Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Softwareudvikler med erfaring indenfor appudvikling (iOS & Android) søges til projekt i Aarhus

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/11644

 

 

VIGTIGT:
Vi søger en profil med erfaring indenfor app udvikling til både iOS og Android. Derudover er det et krav, at du har erfaring med C og embedded software.

***** af en startup, som ønsker at revolutionere måden hvorpå træner og atlet kommunikerer under træning og kamp. Selvom vi er en Sport Tech, kræver det ingen sportslig interesse, at komme med på holdet. Vi er økonomiske støttet af Otto Bruuns Fonden, der er indgået samarbejde med Dansk Idrætsforbund (DIF) omkring produktudvikling, og vi har indgået tre betinget købsaftaler med forbund, der ønsker at bruge ***** til OL i 2020.

Produktet består af atletenheder, en trænerenhed samt adgang til en app hvorfra der styres, hvem der tales til/med. Kodningen af app’en samt kommunikationen mellem enhederne bliver din fornemmeste opgave at udvikle.

Du får en nøgleposition, da du kommer til at have ansvaret for produktudviklingen af software. Her vil du helt konkret skulle kode vores app (første fase er mobile, dernæst web app). Derudover skal du være med omkring kodning af det embedded software. Dette vil foregå i samarbejde med et eksternt konsulent firma, som vi har indgået aftale med.

Vi har lavet en kort præsentationsvideo (2 min), som du kan se på følgende link:
https://vimeo.com/344505516

Vil du vide mere? Skriv til os her i Worksome.

 

 

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/11644


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.