Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sølund søger en ny Faglig koordinator, med sundhedsfaglig baggrund

Har du "ben i næsen", en sikker faglig profil og tør du gå foran?

Efter 13 år på Sølund ønsker vores fantastiske faglige koordinator at prøve noget nyt. Vi søger derfor vores næste nye kollega.

Vi er et musikplejecenter i hjertet af Nørrebro, og hos os lever beboerne livet for fuld musik!

Det betyder, at vi bruger musik som et pædagogisk og plejefagligt redskab, men også at vi gerne går et stykke længere for at sikre, at beboerne er glade og trives i et indholdsrigt og meningsfuldt hverdagsliv.

Vi har hvert år en lang række faste traditioner for at bygge bro til vores lokalsamfund, hvor vi blandt andet er officielle værter ved Distortion, Bluesfestival, Vinterjazz, Sankt Hans og meget mere. På Sølund er der højt til loftet og plads til nye og skøre ideer.

Den faglige blæksprutte – med talentudvikling
Som faglig koordinator er du afdelingsleders højre hånd. Du vil have ansvar for den daglige planlægning og koordinering og uddelegering af dagens opgaver. Dette kræver, at du har gode evner til at vurdere dine kollegers kompetencer og kan fordele ressourcerne, hvor det giver mest mening og værdi for beboerne.

Samtidigt har du ansvar for at være dine kollegers faglige sparringspartner og vil blive inddraget i deres individuelle faglige udvikling og have en stor rolle i forhold til deres vejledning.

For at have fingeren på pulsen og sikre, at sygeplejefaglige indsatser og dokumentation er i top, er du også en del af normeringen og indgår også i f.eks. morgenpleje, faglig dokumentation og komplekse sygeplejefaglige opgaver. Stillingen er en god legeplads for dig, der gerne vil teste dig selv af i forhold til ledelse, men som også elsker den nære kontakt med beboerne. Da stillingen er en talentudviklingsstilling, forventer vi, at du starter på den grundlæggende lederuddannelse indenfor de første to år.

Strategi, ledelse og DNA
Som faglig koordinator er du kulturbærer i huset. Det vil sige, at du fungerer som rollemodel for afdelingens og husets øvrige medarbejdere og vil blive inddraget i Sølunds strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Du vil dagligt have mulighed for individuel sparring med din nærmeste leder, kolleger eller fagstab og månedlige sparrings-/udviklingssamtaler med nærmeste leder.  Du får en vigtig rolle i både afdelingens og husets tværgående indsatser og skal derfor også have en stor interesse i den ledelsesmæssige del af jobbet og i at afprøve og udfordre dig selv indenfor dette felt.

Hverdag og frihed under ansvar
Du er den person, der i hverdagen skal gå forrest og skabe en fagligt funderet fordeling af opgaver blandt dine kolleger i afdelingen. Du skal derfor være tydelig i din kommunikation, men samtidig inddragende og lyttende, idet vi ønsker en anerkendende kultur, hvor medarbejderne byder ind og tager ansvar. Du vil får ansvar for at implementere og udvikle/videreudvikle faglige indsatser i afdelingen.

Vi er et hus, der godt kan lide at prøve nye ting af, udfordre ”plejer” og finde smartere og bedre løsninger både for beboere og medarbejdere.

Vi har bevidst lagt et stort ansvar og frihed ind i stillingen, så du har rig mulighed for selv at tilrettelægge din hverdag og dine opgaver.

Som faglig koordinator på Sølund får du mulighed for at spille på rigtig mange forskellige kompetencer, og vi lover, at du ikke får en kedelig eller ensformig hverdag. Ud over den daglige planlægning, komplekse sygeplejefaglige opgaver, vejledning af kolleger og stjernestunder med beboerne, er du også en vigtig brik i at implementere vores faglige indsatser og have særlig fokus på f.eks. brugen af musik på etagerne, gode sociale måltider, aktiviteter tilpasset den enkelte beboer, samarbejde med vores aktivitetsafdeling og fester og arrangementer.

Endelig vil du få et stort ansvar i forhold til beboernes pårørende og være med til at sikre det gode samarbejde med dem.

Derudover får du
En arbejdsplads med familievenlige arbejdstider i hverdagen og weekendvagt som ansvarshavende ca. hver 6. uge. Du vil få enkelte aftenvagter ca. hver 6. uge. Dette er ikke på grund af vagtdækning, men for at sikre et godt samarbejde og forståelse mellem vagtlag. 

Som faglig koordinator står du ikke alene, men kommer tværtimod ind i et fagligt stærkt team af faglige koordinatorer, hvor der er højt til loftet, god sparring og masser af humor. Derudover har vi en fagstab med meget kompetente sygeplejersker og en engageret og nærværende ledelse, som står last og brast med dig og klar med vejledning og sparring efter behov.

Yderligere information
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt. 

Ønsker du at høre yderligere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tine Krintel på 2365 2470.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. januar 2021
Vi afholder samtaler i uge 4.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.