Sønderskov-Skolen søger to lærere til 7. årgang til faste stillinger

 
Sønderskov-Skolen, der er en pragtfuld beliggende skole med ca. 700 elever og knap 90 ansatte, søger lærere til to faste stillinger fra 1. august 2018.   
Sønderskov-Skolen er en LEAPS-skole og fra skoleåret 2018/19 undervises der udelukkende ud fra LEAPS undervisningsformen for kommende 1., 2., 4., 5., 7. og 8. årgang. Fra skoleåret 2019/20 er hele skolen LEAPS. LEAPS står for Læring og Engagement gennem Autentiske Projekter med fokus på Science.  I praksis betyder det, at undervisningen så vidt muligt er tænkt ind som projekter, hvor sammenspillet mellem fagområder, faglige mål og autentisk læring skal udvikle og styrke elevernes kreative, faglige og praktiske viden. I skal kunne indgå i et tæt og engageret teamsamarbejde, da al planlægning foregår i jeres team.  
 
Hvem er I? 
I kan se jer selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.  
I har en god portion humor og en positiv indstilling til dagens udfordringer.   
I er vilde med at være lærere og vil gerne indgå i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, børn og forældre. 
Vi ønsker os to lærere, der har kompetencer indenfor fysik/kemi, matematik, tysk, geografi, madkundskab og idræt. Det vil være fint, hvis én af jer også kan undervise i linjefaget ”Engineering” og valgfaget ”Techs”. 
 
Vi tilbyder jer: 
Ansættelse på en skole i spændende udvikling, der arbejder målrettet med pædagogisk relationskompetence, anerkendende klasseledelse og trivsel. Vi har et godt arbejdsklima med højt til loftet og muligheder for faglig udvikling. Udover at være en LEAPS-skole er vi også en UNESCO-skole, der bl.a. arbejder med de 17 verdensmål. 
 
Lyder dette spændende og vil I gerne høre mere, må I meget gerne kontakte konstitueret skoleleder Mette Elmerdahl på tlf.nr. 8872 4405 eller mobil nr. 2790 0252.  
Ansøgningsfristen er den 24. april 2018 kl. 12.00. Ansøgning sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft jeres ansøgninger, CVer og relevante bilag. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 18, 2018. Vi ser frem til at høre fra jer. 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren, der tilbydes jobbet.  

Nyuddannede lærere deltager i løbet af det første år i et introforløb på fire moduler. Overvejer I at bosætte jer i Sønderborg Kommune, tilbyder kommunen en velkomstpakke: http://sonderborg.dk/da/tilflytter/velkomstpakke  
 
Skolens vision: Vi vil være den skole i Sønderborg Kommune, der udvikler eleverne mest fagligt, socialt og på deres arbejdsindsats. Det forudsætter glade og selvværdsstærke børn og medarbejdere, der synes det er sjovt og spændende at være i skolen og SFO´en.  
I kan finde flere oplysninger om skolen på: www.soenderskov-skolen.dk  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærere til Hørup Centralskole

Hørup Centralskole

Hørup Centralskole søger 1 fast lærer og 4 vikariater til næste skoleår. I cykelafstand fra Sønderborg, og med gode busforbindelser ligger vores dejlige skole! Vi har brug for netop dig! Skolen ligger i et attraktivt område nær Høruphav på det smukk...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Lærerstilling til Humlehøj-Skolen

Humlehøj - Skolen

Sønderborg
Vil du være en del af et stærkt lærerkorps på Humlehøj-Skolen? En af vores lærere går på barsel, så derfor mangler vi en medarbejder pr. 1. august 2018 eller snarest derefter og til hele skoleåret. Evt. med mulighed for forlængelse. Vi mangler en læ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Sønderskov-Skolen søger to lærere til tidsbegrænsede deltidsstillinger

Sønderskov - Skolen

Sønderskov-Skolen, der er en pragtfuld beliggende skole med ca. 700 elever og knap 90 ansatte, søger lærere til to tidsbegrænsede stillinger fra 1. august 2018. Sønderskov-Skolen er en LEAPS-skole og fra skoleåret 2018 19 undervises der udelukkende ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Sønderskov-Skolen søger en lærer til 1. årgang til en fast stilling

Sønderskov - Skolen

Sønderskov-Skolen, der er en pragtfuld beliggende skole med ca. 700 elever og knap 90 ansatte, søger lærer til en fast stilling fra 1. august 2018. Sønderskov-Skolen er en LEAPS-skole og fra skoleåret 2018 19 undervises der udelukkende ud fra LEAPS ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Sønderskov-Skolen søger en lærer til 6. årgang til fast stilling

Sønderskov - Skolen

Sønderborg
Sønderskov-Skolen, der er en pragtfuld beliggende skole med ca. 700 elever og knap 90 ansatte, søger lærer til en fast stilling fra 1. august 2018. Sønderskov-Skolen er en LEAPS-skole og fra skoleåret 2018 19 undervises der udelukkende ud fra LEAPS ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018