Software Lead Designer i SVM Automatik A/S


Kan du samle et fagligt stærkt team omkring dig, så I sammen leverer softwareløsninger til højteknologiske specialmaskiner? Hvis du samtidig er passioneret omkring maskinbyggeri og er en god teamplayer, så vil vi meget gerne have dig med ombord.

SVM Automatik A/S i Silkeborg oplever fortsat vækst, og vi søger en Software Lead Designer til at stå i spidsen for automationsløsninger og til at guide et team af softwareudviklere i udviklingsprocessen af specialmaskiner.

Jobbet
Med reference til Engineering Manager bliver du en del af det tekniske Lead-team med ca. 10 kolleger inden for disciplinerne Mekanik, Hardware og Software. Som Software Lead Designer planlægger du softwareløsningen ud fra kundekrav, de tekniske muligheder og med blik for projektøkonomien. Du agerer samtidig faglig sparringspartner for en mindre gruppe af softwareudviklere igennem hele projekteksekveringen.

Som Software Lead Designer er dine opgaver at:

 • Fastlægge projektspecifikationer og planlægge leverancerne ved brug af SVMs værktøjer
 • Være ansvarlig for den tekniske løsning inden for HMI, PLC, servo og robotprogrammering
 • Deltage i FAT og SAT test af maskinen
 • Sikre rette dokumentation til kunden

 • Endvidere sætter du dine evner i spil på tværs af organisationen og indgår proaktivt i et samspil med andre højtkvalificerede kolleger omkring udvikling og optimering af de tekniske løsninger. Du går efter et job, der giver dig ansvar og dygtige kolleger at arbejde sammen med.

  Forventninger til dig
  Du har en relevant teknisk uddannelsesbaggrund på minimum bachelorniveau gerne kombineret med praktik erfaring inden for et håndværk, f.eks. som elektriker. Du har et godt kendskab til et eller flere af følgende områder: PLC, HMI, robot og servosystemer. Det er en fordel, hvis du i dag arbejder med projektledelse af softwareløsninger, og hvis du er vant til at projektstyre ved hjælp af teamtavler. Du taler og skriver engelsk på højt niveau.

  Du trives i grænsefeltet mellem tekniske discipliner som mekanik, software og hardware, og sætter en ære i at levere din del af det samlede projekt. Du er interesseret i at kombinere din tekniske forståelse med rollen som projektleder, fordi du kan lide at skabe fremdrift og sikre, at den leverance, der kommer fra dig og teamet, er den bedst muligt.

  Som person tager du initiativ, og du er i stand til at arbejde selvstændigt og på en detaljeret og struktureret måde, så hver enkelt kollega forstår opgaven. Du finder det nemt at arbejde med mennesker på alle niveauer i organisationen.

  Vi tilbyder
  En spændende og udfordrende stilling i et internationalt virksomhed med kunder og kontakter over hele verdenen. En hverdag spækket med spændende og komplekse opgaver i et moderne kontormiljø. Pensionsordning, attraktiv kantineordning, personaleforening og løn efter kvalifikationer.

  Sådan ansøger du
  Rekrutteringen varetages af Colo Consulting. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

  Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Partner Erik Vestergaard på tlf.: +45 40 55 35 00. Vi behandler naturligvis din ansøgning 100% fortroligt, og deler den kun efter forudgående accept fra dig.

  Om virksomheden
  SVM Automatik er en udviklingsvirksomhed, der designer og fremstiller højteknologiske specialmaskiner og automatiseringsudstyr til en lang række førende virksomheder primært indenfor medicinalindustrien. Alt i alt arbejder 100 medarbejdere med hele kæden af maskinbyggeri fra kundespecifikation til færdig leverance af maskiner til kunder i hele verden.

  SVM Automatik er en del af Stevanato Group http://www.stevanatogroup.com .  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:21. marts 2018

  Projektleder

  MX Agency ApS

  Som projektleder hos MX Agency ApS (Aarhus) vil du blive en del af et ambitiøst team af webudviklere, designere og markedsføringsspecialister. Du vil have ansvaret for at planlægge, udfordre og styre vores webudviklingsprojekter i tæt samarbejde med...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:9. april 2018

  Kandidat til projektledelse og organisering

  Renosyd

  Renosyd søger stærk kandidat til projektledelse og organisering Projektansættelse 9 måneder Renosyd er et selvstændigt, kommunalt ejet selskab, som varetager affaldsindsamling og håndtering i Odder og Skanderborg kommuner. Se mere nedenfor. Vi søger...
  Indrykket:3. januar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Teknisk Projektleder - A/V løsninger

  NEETS A/S

  Ambitiøs projektleder der ønsker at drive projekter fra koncept til leverance Hos Neets brænder vi for at skabe løsninger der med udgangspunkt i brugerne, letter betjeningen af A V udstyr i undervisningsmiljøer samt møde- og konferencemiljøer. Det e...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:20. marts 2018

  Projektleder

  Jakobsen & Blindkilde A/S

  Viborg
  Projektleder søges til nyoprettet stilling Jakobsen Blindkilde A S har travlt og søger derfor en projektleder til en nyoprettet stilling. Som projektleder er du overordnet ansvarlig for byggeprojekter fra start til slut. Din opgave er således at led...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:15. marts 2018

  Projektchefer til RÅHUS Construction, Sjælland/Aarhus

  WolterJohannsen

  Aarhus
  Er du erfaren projektleder eller projektchef? Har du erfaring med store totalentrepriser med egenproduktion? Kan du håndtere projekter på op til 300 boliger? Så er du måske den person vi leder efter… Væksten fortsætter Råhus har gennem de senere år ...