


Velkommen indenfor hos afsnit D1

Vi har 15 døgnpladser og modtager patienter fra København V eller SV, der alle har brug for intensiv psykiatrisk behandling.

Vi har gode fysiske rammer med enestuer samt eget bad og toilet til alle patienter. Vi har desuden motionsrum og sanserum i afsnittet. Alt sammen muligheder der bringes i spil for at bidrage til større sundhed og tilfredshed hos vores patienter.

Vi er et afsnit i god udvikling, og vi arbejder løbende på at forbedre os og få nye ideer til, hvordan vi kan øge den faglige kvalitet og patientsikkerheden. Vi har fokus på recovery, aktiviteter, deeskalerende teknikker -alt sammen ud fra patientperspektivet. Vi er langt, men vi skal længere!

Vores miljøterapi baserer sig på principperne fra Safewards og kognitiv adfærdsterapi (KAT).


Lidt om jobbet og dine ansvarsområder

Som afdelingssygeplejerske på D1 bliver din fornemmeste opgave at støtte og udvikle den enkelte såvel som den samlede personalegruppe i forhold til at løfte kerneopgaven samt sikre sikkerhed og trivsel på afsnittet. Du bliver dermed ansvarlig for at lede udviklingen på afsnittet og sikre den høje kvalitet i patientforløbene.

Du bliver leder for en tværfaglig gruppe på ca. 28 og får sammen med den afsnitsledende overlæge, ansvaret for at sikre den daglige drift i afsnittet, opretholdelse af et professionelt arbejdsmiljø, fastholdelse og løbende kompetenceudvikling.

Sammen med afsnittets implementeringsansvarlige medarbejdere, kommer du til at stå i spidsen for omstillingen til KAT i afsnittet.

Du vil indgå i et konstruktivt og dynamisk samarbejde i såvel centerets ledergruppe, som har kvartalsvise temadage, og gruppen af afdelingssygeplejersker, som mødes fast med centerets udviklingschef om fælles drifts- og udviklingsopgaver.


Hvorfor skal du søge job hos os?

  • Du får en spændende stilling med stor mulighed for at præge stillingen og indholdet, da der er fokus på at kvalitetsudvikle døgnbehandlingen på tværs af centret.
  • Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst center, der er i rivende udvikling og opnår tydelige resultater bl.a. ift. forebyggelse af tvang og patientdeltagelse.
  • Du bliver leder for et velfungerende afsnit, der har god energi og mod på udvikling.
  • Vi tilbyder gode muligheder for ledelsesudvikling. Du får en mentor og vil dagligt kunne sparre med den afsnitsledende overlæge. Du vil blive en del af en erfaren ledergruppe, der sparrer på tværs. Dertil tilbyder vi, at du kan tage Region Hovedstadens Psykiatris leder- og lean uddannelse.
Vores forventninger til dig

Du er autoriseret sygeplejerske, har ledelseserfaring, psykiatrisk erfaring og er god til at få tingene til spille i hverdagen. Derudover forestiller vi os, at du har følgende personlige kompetencer:

  • Du har administrativt overblik. Du skal arbejde med drift- og kapacitetsstyring ift. planlægningen af patientforløbene og medarbejderfremmødet, det er derfor vigtigt, at du har det helt store overblik, og at du hurtigt kan danne dig et billede af, hvilke indsatsområder der skal handles på her og nu, samt hvilke der kan udsættes. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med Lean.
  • Du har en åben og lyttende ledelsesstil og inspirerer til faglig udvikling. Som leder er du synlig og involverende. Du medinddrager og motiverer dine medarbejderne til at komme med forbedringsforslag. Du prioriterer kompetenceudvikling og evner at videreudvikle sygeplejefagligheden og tværfagligheden.
  • Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du har gode relationelle kompetencer, der sikrer et godt samarbejde med alle samarbejdspartnere. Du er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du forstår at lede og samarbejde tværfagligt.
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Stillingen er til besættelse den 1. februar 2021 eller efter aftale.


Er du interesseret?

Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via linket her på siden senest den 6. december 2020. Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at afholde samtaler i uge 50.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker yderligere information vedrørende stillingen, kan du kontakte udviklingschef Nanette Forner på 3018 3100 eller nanette.forner@regionh.dk

Du kan også besøge vores onboardingsite "Job i Psykiatrien" og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads.


Om Psykiatrisk Center Amager

Psykiatrisk Center Amager behandler ca. 4.500 voksne psykiatriske patienter om året, fordelt på indlæggelser og ambulante besøg, hvor ca. 500 dygtige medarbejdere tager sig af behandlingen. Arbejdet ledes af 31 afsnitsledere på 3 adresser, som koordineres og ledes af en centerledelse.

Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst.

Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit. Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i et Psykoterapeutisk og Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et Gadeplansteam, et OPUS Ambulatorium og et Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.