Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Softwareudvikler

Brænder du for at udvikle innovativt software?

Mileage Book er en IT-virksomhed der står bag SaaS løsningen af samme navn til registrering af kørsel og administration af kørselsregnskaber. Mileage Books kunder spænder lige fra iværksætteren til de større virksomheder og det offentlige.

Om jobbet
Du vil indgå i vores udviklingsteam, hvor dit hovedfokus bliver webudvikling (fullstack). Der vil også være mulighed for backend udvikling. Vi arbejder i et uformelt innovativt miljø hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Du vil få rig mulighed for at få general indflydelse på udviklingen af vores produkt, samt egne ansvarsområder.


Dine kvalifikationer

- C#, .Net, ASP.Net, JQuery, Javascript, HTML5, Bootstrap, XML
- Cloud - forståelse
- Objekt-orienteret design og design-patterns
- Kendskab til SQL er en fordel
- Taler og skriver dansk og engelsk
- Du arbejder struktureret og kan prioritere dine opgaver
- Du har gåpåmod og vil gerne gøre en forskel
- Du er nysgerrig og hurtig til at tilegne dig nyt stof

Din profil
Om du er nyuddannet, eller har nogle års erhvervserfaring, betyder ikke så meget. Det er vigtigere at du stræber efter, at blive den bedste på dit felt. Du skal kunne arbejde selvstændig og samtidig være en team-spiller. Du brænder for webudvikling, og er god til at sætte dig i brugernes sted, når du laver design og udvikler. Du sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde.

Du tilbydes
Et afvekslende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og gode ansættelsesforhold. Du tilbydes en attraktiv løn efter kvalifikationer.

Virksomheden
Mileage Book er blandt de stærkeste brands i DK indenfor systemer til kørselsregistrering og kørselsafregning. Mileage Book er en ung virksomhed grundlagt i 2014. Mileage Book har flere end 50.000 brugere, hvor af de største markeder er Danmark, Sverige og Norge.

Ansøgning
Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at ringe til Kenneth Puggaard (CTO) på telefon 30863131. Dit CV og ansøgning sendes til job@mileagebook.com.
Send din ansøgning hurtigst muligt – vi ønsker om muligt at finde den rette kandidat hurtigt, og indkalder derfor til samtaler løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Fullstack-udvikler til Sundheds-IT

OpenTeleHealth

Aarhus
Fullstack-udvikler til Sundheds-IT Brænder du for at producere kode af høj kvalitet, som kan gøre en forskel i sundhedssektoren. Er du skrap til at sætte dig ind i ny teknologi? Og har du erfaring med at udvikle produkter? Din kode gør dagligdagen b...
Indrykket:26. juni 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Backend-udvikler

Arbejdsmedicinsk Klinik

PHP-Programmør søges til Enhed for Patient Rapporterede Oplysninger AmbuFlexVil du arbejde med udvikling og programmering, og har du lyst til at arbejde i et dynamisk IT-miljø? AmbuFlex er en succes, og er nu en af landets største PRO-platforme. Amb...
Indrykket:25. juni 2018
Udløbsdato:30. juli 2018