Søger Social- og sundhedsassistent til nattevagt

Søg jobbet der giver mening og hvor du kan gøre en forskel, som social- og sundhedsassistent i den kommunale hjemmepleje, Sønderborg Kommune.  
 
Hjemmeplejen Distrikt Sydals, Adr.: Tandsbjerg 10B, 6400 Sønderborg søger pr. 1. 6. 2018 en social- og sundhedsassistent i en fast stilling i nattevagt på 30 timer/ ugentligt, men også gerne med start før. Nattevagten kører efter en 7-7-ordning, hvorfor du vil arbejde 7 på hinanden følgende nætter for derefter at have 7 døgn fri. 
 
 
I jobbet vil du arbejde med helhedspleje i borgerens hjem, hvor vi tager afsæt i værdierne Engagement, Dialog, Samarbejde og Anerkendelse, såvel i mødet med borgere, de pårørende, som i det kollegiale fællesskab. 
 
Dine faglige kompetencer kommer i spil i komplekse borgerforløb fx hos borgere med kroniske lidelser, borgere med demens eller terminal plejeforløb.  
 
Du vil også arbejde med uddelegerede sundhedslovsydelser eksempel medicindispensering, insulingivning og sårpleje, i arbejdet får du stillet en assistenttaske til rådighed med BT-apparat, termometer m.m. 
 
Dokumentationen foregår via håndholdt PDA, tablets og bærbar pc, og fortrinsvis i borgerens hjem.  
 
Vi har fokus på talentudvikling, og det betyder, at du kan dygtiggøre dig personligt som fagligt. I 2018 er der planlagt spændende kompetenceforløb på bl.a. Fælles sprog III, demens, I sikre hænder, socialpsykiatri og tidlig opsporing.   
 
Der er løbende muligheder for at byde ind på ledige funktioner som fx praktikvejleder, demensvejleder eller dokumentationsvejleder.    
 
 
Transporten foregår i enten bil, el-cykler eller knallert/scooter.  
 
Distrikt Sydals består af 2 klassiske hjemmeplejegrupper og et rehabiliteringsteam, hvor vi er ca. 120 medarbejdere. 
 
Du skal have kørekort, samt være fleksibel, positiv og engageret i opgaveløsningen.  
 
Vi har en spændende og aktiv arbejdsplads med borgeren i centrum, så hvis det giver mening for dig, så send os en ansøgning.  
 
En lille film om arbejdet i Hjemmeplejen kan ses her:   
https://www.youtube.com/watch?v=jsxq8gV5Sz8 
 
Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og FOA – Fag og Arbejde. 
 
Yderligere oplysninger fås ved direkte henvendelse til konstitueret leder: Karina Petersen M: 61 12 89 73. 
 
 
Ansøgningsfristen er den 22. april 2018  
 
Samtalerne forventes afholdt den 25. april 2018 
 
Ansøgningen skal sendes elektronisk via Ofir. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent

Bofællesskabet Fjordbo

Danske Diakonhjem, Bofællesskabet Fjordbo (Gråsten) søger 1 social- og sundhedsassistent: Fjordbo er et bofællesskab for 16 voksne, med betydelig nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, og med behov for varig pædagogisk støtte og sundhedsfaglig plej...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Social- og sundhedsassistenter til afsnit for Diabetes, hormon- og nyresygdomme, Sønderborg

Nyremedicinsk afsnit

Sønderborg
Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter til vikariater på 1 år Vi er en afdeling der modtager nefrologiske patienter, sår- og amputationspatienter, internmedicinske og endokrinologiske patienter. Sengeafsnittet arbejder tæt sammen med sårambulator...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social og sundhedsassistent / Social og sundhedshjælper

Gråsten Plejecenter

Sønderborg
Til Gråsten Plejecenter søger vi en social og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper til en fast stilling, fortrinsvis dagvagt. Stillingen er på 34 timer uge. Tiltrædelse snarest muligt. Gråsten plejecenter har 37 lejligheder, og udvider ...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social- og sundhedsassistent

Hjemmeplejen Fjord

Søg jobbet der giver mening og hvor du kan gøre en forskel, som social- og sundhedshjælper i den kommunale hjemmepleje, Sønderborg Kommune. Hjemmeplejen Distrikt Fjord Gråsten gruppen, Hølle Vej 6, 6320 Egernsund søger en social- og sundhedsassisten...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Rehabiliteringsteam

Hjemmeplejen Fjord

Sønderborg
Da en af vores medarbejder søger nye udfordringer, søger Hjemmeplejen Fjord, Rehabiliteringsteamet en ny Social og sundhedsassistent i en fast aftenvagt stilling. Stillingen er på 30 32 timer timer pr. uge med tiltrædelse 1 juni 2018 eller hurtigst ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018