Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger nye tjenere

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.
Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
Vi forventer at du er:
-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.
-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.
-kan lide at gøre en forskel
-at du taler flydende dansk samt godt engelsk.

-er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer
-kan holde hovedet kold i pressede situationer
-er i god fysisk form
-kan tiltræde snarest
Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til
randers@jocisushi.dk
Vi glæder os til at hører fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945511Phoenix-37439ffc12019-01-21T00:00:00Søger nye tjenere

Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team.
Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.
Vi forventer at du er:
-serviceminded og elsker at have med gæster at gøre.
-at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig.
-kan lide at gøre en forskel
-at du taler flydende dansk samt godt engelsk.

-er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer
-kan holde hovedet kold i pressede situationer
-er i god fysisk form
-kan tiltræde snarest
Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til
randers@jocisushi.dk
Vi glæder os til at hører fra dig.

2019-03-15T00:50:52.490 Joci Sushi Randers søger nogle nye tjenere der kan indgå i vores team. Du vil bliver en del af et spændende team med et godt sammenhold, hvor din personlige indsats gør en forskel. Det forventes, at du tager et selvstændigt ansvar for at helheden fungerer. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi forventer at du er: -serviceminded og elsker at have med gæster at gøre. -at du er udadvendt, kvalitetsbevidst og ansvarlig. -kan lide at gøre en forskel -at du taler flydende dansk samt godt engelsk. -er fleksibel mht. arbejdstider og forandringer -kan holde hovedet kold i pressede situationer -er i god fysisk form -kan tiltræde snarest Hvis du føler at det er dig vi mangler i vores dreamteam, så send en ansøgning til randers@jocisushi.dk Vi glæder os til at hører fra dig.11Jobnet37439ffc100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-14T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandRanders3439969JOCI Randers ApS11Storegade 158900Randers CDKDanmark0
randers@jocisushi.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent696072JobNet493243749324371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=37439ffc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Tjener lige noget for dig.12008221Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360259254Mi Zhouranders@jocisushi.dkDKDanmarkDKDanmark329971241TjenerRobot I takt med at vi udvider og har travlt som aldrig før, søger vi mere personale. Måske er det dig vi søger som tjener hos Caf K - Randers? Der er tale om fuld- deltid. Vi leder efter personer, som er glade og smilende. Du skal elske at arbejde i et ungt team, hvor man hjælper hinanden. Du skal kunne arbejde under pres og elske travlhed. Dog stadig forstå vigtigheden i at yde god service og smil i enhver situation. Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering af alkohol. Du skal kunne være fleksibel i dine mødetider. Du skal kunne træde til, hvis vi en dag får brug for hjælp. Du skal kunne arbejde weekend samt enkelte hverdage i løbet af ugen. Hvis du kan arbejde formiddage er det et stort plus. Erfaring er ikke nødvendigt, men et stort plus. Har det interesse er du velkommen til at sende en mail med en ansøgning til: cafekrandersjob@hotmail.com KUN HENVENDELSE VIA MAIL.

I takt med at vi udvider og har travlt som aldrig før, søger vi mere personale.

Måske er det dig vi søger som tjener hos Café K - Randers?

Der er tale om fuld-/deltid.

Vi leder efter personer, som er glade og smilende.

Du skal elske at arbejde i et ungt team, hvor man hjælper hinanden.

Du skal kunne arbejde under pres og elske travlhed. Dog stadig forstå vigtigheden i at yde god service og smil i enhver situation.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering af alkohol.

 Du skal kunne være fleksibel i dine mødetider.

Du skal kunne træde til, hvis vi en dag får brug for hjælp.

Du skal kunne arbejde weekend samt enkelte hverdage i løbet af ugen.

Hvis du kan arbejde formiddage er det et stort plus.

Erfaring er ikke nødvendigt, men et stort plus.

Har det interesse er du velkommen til at sende en mail med en ansøgning til: cafekrandersjob@hotmail.com

KUN HENVENDELSE VIA MAIL.

 

Cafe K ApSRanders C2019-03-05T00:00:002019-04-30T00:00:00
329974881Vært/værtinde til deltidsstilling på Bone's i Randers søgesRobot Vi forstiller os at du bl.a. er: Smilende og udadvendt, og har lyst til at være på , både over for vore gæster samt kollegaerne. Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt. I stand til at træde frem som leder for de øvrige ansatte hvis nødvendigt. Interesseret i at give vores gæster en fantastisk oplevelse. En teamplayer der kan få tingene til at fungere. Interesseret i aftenarbejde. Arbejdstider er blandede både aften og weekend Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et job i en virksomhed i konstant udvikling, og med mulighed for indflydelse. At du kommer til at indgå i den daglige ledelse, både med henblik på økonomi og personale. En spændende og hektisk hverdag, med fokus på service og råvarer. Gode løn og personaleforhold. Grundig oplæring Stillingen er en deltidsstilling på 20-25 timer pr uge, dog med mulighed for flere timer efter aftale. Jobbet er ikke et studiejob og kan ikke kombineres med et fuldtidsstudie. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forstiller os at du bl.a. er:

 • Smilende og udadvendt, og har lyst til at ”være på”, både over for vore gæster samt kollegaerne.
 • Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt.
 • I stand til at træde frem som leder for de øvrige ansatte hvis nødvendigt.
 • Interesseret i at give vores gæster en fantastisk oplevelse.
 • En teamplayer der kan få tingene til at fungere.
 • Interesseret i aftenarbejde. Arbejdstider er blandede både aften og weekend

Du behøver ikke at være uddannet inden for salg og service, blot du har viljen og lysten til at servicere andre, så skal vi nok lære dig resten.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • Et job i en virksomhed i konstant udvikling, og med mulighed for indflydelse.
 • At du kommer til at indgå i den daglige ledelse, både med henblik på økonomi og personale.
 • En spændende og hektisk hverdag, med fokus på service og råvarer.
 • Gode løn og personaleforhold.
 • Grundig oplæring

Stillingen er en deltidsstilling på 20-25 timer pr uge, dog med mulighed for flere timer efter aftale. Jobbet er ikke et studiejob og kan ikke kombineres med et fuldtidsstudie.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bone's RestauranterRanders C2019-03-10T00:00:002019-05-07T00:00:00
329984418ServeringsmedarbejdereRobot Arbejdstiden er 20-25 timer ugl. - efter vagtplan. PRIM R OPGAVE VIL V RE SERVERING. Arbejdsopgaver: Servering. Klargøring i køkken. Opvask. Rengøring i køkken og restaurant. Faglige kvalifikationer: Erfaring med servering. Personlige kompetencer: Mødestabil. Motiveret. Smilende og kundevenlig. Skriftlig ansøgning og CV afleveres gerne personligt i restauranten eller sendes via mail til coccobello-65@hotmail.com

Arbejdstiden er 20-25 timer ugl. - efter vagtplan.

PRIMÆR OPGAVE VIL VÆRE SERVERING.

Arbejdsopgaver:

Servering.

Klargøring i køkken.

Opvask.

Rengøring i køkken og restaurant.

Faglige kvalifikationer:

Erfaring med servering.

Personlige kompetencer:

Mødestabil.

Motiveret.

Smilende og kundevenlig.

Skriftlig ansøgning og CV afleveres gerne personligt i restauranten eller sendes via mail til coccobello-65@hotmail.com

 

Restaurant Cocco Bello RandersRanders SØ2019-03-26T00:00:002019-05-21T00:00:00
329999384Restaurant Flammen Randers søger tjenerRobot Vi søger en tjener, der kan byde vores gæster hjertelig velkommen og sørge for at de får en hyggelig aften. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Tage imod bestillinger af drikkevarer og desserter, samt servering af disse Afrydning og opdækning i restauranten Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Vi søger en tjener, der kan byde vores gæster hjertelig velkommen og sørge for at de får en hyggelig aften.

Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

 

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Tage imod bestillinger af drikkevarer og desserter, samt servering af disse
 • Afrydning og opdækning i restauranten
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

Thorsgade 25, RandersRanders C2019-04-02T00:00:002019-04-21T00:00:00
330005251serveringsmedarbejderRobot Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan servere spændende Italienske menuer. Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress. Du har ordenssans, da tiden mellem servering af menuer til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm. Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering alkohold. Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend. Erfaring med servering er ikke et krav. Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere. Send din ansøgning på mail - VEDH FT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO. Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side. Din ansøgning vil dog blive gemt. KUN ANSØGNING VIA MAIL.

Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers.

Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet

for at servere den højeste kvalitet mad.

Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza.

Vi søger personer som er glade og smilende,

der kan servere spændende Italienske menuer.

Du skal kunne arbejde hurtigt, være serviceminded og kunne

håndtere travlhed i situationer hvor det brænder på uden at få stress.

Du har ordenssans, da tiden mellem servering af menuer

til vores gæster anvendes på oprydning, rengøring mm.

Du skal være mindst 18 år - dette er i henhold til lovgivningen vedr. servering alkohold.

Du skal kunne arbejde hverdage samt weekend.

Erfaring med servering er ikke et krav.

Vi søger 1 fuldtids - 2 til 3 deltidsmedarbejdere.

Send din ansøgning på mail - VEDHÆFT VENLIGST CV. SAMT NYT FOTO.

Får du ikke svar inden 8 dage er stillingen i første omgang besat til anden side.

Din ansøgning vil dog blive gemt.

KUN ANSØGNING VIA MAIL.

 

CAFE TOSCANA Randers ApSRanders C2019-04-10T00:00:002019-06-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjener

Cafe K ApS

Randers C
I takt med at vi udvider og har travlt som aldrig før, søger vi mere personale. Måske er det dig vi søger som tjener hos Caf K - Randers? Der er tale om fuld- deltid. Vi leder efter personer, som er glade og smilende. Du skal elske at arbejde i et u...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Vært/værtinde til deltidsstilling på Bone's i Randers søges

Bone's Restauranter

Randers C
Vi forstiller os at du bl.a. er: Smilende og udadvendt, og har lyst til at være på , både over for vore gæster samt kollegaerne. Fantastisk til at bevare overblikket, også når det går rigtigt stærkt. I stand til at træde frem som leder for de øvrige...
Indrykket:10. marts 2019
Udløbsdato:7. maj 2019

Serveringsmedarbejdere

Restaurant Cocco Bello Randers

Randers SØ
Arbejdstiden er 20-25 timer ugl. - efter vagtplan. PRIM R OPGAVE VIL V RE SERVERING. Arbejdsopgaver: Servering. Klargøring i køkken. Opvask. Rengøring i køkken og restaurant. Faglige kvalifikationer: Erfaring med servering. Personlige kompetencer: M...
Indrykket:26. marts 2019
Udløbsdato:21. maj 2019

Restaurant Flammen Randers søger tjener

Thorsgade 25, Randers

Randers C
Vi søger en tjener, der kan byde vores gæster hjertelig velkommen og sørge for at de får en hyggelig aften. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er po...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:21. april 2019

serveringsmedarbejder

CAFE TOSCANA Randers ApS

Randers C
Cafe Toscana ligger på Østervold i centrum af Randers. Vi køber kun de bedste råvarer, der findes på markedet for at servere den højeste kvalitet mad. Vi laver en af Danmarks bedste Gourmet Pizza. Vi søger personer som er glade og smilende, der kan ...
Indrykket:10. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019