Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Softwareudvikler søges til projekt om Immersive Virtual Reality

Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation (CAMES) på Rigshospitalet søger en softwareudvikler til at hjælpe med videreudvikling af en ny løsning til Immersive Virtual Reality. CAMES er et af de ledende forskningscentre internationalt inden for medicinsk uddannelse.

Om stillingen
Der er allerede udviklet en prototype af softwaren, som skal til at testes, men vi søger en udvikler, som vil hjælpe med videreudvikling af løsningen.

Du vil indgå i en projektgruppe, med andre softwareudviklere og med adgang til kliniske fagpersoner som kan hjælpe med sparring om indholdet. Der vil sideløbende køre videnskabelige projekter med afprøvning af software, som du vil være involveret i. Stillingen er derfor oplagt, hvis du har interesse for forskning.

Om dig
Vi ser gerne, at du har erfaring med programmering og udvikling, herunder er det en fordel med erfaring i Unity, Typescript og Electron. Vi sætter stor pris på, at du arbejder systematisk og dokumenterer dit arbejde. Vi forestiller os, at du er ingeniør eller datalog.

Vi kan tilbyde
Vi kan tilbyde dig et veletableret og godt forskningsmiljø med forskellige faggrupper (læger, sygeplejersker, ingeniører m.fl.)

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil få løn for din seks måneders ansættelse med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og tidspunkterne er fleksible.

Vi søger en, som kan starte snarest muligt.

Projektet er støttet af Innovationsfonden.

Yderligere spørgsmål
Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Morten Bo Søndergaard Svendsen, Civilingeniør, ph.d., Ansvarlig for udviklingsholdet på mail msve0118@regionh.dk eller tlf. 23 23 52 65.

Du kan læse mere om Cames på ?https://www.regionh.dk/CAMES-english

Ansøgningsprocedure
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV samt andre relevante stillingsopslag gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er lørdag den 10. april 2021.

Vi ser frem til at høre fra dig.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.