Software Udviklingsprojektleder

Effektiv Rekruttering søger for Cambio Healthcare Systems A/S

Software Udviklingsprojektleder

Vi søger en Software Udviklingsprojektleder, som kan løfte en væsentlig del af opgaven med at levere de bedste forretningskritiske løsninger til den danske sundhedssektor.

I samarbejde med dygtige og engagerede projektledere, arkitekter og udviklere får du hovedansvaret og bliver tovholder for integrationsdelen af projektet.

Udviklingsprojektlederen refererer til Cambios udviklingsprojektchef.

Ansvar og opgaver

Som udviklingsprojektleder har du ansvaret for den samlede delleverance af et større udviklingsprojekt. Du udarbejder og vedligeholder projektplanen samt bidrager til sparring, og du sikrer et gensidigt højt informationsniveau i forhold til kolleger og ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Udarbejde og vedligeholde delprojektplanen
  • Etablere og gennemføre projektet fagligt forsvarligt og i overensstemmelse med projektgrundlaget
  • Levere milestones inden for de aftalte deadlines med overholdelse af det allokerede budget
  • Lede projektgruppen - herunder eksterne leverandører - og sikre fremdriften
  • Bidrage aktivt til det tværfaglige samarbejde.

Kompetencer

Du har en mellemlang eller længere teknisk uddannelse som datalog eller ingeniør kombineret med en projektleder certificering. Du har dokumenteret erfaring med ledelse af software udviklingsprojekter gerne indenfor systemintegration. Erfaring med ledelse af underleverandører er en fordel.

Du har erfaring med ledelse af offshore udviklingsteams, og du taler flydende engelsk. Du har evnen til at lede, vejlede og motivere andre og kan holde hovedet koldt i en travl hverdag i et hektisk miljø med kontante tidsfrister. Du besidder evnen til at balancere processer og metoder med konkrete løsninger, ligesom du har flair for at opsøge, danne og vedligeholde gode forbindelser til leverandører og på tværs af projektet.

Motivation

Motiveres du af at arbejde i en virksomhed, som er præget af ønsket om at gøre en virkelig forskel. Motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kolleger, hvor det vægtes højt, at alle har det godt. Motiveres du tillige af et job i en virksomhed, som er helt afgørende for at sundhedssektoren har mulighed for at opnå mange af sine mål i fremtiden - Så send os en ansøgning.

Du vil få afgørende indflydelse på projektet, og du vil blive støttet af en kompetent og tillidsfuld ledelse. Løbende videreuddannelse m.m. er højt på dagsordenen.

Løn

Løn m.m. vil blive forhandlet på et attraktivt niveau, der modsvarer stillingens krav og betydning.

Ansøgning

Effektiv Rekruttering bistår Cambio Healthcare Systems A/S ved denne rekruttering. Effektiv Rekruttering vil ikke videregive den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte John Holck, e-mail jh@erhr.dk tlf. 24248086 eller Palle Hansen, e-mail ph@erhr.dk tlf. 21297194 for yderligere information.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningerne behandles løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Senior IT-konsulent

Effektiv Rekruttering

Silkeborg
Ønsker du at være med helt i front hos en virksomhed med en unik profil i branchen? Cadesign Base er specialister i it-infrastruktur, drift og support med udgangspunkt i det nyeste også indenfor cloud-teknologier. Forretningsområderne dækker hele væ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Data Integration Manager

LINDORFF DANMARK A/S

Hedensted
Vi søger en erfaren Data Integration Manager til vores hovedkontor i Horsens Et spændende job i en velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen og udvikle jobbet. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med I...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Senior SAP BW/HANA Consultant, Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Aarhus
Do you want to influence Arla s future IT architecture and setup? Do you have experience working with SAP, BW and SAP HANA? Then this may be the position for you. Working with skilled and dedicated colleagues, you will contribute to building best in...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Procurement Category Manager, IT - Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Aarhus
Do you have profound experience with category management and technical interest and are you looking for a job where you have international responsibility and high impact? If so, this is your opportunity to join Arla s Procurement team and be part of...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018