Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger en uddannet kok

Søger kok til lille kantine arbejdstid 2-5 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945105Phoenix-bf2d26b812019-01-21T00:00:00Søger en uddannet kok

Søger kok til lille kantine arbejdstid 2-5 

2019-03-01T00:50:37.827 Søger kok til lille kantine arbejdstid 2-511Jobnetbf2d26b8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-28T00:00:0000000EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3439567charly skadeservice11Trælastvej 11E4300HolbækDKDanmark0
Vidoje83@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696786JobNet493318849331881000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf2d26b8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf2d26b8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf2d26b8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bf2d26b8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos charly skadeservice tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360258852CharlyVidoje83@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330000096ZBC Ringsted søger en faglært kokRobot Vi søger pr. 1. juni 2019, og gerne før, en fagligt stærk og kreativ person til vores Food Halls i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 400 spisende gæster dagligt fordelt på 2 enheder. Her sætter vi fokus på mad lavet fra bunden med gode, friske råvarer. Er du passioneret, fleksibel og nytænkende inden for dit fag? Har du ambitioner, lyst til at udvikle og tænke ud af boksen? Så er det dig, vi mangler til vores team. Teamet består pt. af 4 medarbejdere, der alle brænder for at give vores gæster og elever i ZBC s Food Halls den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne. Arbejdstiden er primært mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 06.00 til 14.00, dog kan der være en fast ugentlig dag med aftenvagt fra kl. 11.30 til 18.30 samt ekstraordinære aftenarrangementer. Baggrund for Food Halls Siden august 2017 har ZBC kørt med det nye koncept Food Halls i henholdsvis Roskilde, Ringsted, Næstved, Slagelse og Køge. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner og for at skabe en platform og et åbent værksted for elevernes læring. Siden opstart af Food Halls har vi øget kvaliteten af det output, som produceres i de enkelte Food Halls samtidig med, at vi har skabt et læringsrum for eleverne ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for vores elever. Desuden har vi med Food Halls ønsket at skabe en synergi mellem alle vores Food Halls og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af ZBC s Food Halls. Vi har Food Halls i Slagelse Næstved Ringsted Roskilde Køge. Stort fokus på kobling til fødevareuddannelserne. Vi ønsker at Servere god mad med fokus på kvalitet.Have mere fokus på madspild.Gøre meget mere ud af Story Telling.Præsentere maden endnu mere inspirerende og indbydende.Skabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt. Vi vil skabe Gode kundeoplevelser.Gode menuer.En god arbejdsplads for medarbejderne - hele vejen rundt.Endnu mere engagement og stolthed hos vores elever. VI SKAL Udfordre hinanden på at optimere vores Food Halls.Hele tiden tænke nyt.Huske, at vores kunder skal være i centrum. Ansættelse Ansættelsen er på fuldtid. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. juni 2019 og gerne før. Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Ringsted. Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse. Ansøgning Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg job nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Vi skal have din ansøgning senest den 22. april 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17, 2019. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Poul Erik Rasmussen, områdeleder på tlf.: 2628 0375 eller på mail per@zbc.dk. Hvem er vi? ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

Vi søger pr. 1. juni 2019, og gerne før, en fagligt stærk og kreativ person til vores Food Halls i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 400 spisende gæster dagligt fordelt på 2 enheder. Her sætter vi fokus på mad lavet fra bunden med gode, friske råvarer.

 

Er du passioneret, fleksibel og nytænkende inden for dit fag? Har du ambitioner, lyst til at udvikle og tænke ud af boksen? Så er det dig, vi mangler til vores team.

Teamet består pt. af 4 medarbejdere, der alle brænder for at give vores gæster og elever i ZBC's Food Halls den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Arbejdstiden er primært mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 06.00 til 14.00, dog kan der være en fast ugentlig dag med aftenvagt fra kl. 11.30 til 18.30 samt ekstraordinære aftenarrangementer.

 

Baggrund for Food Halls

Siden august 2017 har ZBC kørt med det nye koncept ”Food Halls” i henholdsvis Roskilde, Ringsted, Næstved, Slagelse og Køge. Baggrunden for konceptet med at skabe Food Halls var at styrke de daværende kantiner og for at skabe en platform og et åbent værksted for elevernes læring.

Siden opstart af Food Halls har vi øget kvaliteten af det output, som produceres i de enkelte Food Halls samtidig med, at vi har skabt et læringsrum for eleverne ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for vores elever.

Desuden har vi med Food Halls ønsket at skabe en synergi mellem alle vores Food Halls og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af ZBC’s Food Halls.

 

Vi har

  • Food Halls i Slagelse – Næstved – Ringsted – Roskilde – Køge.
  • Stort fokus på kobling til fødevareuddannelserne.

Vi ønsker at

  • Servere god mad med fokus på kvalitet.
  • Have mere fokus på madspild.
  • Gøre meget mere ud af Story Telling.
  • Præsentere maden endnu mere inspirerende og indbydende.
  • Skabe et mere indbydende helhedsindtryk - hele vejen rundt.

Vi vil skabe

  • Gode kundeoplevelser.
  • Gode menuer.
  • En god arbejdsplads for medarbejderne - hele vejen rundt.
  • Endnu mere engagement og stolthed hos vores elever.

 VI SKAL 

  • Udfordre hinanden på at optimere vores Food Halls.
  • Hele tiden tænke nyt.
  • Huske, at vores kunder skal være i centrum.

 

Ansættelse

Ansættelsen er på fuldtid. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. juni 2019 og gerne før. 

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Ringsted.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

 

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg job" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 22. april 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17, 2019.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Poul Erik Rasmussen, områdeleder på tlf.: 2628 0375  eller på mail per@zbc.dk.

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

ZBCRoskilde2019-04-03T00:00:002019-04-22T00:00:00
329984417Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kokRobot Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en kok med souschefpotentiale til en fuldtidsstilling i museets Caf Knarr. I Caf Knarr beskæftiger vi os med den daglige drift af cafeen samt diverse events, selskaber og mødeforplejning, til alle der har sin gang på museet. Vikingeskibsmuset er med ca. 170.000 gæster årligt en af Danmarks helt store turistattraktioner. Særligt i højsæsonen fra maj til oktober, er der mange gæster og dermed også travlhed i cafeen. I Caf Knarr laver vi mad med råvarer fra vikingetiden og anretter efter nutidens tendenser. Dogmet er en spændende og attraktiv udfordring, en del af museets formidling og dermed vores gæsters helhedsoplevelse. Cafeen drives af Mundwerk, i tæt samarbejde med Vikingeskibsmuseet. Mundwerk beskæftiger sig med caf drift flere steder i København og på resten af Sjælland. Hos Mundwerk vægtes et godt håndværk, faglighed, ledelse og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går langt for at imødekomme gæsternes ønsker og udøve en ekstraordinær god service. Din primære gang vil være i køkkenet, som du skal drive i samarbejde med køkkenchefen. Herudover får du ansvar for at oplære nye kokke og deltidsansatte køkkenmedhjælpere således, at alle medarbejdere kan lave og servere cafeens mad. Om dig Du har beskæftiget dig med mad i caf , restaurant, kantine eller lignende Du har en høj faglighed og gerne erfaring, med eller uden svendebrev. Vigtigst er, at din profil passer til stedet Du tager ansvar for, at vores gæster får en unik oplevelse Du har et godt overblik Du er god til at indgå i et team og en større tværfaglig organisation Du har en positiv indstilling, og går ind for åben dialog og samarbejde Vi tilbyder Gode arbejdsforhold med et godt og attraktivt arbejdsmiljø Dygtige og engagerede kollegaer En spændende arbejdsplads med mange både kort- og langsigtede planer Personlig udvikling og sparring God mulighed for en attraktiv vagtplan. De fleste arbejdstimer ligger i dagtimerne, mens der i løbet af sommeren kan forekomme aftenarbejde Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter dine kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med en arbejdstid på 37 timer uge, men det må forventes, at der henover året er sæsonudsving. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Bo Hansen på mail bo@vikingeskibsmuseet.dk Send din ansøgning, CV samt kopi af relevante dokumenter til hr@vikingeskibsmuseet.dk. Ansøgningsfrist hurtigst muligt og seneste den 10. april 2019. Skriv kok Caf Knarr i emnefeltet. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en kok med souschefpotentiale til en fuldtidsstilling i museets Café Knarr. I Café Knarr beskæftiger vi os med den daglige drift af cafeen samt diverse events, selskaber og mødeforplejning, til alle der har sin gang på museet.

Vikingeskibsmuset er med ca. 170.000 gæster årligt en af Danmarks helt store turistattraktioner. Særligt i højsæsonen fra maj til oktober, er der mange gæster og dermed også travlhed i cafeen.

I Café Knarr laver vi mad med råvarer fra vikingetiden og anretter efter nutidens tendenser. Dogmet er en spændende og attraktiv udfordring, en del af museets formidling og dermed vores gæsters helhedsoplevelse. Cafeen drives af Mundwerk, i tæt samarbejde med Vikingeskibsmuseet. Mundwerk beskæftiger sig med cafédrift flere steder i København og på resten af Sjælland. Hos Mundwerk vægtes et godt håndværk, faglighed, ledelse og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går langt for at imødekomme gæsternes ønsker og udøve en ekstraordinær god service.

Din primære gang vil være i køkkenet, som du skal drive i samarbejde med køkkenchefen. Herudover får du ansvar for at oplære nye kokke og deltidsansatte køkkenmedhjælpere således, at alle medarbejdere kan lave og servere cafeens mad. 

Om dig

  • Du har beskæftiget dig med mad i café, restaurant, kantine eller lignende
  • Du har en høj faglighed og gerne erfaring, med eller uden svendebrev. Vigtigst er, at din profil passer til stedet
  • Du tager ansvar for, at vores gæster får en unik oplevelse
  • Du har et godt overblik
  • Du er god til at indgå i et team og en større tværfaglig organisation
  • Du har en positiv indstilling, og går ind for åben dialog og samarbejde

 Vi tilbyder

  • Gode arbejdsforhold med et godt og attraktivt arbejdsmiljø
  • Dygtige og engagerede kollegaer
  • En spændende arbejdsplads med mange både kort- og langsigtede planer
  • Personlig udvikling og sparring
  • God mulighed for en attraktiv vagtplan. De fleste arbejdstimer ligger i dagtimerne, mens der i løbet af sommeren kan forekomme aftenarbejde

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter dine kvalifikationer.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med en arbejdstid på 37 timer/uge, men det må forventes, at der henover året er sæsonudsving.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Bo Hansen på mail bo@vikingeskibsmuseet.dk Send din ansøgning, CV samt kopi af relevante dokumenter til hr@vikingeskibsmuseet.dk. Ansøgningsfrist hurtigst muligt og seneste den 10. april 2019. Skriv ”kok Café Knarr ” i emnefeltet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vikingeskibsmuseet i RoskildeRoskilde2019-03-26T00:00:002019-05-21T00:00:00
330000729Innovativ og passioneret kokRobot Brænder du for at skabe fantastiske madoplevelser? Har du fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig inden for street food-genren? Og vil du gerne arbejde i dagtimerne? Så er du måske vores nye kok. Vi søger en kok, der kan byde ind med nye gastronomiske initiativer med særligt fokus på street food. Du har fagligheden og håndværket på plads, og leverer produkter af høj kvalitet hver gang. Du sætter en ære i at tilberede maden fra bunden, og er passioneret omkring at give elever og medarbejdere en frokostpause i særklasse. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med køkkenets øvrige erfarne og kompetente personale, som består af to kokke og seks kantinemedarbejdere. Køkkenet tilbereder frokostbuffet til cirka 120 ansatte, og driver kantinen med dagens varme ret og et bredt udvalg af sandwich, snacks og drikkevarer til skolens mange elever, kursister og gæster. Du får en spændende og varieret arbejdsdag, og bliver inddraget i opgaver lige fra innovative projekter, planlægning samt drift og hands-on med produktion af menuen. Vi forventer, at du er: uddannet kok kreativ og kvalitetsbevidst serviceminded og stabil selvstændig og udadvendt god til at samarbejde og har et godt humør. Vi tilbyder: 37 timers arbejdsuge i 40-43 uger om året mødetid mandag-torsdag 7.00 14.30 og fredag 7.00 14.00 et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangsform samarbejde med gode kolleger en familievenlig og fleksibel arbejdsplads. TiltrædelseHurtigst muligt og senest 1. juni 2019. Ansøgningsfrist22. april 2019. Samtaler afholdes i uge 17 og 18. Ansøgning og cv sendes til kok@rhs.dk. Alle interesserede ansøgere med den rette profil opfordres til at søge uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Løn- og ansættelsesvilkår37 timers arbejdsuge i 40-43 uger om året. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Om os På Roskilde Handelsskole møder du elever fra Handelsgymnasiet og de merkantile erhvervsuddannelser eud og eux samt kursister og virksomheder, som er på efteruddannelse. I alt cirka 2000 årselever, som alle har til huse på Bakkesvinget 67 i Roskilde. Læs mere på www.rhs.dk.

Brænder du for at skabe fantastiske madoplevelser? Har du fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig inden for street food-genren? Og vil du gerne arbejde i dagtimerne? Så er du måske vores nye kok. 

Vi søger en kok, der kan byde ind med nye gastronomiske initiativer med særligt fokus på street food. Du har fagligheden og håndværket på plads, og leverer produkter af høj kvalitet hver gang.  Du sætter en ære i at tilberede maden fra bunden, og er passioneret omkring at give elever og medarbejdere en frokostpause i særklasse. 

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med køkkenets øvrige erfarne og kompetente personale, som består af to kokke og seks kantinemedarbejdere. Køkkenet tilbereder frokostbuffet til cirka 120 ansatte, og driver kantinen med dagens varme ret og et bredt udvalg af sandwich, snacks og drikkevarer til skolens mange elever, kursister og gæster. 

Du får en spændende og varieret arbejdsdag, og bliver inddraget i opgaver lige fra innovative projekter, planlægning samt drift og hands-on med produktion af menuen. 

Vi forventer, at du er:

  • uddannet kok
  • kreativ og kvalitetsbevidst
  • serviceminded og stabil
  • selvstændig og udadvendt
  • god til at samarbejde og har et godt humør. 

 Vi tilbyder:

  • 37 timers arbejdsuge i 40-43 uger om året
  • mødetid mandag-torsdag 7.00–14.30 og fredag 7.00–14.00
  • et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangsform
  • samarbejde med gode kolleger
  • en familievenlig og fleksibel arbejdsplads. 

Tiltrædelse
Hurtigst muligt og senest 1. juni 2019.   

Ansøgningsfrist
22. april 2019. Samtaler afholdes i uge 17 og 18.

Ansøgning og cv sendes til kok@rhs.dk. 

Alle interesserede ansøgere med den rette profil opfordres til at søge uanset alder, køn, race, religion og etnisk tilhørsforhold. 

Løn- og ansættelsesvilkår
37 timers arbejdsuge i 40-43 uger om året. Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Om os
På Roskilde Handelsskole møder du elever fra Handelsgymnasiet og de merkantile erhvervsuddannelser eud og eux samt kursister og virksomheder, som er på efteruddannelse. I alt cirka 2000 årselever, som alle har til huse på Bakkesvinget 67 i Roskilde. Læs mere på www.rhs.dk.

ROSKILDE HANDELSSKOLERoskilde2019-04-04T00:00:002019-04-22T00:00:00
330004595kok til kroRobot Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter er velkomne. Du skal være faglært kok, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes. Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav. Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv kok i emnefeltet. Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just Jobs/Jobøst søger for kunde:

Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye idéer og opskrifter er velkomne.

Du skal være faglært kok, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes.

Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav.

Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv "kok" i emnefeltet.

Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just JobsLejre2019-04-11T00:00:002019-04-30T00:00:00
330005917Kok søges til Gyrstinge Skovkro nær Ringsted og SorøRobot Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer. Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af personalet. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af god energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01.06.2019 eller gerne før, efter aftale. Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage. Send ansøgning og CV til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer:

  • Du er uddannet kok
  • Du skal have lyst og glæde ved madlavning
  • Interesse i udvikling af nye kombinationer
  • Focus på kvalitet er en forudsætning
  • Loyalitet samt en god teamplayer

 

 Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: 

  • Madlavning til selskaber, mad ud af huset, event arrangementer.
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning i tæt sammerarbejde med resten af personalet.

 

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af god energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

 

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01.06.2019 eller gerne før, efter aftale.

Gyrstinge Skovkro beskæftiger sig med selskaber, mad ud af huset og diverse event arrangementer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fordelt på weekend og hverdage.

 

Send ansøgning og CV  til job@skovkro.dk. Mailadressen kan også bruges til uopklarede spørgsmål omkring jobopslaget, men det er også muligt at kontakte Simon Buer på 57 84 56 52.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@skovkro.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Skovkro Gyrstinge ApSFjenneslev2019-04-11T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

ZBC Ringsted søger en faglært kok

ZBC

Roskilde
Vi søger pr. 1. juni 2019, og gerne før, en fagligt stærk og kreativ person til vores Food Halls i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 400 spisende gæster dagligt fordelt på 2 enheder. Her sætter vi fokus på mad lavet fra bunden med gode, f...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:22. april 2019

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Roskilde
Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger kok Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en kok med souschefpotentiale til en fuldtidsstilling i museets Caf Knarr. I Caf Knarr beskæftiger vi os med den daglige drift af cafeen samt diverse events, selskaber og mø...
Indrykket:26. marts 2019
Udløbsdato:21. maj 2019

Innovativ og passioneret kok

ROSKILDE HANDELSSKOLE

Roskilde
Brænder du for at skabe fantastiske madoplevelser? Har du fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig inden for street food-genren? Og vil du gerne arbejde i dagtimerne? Så er du måske vores nye kok. Vi søger en kok, der kan byde ind med nye gastro...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:22. april 2019

kok til kro

Just Jobs

Lejre
Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Kok søges til Gyrstinge Skovkro nær Ringsted og Sorø

Skovkro Gyrstinge ApS

Fjenneslev
Vi forventer: Du er uddannet kok Du skal have lyst og glæde ved madlavning Interesse i udvikling af nye kombinationer Focus på kvalitet er en forudsætning Loyalitet samt en god teamplayer Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Madlavning til sels...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:1. juni 2019