Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søstærk og sejlklar skoleleder til Peter Willemoesskolen

Er du vores nye kaptajn på Peter Willemoesskolen? Har du lyst til at stå i spidsen og sætte kursen for Assens Kommunes nye UNICEF Rettighedsskole? Kan du både lede og være sparringspartner over for personalegruppen, samt være synlig og anerkendende i det pædagogiske arbejde? Så har vi et spændende og udfordrende job til dig som skoleleder.

Vi har sat alle sejl til for at finde vores nye skoleleder på Peter Willemoesskolen, som vil være med til at opbygge skolens profil som UNICEF Rettighedsskole og indgå i et helt nyt ledelsesteam.

Hvem er vi

Peter Willemoesskolen er en mellemstor folkeskole i Assens by. Skolen består af en skoledel og en SFO-del og har ca. 320 elever, som er fordelt i 0.-9. klasse og en specialklasserække. På skolen sætter vi pris på mangfoldighed og rummelighed, og vi har en del to-sprogede elever.

Skolen er inde i en positiv udvikling. Vores elevtal er stabilt, og vi præsterer godt, hvilket også ses i den seneste kommunale kvalitetsrapport. Desuden er vi i fuld gang med at arbejde på at blive certificeret som UNICEF Rettighedsskole – den første af sin slags i Assens Kommune. Det betyder bl.a., at vores elever skal kende og forstå deres rettigheder, og de skal være med til at træffe beslutninger, der vedrører dem og deres hverdag.

Vores fysiske rammer er gode både ude og inde. Vi har bl.a. kreative værksteder, motorikrum, idrætshal/sal, musiklokale, ”udeværksted” og multibane m.m., ligesom vi er omgivet af naturskønne områder som skov og strand med mange muligheder for aktiviteter.

Vi har et godt samarbejde med forældre og skolebestyrelse, ligesom vi arbejder godt sammen med byens dagtilbud, Assens Bibliotek, Assens Musikskole og byens kirke mm.

Om jobbet

Skolens ledelse består af dig som skoleleder og en nyligt ansat viceskoleleder. Du bliver dermed en del et nyt ledelsesteam og får en unik mulighed for at sætte dit præge på skolens udvikling i tæt samarbejde med viceskolelederen, personalet og bestyrelsen.

I ledelsesteamet løser I i fællesskab de pædagogiske ledelsesopgaver og står for ledelsen af ca. 40 meget dygtige og engagerede medarbejdere. Der vil også være opgaver af administrativ karakter, herunder planlægning, økonomi og personaleadministration.

Du får også en vigtig rolle i at opbygge skolens profil og understøtte arbejdet med at blive certificeret som UNICEF Rettighedsskole – et arbejde, som har stor betydning for skolen.   

Som skoleleder i Assens Kommune indgår du i ledergruppen i ”Dagtilbud og Skole”, og du refererer til vicedirektør for Børn, Unge og Uddannelse. Du indgår også i ledelsen af Partnerområde Vest, og det er afgørende, at du formår at bidrage positivt til udviklingen af såvel Peter Willemoesskolen, som de mere centrale led.

Hvem er du

Som skoleleder på Peter Willemoesskolen skal du se muligheder i udvikling af et ”fælles vi” – børn, forældre og personale i mellem.

Vi forestiller os, at du er fagligt velfunderet og har erfaring med skoleledelse. Desuden ser vi gerne, at du har en lederuddannelse eller er i gang med en uddannelse på diplomniveau.

Du er skolens ansigt både indadtil og udadtil, og det er derfor vigtigt, at du formår at være synlig for både personale, elever og forældre samt lokalområdet.

Du har blik og respekt for alle medarbejderes kompetencer i forhold til børns læring og trivsel, og du går forrest for at fremme en god samarbejdskultur.

Derudover forventer vi, at du:

  • kan og vil stå i spidsen for skolens nye profil som UNICEF Rettighedsskole
  • formår at være leder og samtidig indgå i det pædagogiske arbejde
  • ser nye og alternative muligheder i en travl hverdag
  • er god til at skabe relationer og kan få ting til at gro
  • har stærke kommunikative evner og er åben, tydelig og anerkendende i din kommunikationsform
  • er god til at samarbejde og samspille
  • er fleksibel og ordentlig.

Til gengæld tilbyder vi dig en stilling med spændende og varierende udfordringer, stor frihedsgrad og mulighed for udvikling i selskab med skønne elever og dedikerede medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse den 1. november 2020. Du vil blive ansat som tjenestemand med udgangspunkt i løntrin 50 (48+2). Årslønnen udgør som udgangspunkt ca. 530.000 kr. – personlige tillæg kan forhandles. Straffe- og børneattest indhentes, før ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Esben Krægpøth på tlf. 64 74 64 46 eller skolebestyrelsesformanden Charlotte Jorck Heide-Jørgensen på tlf. 30 24 43 61. 

Vi håber, at du vil aflægge skolen et besøg, inden du sender din ansøgning. Du kan kontakte konstitueret skoleleder Per Helding Madsen på tlf.  23 81 96 21 for at aftale nærmere.

Du kan også læse mere om Peter Willemoesskolen på vores hjemmeside: http://www.peterwillemoesskolen.dk/.  

Ansættelsesproces

Vi skal have din ansøgning elektronisk senest den 16. august 2020.

Første samtale finder sted den 25. august 2020.

Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem første og anden samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling. Tilbagemeldingen gives personligt på Assens Rådhus den 3. september 2020.

Anden samtale finder sted den 8. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.