Søger Kok til kantine i Albertslund

Vi søger en Kok.

 

Cronqvist & Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos

AO Johansen i Albertslund.

 

Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16.

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

 

Vi kan tilbyde:

Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen.

Gode arbejdsvilkår.

Faste mødetider.

Gode kollegaer.

Løn efter aftale.

 

Vi forventer at:

Du er kreativ og med gode faglige kompetencer.

At du er selvstændig men også, kan indgå i et team.

At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare

At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster.

 

Du vil være med til at:

Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster.

Bestille vare og holde status.

Fører egenkontrol.

Udtænke og planlægge menuer og retter.

Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt.

Lave Desserter og bagværk.

Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering/event.

 

Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk

 

Vi glæder os til at møde dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048043Phoenix-b363022912019-06-24T00:00:00Søger Kok til kantine i Albertslund

Vi søger en Kok.

 

Cronqvist & Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos

AO Johansen i Albertslund.

 

Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16.

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

 

Vi kan tilbyde:

Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen.

Gode arbejdsvilkår.

Faste mødetider.

Gode kollegaer.

Løn efter aftale.

 

Vi forventer at:

Du er kreativ og med gode faglige kompetencer.

At du er selvstændig men også, kan indgå i et team.

At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare

At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster.

 

Du vil være med til at:

Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster.

Bestille vare og holde status.

Fører egenkontrol.

Udtænke og planlægge menuer og retter.

Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt.

Lave Desserter og bagværk.

Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering/event.

 

Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk

 

Vi glæder os til at møde dig.

Vi søger en Kok. Cronqvist Maagaard Kantiner søger en dygtig og kreativ kok, til vores nye koncept kantine hos AO Johansen i Albertslund. Stillingen er en fuldtids stilling, med vagter fordelt i tidsrummet: mandag til fredag 06-16. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi kan tilbyde: Et spændende og udfordrende kreativt miljø, hvor smag og nytænkning er først på dagordnen. Gode arbejdsvilkår. Faste mødetider. Gode kollegaer. Løn efter aftale. Vi forventer at: Du er kreativ og med gode faglige kompetencer. At du er selvstændig men også, kan indgå i et team. At du har et godt kenskab til europæiske og især danske råvare At du elsker dit fag og at yde, en god service for dine gæster. Du vil være med til at: Udvikle og tilberede lækre retter til vores gæster. Bestille vare og holde status. Fører egenkontrol. Udtænke og planlægge menuer og retter. Udvikle færdigretter, under vores koncept Godt og Nemt. Lave Desserter og bagværk. Videreudvikle vores madkoncepter for kantine og Catering event. Ansøgning på mail: info@cronqvist-maagaard.dk Vi glæder os til at møde dig.11jobnetb3630229100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-31T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3551502Cronqvist & Maagaard Kantinedrift11Rørvang 32620AlbertslundDKDanmark0
info@cronqvist-maagaard.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent782487JobNet5008705500870510024-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b3630229https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b3630229https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b3630229&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b3630229&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Cronqvist & Maagaard Kantinedrift tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362122106info@cronqvist-maagaard.dkinfo@cronqvist-maagaard.dkDKDanmarkDKDanmark330050641Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokBasic Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder:Et super team af dygtige og engagerede kokke og eleverGodt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retterVi forventer, at du som person:Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesseBehersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelserGlostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning . Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende. KontaktpersonKøkkenchefSune LaurenHovednummer: 43960038Arbejde direkte: 43221807Email: sl@parkhotel.dk Se mere på vores ansøgersite: https: parkhotel.brandero.comRestaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

Vi tilbyder:
  • Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever
  • Godt arbejdsmiljø
  • Fast 5-2 vagtplan
  • Løn efter kvalifikationer
  • Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter
Vi forventer, at du som person:
  • Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse
  • Behersker som minimum dansk og engelsk
  • Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber
  • Er nysgerrig og har let til smil
  • Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser
Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Kontaktperson
Køkkenchef
Sune Lauren
Hovednummer: 43960038
Arbejde direkte: 43221807


Se mere på vores ansøgersite: https://parkhotel.brandero.com

ORS/Small/1fd9aba8_logo.pngGLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-28T12:00:42.4432019-08-01T00:00:00
330049021Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kokRobot Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder: Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Vi forventer, at du som person: Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse Behersker som minimum dansk og engelsk Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold selskaber Er nysgerrig og har let til smil Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte. Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laur n på sl@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference/selskabs afdeling.

 

Vi tilbyder:

 

Et super team af dygtige og engagerede kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Vi forventer, at du som person:

 

Er udlært med svendebrev og har stor faglig interesse

 

Behersker som minimum dansk og engelsk

 

Er vant til at tilrettelægge din egen dag og holde styr på konference hold /selskaber

 

Er nysgerrig og har let til smil

 

Er engageret og nytænkende og har lyst til at skabe fantastiske gæsteoplevelser

 

Glostrup Park Hotel råder i dag over 205 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en ny renoveret Restaurant La Cocotte.

 

 

Synes du jobbet lyder som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til køkkenchef Sune Laurén på sl@parkhotel.dk.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-06-25T00:00:002019-08-20T00:00:00
330046966Kok søges til HøjbjergRobot HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet kok God til at bevare overblikket i travle situationer Du taler dansk Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles. HumanizeR er en 100 danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30/09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet kok
  • God til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du taler dansk

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizerHøjbjerg2019-06-20T00:00:002019-08-15T00:00:00
330054858Dygtig og kreativ kok til personalerestaurantRobot - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder. Dig som personDu er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wil n på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00.

 - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet

Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok!

Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder.

Dig som person
Du er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wilén på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00. 

CPH Business parkHvidovre2019-07-05T00:00:002019-08-28T00:00:00
330055150Kok søges til kantine i HørsholmRobot Faglig dygtig kok til kantine FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her. Du vil blive en del af et friskt team, som laver mad til 450 gæster dagligt Kvalitet er et nøgleord og kundekontakt vil være en del af din hverdag. Madspild er også et vigtigt fokusområde i dagligdagen det handler om at tænke kreativt. Arbejdsopgaver Tilberedning af mad fra bunden med kun de bedste råvarer Udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet Vi forventer, at du Er faglig dygtig og gerne specialist indenfor dit område Er stolt af dit håndværk Er ambitiøs og aldrig går på kompromis med kvaliteten Tør udfordre den traditionelle frokostbuffet Er effektiv og har et godt overblik Er engageret og en åbenlys medspiller Er glad med en positiv indstilling til arbejde og kolleger Vi tilbyder Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi sætter pris på humoristisk sans Gode vilkår og løn efter kvalifikationer Gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt Lyder det dit næste job ? Så ring eller skriv til AndersFaglig dygtig kok til kantine

FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres kunder. Vil du være en del Nordens førende Facility Management virksomhed, så har du muligheden her.

Du vil blive en del af et friskt team, som laver mad til 450 gæster dagligt

Kvalitet er et nøgleord og kundekontakt vil være en del af din hverdag. Madspild er også et vigtigt fokusområde i dagligdagen – det handler om at tænke kreativt.

Arbejdsopgaver

  • Tilberedning af mad fra bunden med kun de bedste råvarer
  • Udvikling af nye produkter i samarbejde med teamet

Vi forventer, at du

  • Er faglig dygtig og gerne specialist indenfor dit område
  • Er stolt af dit håndværk
  • Er ambitiøs og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • Tør udfordre den traditionelle frokostbuffet
  • Er effektiv og har et godt overblik
  • Er engageret og en åbenlys medspiller
  • Er glad med en positiv indstilling til arbejde og kolleger

Vi tilbyder

  • Et spændende og krævende job på en dynamisk arbejdsplads
  • En uhøjtidelig omgangstone, hvor vi sætter pris på humoristisk sans
  • Gode vilkår og løn efter kvalifikationer
  • Gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt

Lyder det dit næste job ? Så ring eller skriv til Anders

HumanizerTaastrup2019-07-05T00:00:002019-08-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. Du vil som udgangs punkt skulle træd...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en faglært, ambitiøs og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer. du vil som udgangs punkt skulle træde til i vores konference selskabs afdeling. Vi tilbyder...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:20. august 2019

Kok søges til Højbjerg

Humanizer

Højbjerg
HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR s...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019

Dygtig og kreativ kok til personalerestaurant

CPH Business park

Hvidovre
- søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større person...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:28. august 2019

Kok søges til kantine i Hørsholm

Humanizer

Taastrup
Faglig dygtig kok til kantine FOOD by Coor varetager catering services hos mere end 60 forskellige kunder i hele Danmark. Deres vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet. De udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle deres ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:5. august 2019