Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Software udvikler til udvikling af real-time dataopsamlingssoftware

HydroGeofysikGruppen ved Institut for Geoscience søger en til to engagererede og dygtige softwareudviklere, der skal indgå i vores team af geofysikere og ingeniører. Du/I skal være med til at understøtte vores forskning i udvikling af måleinstrumenter.

Der er som udgangspunkt tale om 2-årige ansættelser og den forventede startdato er 1. februar eller snarest muligt herefter.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde vidt, og du bliver en central del af et uhøjtideligt og dynamisk forskningsmiljø, der inkluderer forskere, udviklere, administrative medarbejdere, postdocs og ph.d.-studerende fra hele verden. Vi lægger stor vægt på, at du ser løsninger i stedet for problemer, og at du kan indgå i tæt teamarbejde med de øvrige ingeniører og geofysikere i gruppen.

Som udgangspunkt skal du både udvikle nye og vedligeholde eksisterende programmer i vores instrument software suite. Programmerne er Windows app’s, som integrerer dataopsamling, GIS, databaser og datamanagement. Fokus de næste år er på realtime dataopsamling og kommunikation med mange instrumentenheder på samme tid.

Du vil i et mindre omfang have kontakt til vores brugere og studenter, sandsynligvis mest i forbindelse med supportsager.

Du vil komme til at indgå i alle faser af udviklingsprojekterne, dvs. alt fra udarbejdelse og design af brugerflader til programmering af store selvstændige programmer og den endelige aftestning. Grundet den ofte høje kompleksitet stiller vi store krav til dokumentation, hvorfor du skal være indstillet på at dokumentere de ting, du har lavet. Vi arbejder desuden med versionskontrol som et naturligt værktøj i dagligdagen. Koden er objektorienteret og udvikles i Delphi, og indgående kendskab til dette miljø er en fordel.

Vi tilbyder

  • Opgaver med at udvikle meget kompliceret real-time software, der kommer til at udfordre dine analytiske evner til det yderste.
  • Spændende og alsidige arbejdsopgaver i et godt og internationalt arbejdsmiljø. En væsentlig del af gruppens interne kommunikation er på engelsk.
  • Fleksible arbejdstider og gode ansættelsesforhold.
  • Flad ledelsesstruktur og gode kollegaer.

Vi forventer
  • At du kan lide alle facetter af softwareudvikling, lige fra design og opsætning af brugerflader til numerisk kode.
  • At du måske har kendskab til GIS og/eller databaser.
  • At du har en relevant naturvidenskabelig baggrund som f.eks. software-ingeniør, fysiker, datalog, matematiker, kemiker, geofysiker eller geolog. Du er enten erfaren eller nyuddannet med masser af energi.
  • At du kan formulere dig flydende på dansk og engelsk og er i stand til at indgå i et team, hvor der bliver både givet og modtaget konstruktiv kritik.
  • At du udviser et stort engagement og ser positivt på muligheden for at blive en central del af et forskningsmiljø på Aarhus Universitet.

Yderligere information
Du kan læse mere om Institut for Geoscience på instituttets hjemmeside www.geo.au.dk.

Du kan desuden læse mere om HydroGeofysikGruppen på hgg.au.dk.

Flere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Anders Vest Christiansen via mail anders.vest@geo.au.dk eller telefon 29454305.

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er C.F. Møllers Allé 4, 8000 Aarhus C og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglige organisation.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Frist:
26. november 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.