Søger nye tjenere

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.
Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
Vi forventer at du er:
-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.
-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.
-kan lide at gøre en forskel
-at du taler flydende dansk samt godt engelsk.

-er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer
-kan holde hovedet kold i pressede situationer
-er i god fysisk form
-kan tiltræde snarest
Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til
randers@jocisushi.dk
Vi glæder os til at hører fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945511Phoenix-37439ffc12019-01-21T00:00:00Søger nye tjenere

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.
Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
Vi forventer at du er:
-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.
-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.
-kan lide at gøre en forskel
-at du taler flydende dansk samt godt engelsk.

-er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer
-kan holde hovedet kold i pressede situationer
-er i god fysisk form
-kan tiltræde snarest
Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til
randers@jocisushi.dk
Vi glæder os til at hører fra dig.

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team. Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi forventer at du er: -serviceminded og elsker at have med gæster at gøre. -at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig. -kan lide at gøre en forskel -at du taler flydende dansk samt godt engelsk. -er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer -kan holde hovedet kold i pressede situationer -er i god fysisk form -kan tiltræde snarest Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til randers@jocisushi.dk Vi glæder os til at hører fra dig.11Jobnet37439ffc100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-14T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandRanders3439969JOCI Randers ApS11Storegade 158900Randers CDKDanmark0
randers@jocisushi.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent696072JobNet493243749324371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Tjener lige noget for dig.12008221Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360259254Mi Zhouranders@jocisushi.dkDKDanmarkDKDanmark329942046Servicemedarbejder under 18 årRobot Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen. Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob. Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har/eller afslutter 9. klasse til sommer.

 

Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere.

Vi forventer, at du er fleksibel, smilende og god til øjenkontakt, at du har lyst til at være en del af et team hvor man går langt for holdet, så gæsterne får en god oplevelse og får lyst til at komme igen.

Vi søger både kollegaer, der kan arbejde i dagstimerne og kollegaer, der mangler et fritidsjob.

Du er velkommen til at kigge ud og spørge efter Steffen, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R NielsenViborg2019-01-14T00:00:002019-03-08T00:00:00
329951374TjenerRobot Energisk tjener med minimum 1 års tjenererfaring. Du skal være smilende og udadvendt. Du skal kunne fadservere og tale flydende dansk. Deltids job med fortrinsvis weekendarbejde. Det perfekte studiejob.

Energisk tjener med minimum 1 års tjenererfaring. Du skal være smilende og udadvendt. Du skal kunne fadservere og tale flydende dansk. Deltids job med fortrinsvis weekendarbejde. Det perfekte studiejob.

Kristrup forsamlingsbygningRanders SØ2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
329952003Tjener/OvertjenerRobot Til vores cafe og restaurant beliggende ved Mariagerfjord i Hadsund, søger vi en uddannet tjener til fuldtidsstilling. Arbejdsopgaver: Professionel servering i cafe, restaurant og ved selskaber Vejledning af gæster i valg af menu og vine Bestilling af varer og kontakt til leverandører Klargøring af cafe, restaurant og selskabslokale til gæster Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med de øvrige tjenere forventes at skabe tilfredse kunder Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø Mulighed for efteruddannelse Gode og fleksible ansættelsesvilkår. Løn efter kvalifikationer Vi forventer, at du: Er udlært tjener og er fagligt stolt Eller erfaring med a la carte servering Er udadvendt med højt humør og meget serviceorienteret Er præsentabel og bevarer det store overblik, når tingene går stærkt Har høj kvalitetssans og er detaljeorienteret For mere information om stillingen, kontakt Antonino Oliveto på tlf. 98 57 52 52

Til vores cafe og restaurant beliggende ved Mariagerfjord i Hadsund, søger vi en uddannet tjener til fuldtidsstilling.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel servering i cafe, restaurant og ved selskaber
 • Vejledning af gæster i valg af menu og vine
 • Bestilling af varer og kontakt til leverandører
 • Klargøring af cafe, restaurant og selskabslokale til gæster 

Vi tilbyder:

 • En selvstændig stilling, hvor du sammen med de øvrige tjenere forventes at skabe tilfredse kunder
 • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Mulighed for efteruddannelse
 • Gode og fleksible ansættelsesvilkår.
 • Løn efter kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • Er udlært tjener og er fagligt stolt
 • Eller erfaring med a la carte servering
 • Er udadvendt med højt humør og meget serviceorienteret
 • Er præsentabel og bevarer det store overblik, når tingene går stærkt
 • Har høj kvalitetssans og er detaljeorienteret

 

For mere information om stillingen, kontakt Antonino Oliveto på tlf. 98 57 52 52

 

 

 

 

 

Restaurant Davinci ApSHadsund2019-01-31T00:00:002019-03-01T00:00:00
329955076Tjener søger til travl italiensk RestaurantRobot davinci RISTORANTE er stiftet af italieneren Antonino Oliveto i 1992. Først i velkendte lokaler i gågaden - Storegade - og siden den 17. november 2006 på byens måske smukkeste matrikel. På Havnevej i byens gamle bibliotek. Det gamle bibliotek gennemgik en større renovering, og fremstår i dag topmoderne med stilrent og elegant indretning. Vi søger en ny kollega, som kan indgå i vores faste team af tjenere Din profil: Du er uddannet tjener eller alternativt har du flere års erfaring med servering og service i Hotel Restaurationsbranchen Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og på tværs af faggrupper (her hjælper vi hinanden færdige , når vi har travlt) Du har et højt energi niveau Du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende Vi tilbyder: En stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens Et godt og inspirerende arbejdsmiljø Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området Tiltrædelse hurtigst muligt Ansøgning og evt. spørgsmål stiles til Antonino på telefon 22275014

 davinci RISTORANTE er stiftet af italieneren Antonino Oliveto i 1992. Først i velkendte lokaler i gågaden - Storegade - og siden den 17. november 2006 på byens måske smukkeste matrikel. På Havnevej i byens gamle bibliotek. Det gamle bibliotek gennemgik en større renovering, og fremstår i dag topmoderne med stilrent og elegant indretning.

 Vi søger en ny kollega, som kan indgå i vores faste team af tjenere

Din profil:

 • Du er uddannet tjener eller alternativt har du flere års erfaring med servering og service i Hotel & Restaurationsbranchen
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og på tværs af faggrupper (her hjælper vi hinanden 'færdige', når vi har travlt)
 • Du har et højt energi niveau
 • Du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende

 

Vi tilbyder:

 • En stilling med udfordringer, hvor ingen dage er ens
 • Et godt og inspirerende arbejdsmiljø
 • Løn og øvrige arbejdsforhold efter aftale og i henhold til overenskomst på området
 • Tiltrædelse hurtigst muligt

Ansøgning og evt. spørgsmål stiles til Antonino på telefon 22275014

 

 

DA VINCI V/ANTIONINO S C G G OLIVETOHadsund2019-02-05T00:00:002019-03-01T00:00:00
329958039Smilende og engageret medarbejder søges til VaffelhusetRobot Vaffelhuset er et traditionsrigt varemærke i feriebyen Øster Hurup, det er derfor vigtigt at alle kunder får den bedste service og et smil med på vejen. I Vaffelhuset er der altid travlt i sommerperioden, og her er smilende og hurtig kundeekspedition et must. Dine opgaver vil være: servering af is, pandekager, kaffe etc.. Vaffelbagning samt fremstilling og udvikling af is, er også en del af hverdagen. Afrydning, rengøring samt forefaldende arbejde, er også en del af dit ansvarsområde Lyder ovenstående som noget for dig, eller har du spørgsmål, så kontakt gerne Vaffelhuset på 40447913. Ansøgning, Cv og vellignende billede sendes pr. mail til info@vandlandsferie.dk MRK. Vaffelhuset

Vaffelhuset er et traditionsrigt varemærke i feriebyen Øster Hurup, det er derfor vigtigt at alle kunder får den bedste service og et smil med på vejen.

I Vaffelhuset er der altid travlt i sommerperioden, og her er smilende og hurtig kundeekspedition et must.

Dine opgaver vil være:

 • servering af is, pandekager, kaffe etc..
 • Vaffelbagning samt fremstilling og udvikling af is, er også en del af hverdagen.
 • Afrydning, rengøring samt forefaldende arbejde, er også en del af dit ansvarsområde

Lyder ovenstående som noget for dig, eller har du spørgsmål, så kontakt gerne Vaffelhuset på 40447913.

Ansøgning, Cv og vellignende billede sendes pr. mail til info@vandlandsferie.dk MRK. Vaffelhuset

 

 

VaffelhusetHadsund2019-02-09T00:00:002019-04-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Servicemedarbejder under 18 år

Sunset Boulevard, Holstebrovej v/Kasper R Nielsen

Viborg
Vi søger nye kollegaer til vores team på Holstebrovej. Vi ser gerne, at du har eller afslutter 9. klasse til sommer. Opgaverne er blandt andet forproduktion i køkken, rengøring, servering, kassebetjening og produktion af sandwiches og burgere. Vi fo...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Tjener

Kristrup forsamlingsbygning

Randers SØ
Energisk tjener med minimum 1 års tjenererfaring. Du skal være smilende og udadvendt. Du skal kunne fadservere og tale flydende dansk. Deltids job med fortrinsvis weekendarbejde. Det perfekte studiejob.
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Tjener/Overtjener

Restaurant Davinci ApS

Hadsund
Til vores cafe og restaurant beliggende ved Mariagerfjord i Hadsund, søger vi en uddannet tjener til fuldtidsstilling. Arbejdsopgaver: Professionel servering i cafe, restaurant og ved selskaber Vejledning af gæster i valg af menu og vine Bestilling ...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Tjener søger til travl italiensk Restaurant

DA VINCI V/ANTIONINO S C G G OLIVETO

Hadsund
davinci RISTORANTE er stiftet af italieneren Antonino Oliveto i 1992. Først i velkendte lokaler i gågaden - Storegade - og siden den 17. november 2006 på byens måske smukkeste matrikel. På Havnevej i byens gamle bibliotek. Det gamle bibliotek gennem...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Smilende og engageret medarbejder søges til Vaffelhuset

Vaffelhuset

Hadsund
Vaffelhuset er et traditionsrigt varemærke i feriebyen Øster Hurup, det er derfor vigtigt at alle kunder får den bedste service og et smil med på vejen. I Vaffelhuset er der altid travlt i sommerperioden, og her er smilende og hurtig kundeekspeditio...
Indrykket:9. februar 2019
Udløbsdato:6. april 2019