Søger stabile elektrikere til trekantsområdet

 

Keymate søger to dygtige og stabile elektrikere.

 

Opgaverne er etablering af føringsveje (evt. splidsning) af fiber i private boliger i trekantsområdet.  

Der er tale om en længerevarende opgave.

Firmabil vil blive stillet til rådighed. 

 

Opstart hurtigst muligt.

 

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet elektriker

 • Du har kørekort og kan fremvise straffeattest

 • Du er mødestabil og har et godt humør

 • Du er fleksibel og serviceminded

 • Du er selvstændig og er vant til at tage ansvar

 

Er du den rette, hører vi meget gerne hurtigst mulig fra dig - send da gerne dit CV på mail: kenneth@keymate.dk ved spørgsmål så ring på tlf. 40962399 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330024142Phoenix-4ac5147512019-06-03T00:00:00Søger stabile elektrikere til trekantsområdet

 

Keymate søger to dygtige og stabile elektrikere.

 

Opgaverne er etablering af føringsveje (evt. splidsning) af fiber i private boliger i trekantsområdet.  

Der er tale om en længerevarende opgave.

Firmabil vil blive stillet til rådighed. 

 

Opstart hurtigst muligt.

 

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet elektriker

 • Du har kørekort og kan fremvise straffeattest

 • Du er mødestabil og har et godt humør

 • Du er fleksibel og serviceminded

 • Du er selvstændig og er vant til at tage ansvar

 

Er du den rette, hører vi meget gerne hurtigst mulig fra dig - send da gerne dit CV på mail: kenneth@keymate.dk ved spørgsmål så ring på tlf. 40962399 

 

Keymate søger to dygtige og stabile elektrikere. Opgaverne er etablering af føringsveje (evt. splidsning) af fiber i private boliger i trekantsområdet. Der er tale om en længerevarende opgave. Firmabil vil blive stillet til rådighed. Opstart hurtigst muligt. Kvalifikationer: Du er uddannet elektriker Du har kørekort og kan fremvise straffeattest Du er mødestabil og har et godt humør Du er fleksibel og serviceminded Du er selvstændig og er vant til at tage ansvar Er du den rette, hører vi meget gerne hurtigst mulig fra dig - send da gerne dit CV på mail: kenneth@keymate.dk ved spørgsmål så ring på tlf. 4096239911jobnet4ac51475100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3527328KEYMATE ApS11Ormhøjgårdvej 278700HorsensDKDanmark0kenneth@keymate.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent760765JobNet4989248498924810014-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ac51475https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ac51475https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ac51475&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ac51475&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos KEYMATE ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12009921Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service361811536Kenneth Kristiansenkenneth@keymate.dkDanmarkDanmark330011250Projekt ElektrikerRobot Projekt Elektriker er det dig ? Vi savner projekt elektriker til Horsens med spændende hverdag og god løn. Er du kørt fast i dit arbejde? Mangler du udfordringer og nye spændende hverdage? Er du træt at ikke at have gode kollegaer? Overvejer du at skifte arbejdsplads? EL-TECH Team er under konstant udvikling og tilbyder lige nu en arbejdsplads til en elektriker, som vil have en god arbejdsplads med engagerede kollager og nye udfordringer hver dag. Det eneste vi kræver af dig er at du møder op, klar og parat på at få udfordringer og vil yde dit bedste. Med dig i hånden skal du have et kørekort og fremvise straffeattest, så vi kan sende dig ud i verden selv i din egen firmabil. Møder du op, ja så får du selvfølgelig en rigtig god løn og hvis du så rent faktisk også har lyst til at snakke, ja så har du et helt team af kollegaer, som altid vil grine af en dårlig joke. Lyder dette rent faktisk som dig, eller har du en kammerat, som virkelig trænger til at få sig en ny arbejdsplads.

Projekt Elektriker er det dig ?

Vi savner projekt elektriker til Horsens med spændende hverdag og god løn.

Er du kørt fast i dit arbejde? Mangler du udfordringer og nye spændende hverdage? Er du træt at ikke at have gode kollegaer? Overvejer du at skifte arbejdsplads?

EL-TECH Team er under konstant udvikling og tilbyder lige nu en arbejdsplads til en elektriker, som vil have en god arbejdsplads med engagerede kollager og nye udfordringer hver dag. Det eneste vi kræver af dig er at du møder op, klar og parat på at få udfordringer og vil yde dit bedste. Med dig i hånden skal du have et kørekort og fremvise straffeattest, så vi kan sende dig ud i verden selv i din egen firmabil. Møder du op, ja så får du selvfølgelig en rigtig god løn og hvis du så rent faktisk også har lyst til at snakke, ja så har du et helt team af kollegaer, som altid vil grine af en dårlig joke. Lyder dette rent faktisk som dig, eller har du en kammerat, som virkelig trænger til at få sig en ny arbejdsplads.

EL-TECH Team ApSVejle2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
330011100Til boligeforeninger søges Service-ElektrikerRobot Vi søger en dygtig elektriker til et vores team af engageret medarbejder . Du er: Dygtig og all-round elektrikker. måske kendskab til alarm anlæg eller maskinanlæg, men ikke et krav. Du har erfaring. Gerne fra service arbejde. Du er altid klar til nye udfordringer. Der er aldrig en dag, som er ens hos os. Du har kørekørt samt fremvise straffeattest. Vi tilbyder: Egen servicebil Super Løn m.m. Du planlægger selv din dag. Spændende opgaver som adskiller sig fra vores kollegaer Gode Team kollegaer.

Vi søger en dygtig elektriker til et vores team af engageret medarbejder .

Du er:

Dygtig og all-round elektrikker.

måske kendskab til alarm anlæg eller maskinanlæg, men ikke et krav.

Du har erfaring. Gerne fra service arbejde.

Du er altid klar til nye udfordringer. Der er aldrig en dag, som er ens hos os.

Du har kørekørt samt fremvise straffeattest. 

 

Vi tilbyder:

Egen servicebil

Super Løn m.m.

Du planlægger selv din dag.

Spændende opgaver som adskiller sig fra vores kollegaer

Gode Team kollegaer.

 

EL-TECH Team ApSVejle2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
330011087Elektriker VejleRobot Vi savner dig : Elektriker, der savner en spændende hverdag og god løn. Er du kørt fast i dit arbejde? Mangler du udfordringer og nye spændende hverdage? Er du træt at ikke at have gode kollegaer? Overvejer du at skifte arbejdsplads? EL-TECH Vejle er under konstant udvikling og tilbyder lige nu en arbejdsplads til en elektriker, som vil have en god arbejdsplads med engagerede kollager og nye udfordringer hver dag. Det eneste vi kræver af dig er at du møder op, klar og parat på at få udfordringer og vil yde dit bedste. Med dig i hånden skal du have et kørekort og fremvise straffeattest, så vi kan sende dig ud i verden selv i din egen firmabil. Møder du op, ja så får du selvfølgelig en rigtig god løn og hvis du så rent faktisk også har lyst til at snakke, ja så har du et helt team af kollegaer, som altid vil grine af en dårlig joke. Lyder dette rent faktisk som dig, eller har du en kammerat, som virkelig trænger til at få sig en ny arbejdsplads.

Vi savner dig : Elektriker, der savner en spændende hverdag og god løn.

Er du kørt fast i dit arbejde? Mangler du udfordringer og nye spændende hverdage? Er du træt at ikke at have gode kollegaer? Overvejer du at skifte arbejdsplads?

EL-TECH Vejle er under konstant udvikling og tilbyder lige nu en arbejdsplads til en elektriker, som vil have en god arbejdsplads med engagerede kollager og nye udfordringer hver dag. Det eneste vi kræver af dig er at du møder op, klar og parat på at få udfordringer og vil yde dit bedste. Med dig i hånden skal du have et kørekort og fremvise straffeattest, så vi kan sende dig ud i verden selv i din egen firmabil. Møder du op, ja så får du selvfølgelig en rigtig god løn og hvis du så rent faktisk også har lyst til at snakke, ja så har du et helt team af kollegaer, som altid vil grine af en dårlig joke. Lyder dette rent faktisk som dig, eller har du en kammerat, som virkelig trænger til at få sig en ny arbejdsplads.

EL-TECH Team ApSVejle2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
330027388El-installatør med sans for det gode håndværkRobot Stilling Køl El er et større velrenommeret firma i Stilling v Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl. Vi forventer af vores kommende el installatør: at du ser muligheder fremfor problemer at du selvstændigt kan udføre montering installationsopgaver at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst at du kan lære fra dig af god håndværkskvalitet at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst. at du har kørekort (B) til almindelig bil Vi kan tilbyde dig: gode arbejdsforhold afvekslende arbejde god løn sundhedsordning For yderligere oplysninger, henvend dig til: Stilling Køl ElNiels Bohrs Vej 15A8660 SkanderborgTlf. 86 57 16 44

Stilling Køl & El er et større velrenommeret firma i Stilling v/ Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl.

Vi forventer af vores kommende el installatør:

 • at du ser muligheder fremfor problemer
 • at du selvstændigt kan udføre montering/installationsopgaver 
 • at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst
 • at du kan lære fra dig af god håndværkskvalitet
 • at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst.
 • at du har kørekort (B) til almindelig bil

Vi kan tilbyde dig:

 • gode arbejdsforhold
 • afvekslende arbejde
 • god løn
 • sundhedsordning

For yderligere oplysninger, henvend dig til:

Stilling Køl & El
Niels Bohrs Vej 15A
8660 Skanderborg
Tlf. 86 57 16 44

 

STILLING KØL & EL ApSSkanderborg2019-06-03T00:00:002019-07-10T00:00:00
330027398Kvalitetsbevidst elektrikerRobot Stilling Køl El er et større velrenommeret firma i Stilling v Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl. Vi forventer af vores kommende elektriker: at du har erfaring med el arbejde. at du selvstændigt kan udføre installationsarbejder at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst. at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst. at du har kørekort (B) til almindelig bil Vi kan tilbyde dig: gode arbejdsforhold afvekslende arbejde god løn sundhedsordning For yderligere oplysninger, henvend dig til: Stilling Køl ElNiels Bohrs Vej 15A8660 SkanderborgTlf. 86 57 16 44

Stilling Køl & El er et større velrenommeret firma i Stilling v/ Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl.

Vi forventer af vores kommende elektriker:

 • at du har erfaring med el arbejde.
 • at du selvstændigt kan udføre installationsarbejder 
 • at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst.
 • at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst.
 • at du har kørekort (B) til almindelig bil

Vi kan tilbyde dig:

 • gode arbejdsforhold
 • afvekslende arbejde
 • god løn
 • sundhedsordning

 

For yderligere oplysninger, henvend dig til:

Stilling Køl & El
Niels Bohrs Vej 15A
8660 Skanderborg
Tlf. 86 57 16 44

 

STILLING KØL & EL ApSSkanderborg2019-06-03T00:00:002019-07-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Projekt Elektriker

EL-TECH Team ApS

Vejle
Projekt Elektriker er det dig ? Vi savner projekt elektriker til Horsens med spændende hverdag og god løn. Er du kørt fast i dit arbejde? Mangler du udfordringer og nye spændende hverdage? Er du træt at ikke at have gode kollegaer? Overvejer du at s...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Til boligeforeninger søges Service-Elektriker

EL-TECH Team ApS

Vejle
Vi søger en dygtig elektriker til et vores team af engageret medarbejder . Du er: Dygtig og all-round elektrikker. måske kendskab til alarm anlæg eller maskinanlæg, men ikke et krav. Du har erfaring. Gerne fra service arbejde. Du er altid klar til n...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

Elektriker Vejle

EL-TECH Team ApS

Vejle
Vi savner dig : Elektriker, der savner en spændende hverdag og god løn. Er du kørt fast i dit arbejde? Mangler du udfordringer og nye spændende hverdage? Er du træt at ikke at have gode kollegaer? Overvejer du at skifte arbejdsplads? EL-TECH Vejle e...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019

El-installatør med sans for det gode håndværk

STILLING KØL & EL ApS

Skanderborg
Stilling Køl El er et større velrenommeret firma i Stilling v Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl. Vi forventer af vores kommende el installatør: at du ser mul...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:10. juli 2019

Kvalitetsbevidst elektriker

STILLING KØL & EL ApS

Skanderborg
Stilling Køl El er et større velrenommeret firma i Stilling v Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl. Vi forventer af vores kommende elektriker: at du har erfarin...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:15. juli 2019